Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nesztor

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk jelezte, hogy épp képeket töltött fel az iWiW-re, mikor a megszokott képmegjelenítő helyett egy lighboxos clearboxos megoldással találkozott össze. Az overlayben megjelenő képek lapozhatóak, sőt, a bal felső sarokban a play gombra kattintva egy komótos diavetítő is…..
Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök úr vajh ki tudja milyen indíttatásból az Arany Alkony Paskál Otthonba látogatott. Ahol persze elmondta azt, amit vártak tőle. A kezét ugyan senki nem csókolta meg ezenközben, de az idős hölgyek körében meglehetős sikert aratott. Főként miután a…..
labdabiztos Apa, kezdődik! 2008.07.17 12:23:00
Kibekkeltük, kiböjtöltük, kivártuk, hogy ma este újra kimásszon a sör a hűtőből. Egész este lehet bámulni a dobozt a nappaliban. A Debrecen és a Győr az UEFA-kupában, Kisjézusék pedig az Európa-bajnokságon mutathatják meg milyen, amikor tétre száll a labda. Biztos (fú, de…..
"Fránya idegen nyelvek"-sorozatunk újabb epizódját köszönjük Péternek és ern0nek. Az első egy igazán hod balatoni városban, Siófokon készült, a másik a budapesti Béke úti munkaerő-közvetítőnél olvasható...
Hogyan csikarta meg a kocsit az "idegen kutya"? Ugye emlékeznek a meghaladhatatlanul vicces biztosítási kárbejelentő lapra, ami talán "kamu", de ez mindegy is. Amikor már azt hittük, sosem derül fény a titkára, jött Diana, és mindent megmagyarázott. Köszönjük!..
  Őrületes dominós kombináció. Persze, nem meglökni volt nehéz, hanem ilyen pontosan fölépíteni/beállítani a rendszert.  ..
Nesztor 2008.07.16 15:12:44
Illetve osztani oszt. Bár ne tenné. A XXI. század eddigi legbizarrabb szóvicce, hovatovább a szóviccek Maria Geronazzoja következik, amit Tonik dobott be kommentben a mit sem sejtő nép közé pár poszttal lejjebb.Én tudok egy osztrákos viccet. Van egy ismerősöm, oszt' rákos.És hogy…..
Nesztor 2008.07.16 14:52:07
Könnyed, ötletes logikai játék a Totem Destroyer, amiben egy bálvány alól kell kiszedegetnünk megadott számú téglát úgy, hogy a szobrocska ne essen le a földre. A huszonöt pályát hamar le lehet darálni, de egyébként a játék roppant szórakoztató és egész jól modellezi a…..
Jól tudnak esni a budapesti bringások – állítja kerékpárbalesetekben jártas ügyvédünk, Nagy Péter, aki a személyi sérüléssel járó ügyek alapján saját statisztikát állított fel. A bíróságon végződött karambolos történtekből az derült ki, hogy a biciklisek nem a…..
 Úgy tűnik elég szemetek voltunk eddig, mert Vizion ilyen alattomos, embertelen módon mond köszönetet a munkánkért. Három héttel ezelőtt egy ilyentől megtántorodtunk volna. Nevetni azért most se nevetünk rajta.A nevem ViZion, és a blog általi folyamatos büntetést…..
Nesztor 2008.07.16 03:09:59
Mindig is szerettem a Microsoft hardwareket és ezt nyíltan vállalom, a mai napig megvan az első Microsoft billentyűzetem, olyan mint egy tank, ami 10 év múlva is működni. Ez a Microsoft egér összecsukható, elvihető bárhova és nagyon jól néz ki, ha kellene, látatlanban…..
 Mert ugye ki a fenének kellene egy ilyen „szakadt vacak”? Csakhogy ezt eleve így gyártják – szarkák és barátok átverésére :) -, 2 Gb tárhelye van a dugaszházban…SlashGear..
Zmaglodi igazi szadista, aki tudja is, hogy okozzon fájdalmat. Például egy pompás grafikai kivitelezésű, abszolúte értelmetlen, buta, gonosz képviccel. Ez az a fajta, amitől egy kicsit sem nevet az ember, csak összegörnyed és olyan arcot vág, mint aki extra savanyú gumicukorba…..
Nesztor 2008.07.15 16:08:06
Cukiság: Minden, Ami CukI X Cats 2008.07.14 07:23:00
Réka fotóalbumában találtuk ezeket a hihetetlenül édesen összegabalyodott cicákat. ..
Nesztor 2008.07.15 15:52:09
Március 18-án született ez a fehér majom a kínai Huangshanban. A fehér makákó rendkívül ritka, genetikai mutáció eredménye és hát, mindennél cukibb. Hajtás után további csodálatos felvételek. ..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
A beteg japánoknak semmi se drága, ha promócióról van szó, és hát kicsit bele is ragadtak ebbe a robotos témába. Az Asahi sörnyitó robot a klasszikus esete a rengeteg pénzből nagyon nagy butaságnak. Szétkaptak egy üvegszortírozó gépet a futószalag mellől és építettek köré…..