Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruce57

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Bruce57 2024.03.30 20:02:42
A német Sky Sport szerint Dušan Vlahović komolyan felmerült a Bayern Münchennél, Thomas Tuchel nagyon szeretné megszerezni a fiatal centert. A klubhoz ezer szállal kötődő Karl-Heinz Rummenigge kiváló kapcsolatokat ápol a Juventusszal, ám a Bayern nem hajlandó 80 millió eurót fizetni a szerb…..
Bruce57 2023.05.29 21:34:51
A Juventus hazai pályán 1-0-ra kikapott a Milan csapatától, a meccset követően pedig Massimiliano Allegri pedig a szezon nehézségeiről beszélt. „Megköszöntem a srácoknak a meccs után a teljesítményt, mert kivételes szezont futottunk, és meg kell próbálnunk becsülettel lezárnunk a szezont Udinében.…..
Alig egy hónapja zárult le a nyári mercato, de a sportlapok már a következő átigazolási időszak terveiről cikkeznek, úgy érkezők, mint távozók tekintetében. A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus vezetősége Carlo Pinsoglio lejáró szerződésének a meghosszabbítását fontolgatja. A…..
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
A Juventus a Sassuolo ellenében aratott 3:0-ás hazai győzelemmel és magabiztos teljesítménnyel kezdte a szezont, s a bajnokság második fordulójában a Sampdoria otthonába látogat hétfő este. Massimiliano Allegri keretébe visszatérhetett Moise Kean és Adrien Rabiot, míg Federico Chiesa, Kaio Jorge,…..
Andrea Cambiaso a Juventust választotta nemrégiben, azonban a 22 éves balhátvédet a klub továbbpasszolta a Bologna együttesének, ahol Siniša Mihajlović vezérlete alatt fejlődhet és bizonyíthat. A játékos ügynöke, Giovanni Bia tegnap este a Sportitalia műsorában beszélt a játékos helyzetéről, és…..
A Seria A tagságának a megtartásáért harcoló Genoa végül 2-1-re nyert a Juventus ellen a Marassi gyepén, a vendégeknél Paulo Dybala, míg a hazaiaknál Albert Guðmundsson és Domenico Criscito szerzett gólt. „Több mint dühös vagyok. Csalódott vagyok, amiért nem nyertünk meg egy meccset, ami jól…..
A Juventus hazai pályán 2-1-re legyőzte a Venezia csapatát, a két gólt a szülinapos Leonardo Bonucci szerezte, s mindkét találatban fontos szerepet vállalt a Juve fiatalja, Fabio Miretti. „Jól kezdtük a meccset, volt pár kapura lövésünk, és megszereztük a vezetést, de aztán túlságosan mélyen…..
Az olasz bajnokság 35. fordulójában a Juventus a jelenleg biztos kiesőnek tűnő Venezia csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s mivel a zebramezesek nyolc pont előnnyel állnak az üldöző AS Roma előtt, egy esetleges győzelemmel gyakorlatilag bebiztosíthatnák a Bajnokok Ligája-indulást jelentő…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot kiegyensúlyozottságot hiányol az idei évből, és elmondta, próbálja mindig a legjobbját nyújtani, de talán erre még nem volt lehetőség. „Talán még nem láthatták Adrien Rabiot igazi arcát, idén talán hiányzott a kiegyensúlyozottság.” - idézi a DAZN a…..
A Juventus a Sassuolo otthonából három ponttal térhet haza a hétfői 1-2-es győzelmet követően, amelyet Paulo Dybala és Moise Kean góljaival szerzett meg az Öreg Hölgy. „Fontos győzelem volt ez a tabella tekintetében. A Sassuolo nagyon jól játszott, mi kitartottunk, bár olykor túlságosan lomhák…..
A Juventus a szerdai Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt szombaton a Bologna együttesét fogadja otthonában, s ugyan a Juventus természetesen toronymagas esélyese a találkozónak, a tabella középső tartományában elhelyezkedő Bolognát hiba lenne jelenleg félvállról venni. Egyrészt a Juventust…..
A Juventus hazai pályán kikapott 1-0-ra az Intertől egy bizonyos szempontokból eseménydús meccsen, melyen a bíró is fontos szerepet játszott, a mérkőzést követően viszont Massimiliano Allegri a bírói döntésekről és a vitás helyzetekről nem kívánt beszélni. „Inkább ne mondjunk ki most olyan…..
Az olasz válogatott számára csúfos kudarcot hozó válogatott szünet után a Juventus egy rangadóval tér vissza a bajnoki küzdelembe, mivel a címét megvédeni igyekvő Inter látogat az Allianz Stadiumba. A zebramezesek célja idén a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikének megszerzése maradt,…..
A mai nappal végéhez érkeztek a Paulo Dybala lehetséges szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalások a klub igazgatói, valamint a játékos képviselői között, s mivel a felek nem jutottak közös nevezőre egymással, az argentin támadó hét Torinóban töltött szezont követően távozik a…..
Bruce57 2022.03.21 22:53:53
@Il Principino: De miért ne mehetne az Interbe ha ugye nem lehet rá építeni, mindig sérült és nem vezér és stb stb.
Ha ennyire egy senki miért kell ettől félni? Talán ott majd jobb lesz?
A mai napon új szakasz kezdődik Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán, mivel ma ül le tárgyalni Jorge Antun és a Juventus vezetősége. Paulo Dybala szerződése nyáron lejár, és bár a játékos képes meccsek eldöntésére, a Juventusnak mindeddig nem sikerült a maradását biztosítania, s…..
A Juventus 180 millió euróért erősített Massimiliano Allegri visszatérése óta, de ez korántsem jelenti a megújulás végét, a Corriere dello Sport értesülései szerint nyárra Frenkie de Jong és Ryan Gravenberch a célpont, miközben a vezetőség Antonio Rüdiger leigazolását is fontolgatja. A keretből…..
Patrice Evra volt az Amazon Prime Italia vendége a Juventus mérkőzése kapcsán, s a francia játékos kritkusan fogalmazott a Juve teljesítményével szemben. „Nagyon csalódott vagyok a Juve mai teljesítményét látva. Olyan, mintha Massimiliano Allegri csodákat valósítana meg azzal, ami rendelkezésére…..
Bruce57 2022.03.17 09:07:55
@venember83: Sarri és Pirlo csapatának lehetett szurkolni. Előtte Allegri meccsein max aludni lehetett, többször megtörtént !!
Most az idén szintén hiányzik a csapatból a győzni akarás, csak a "legyen már vége, addig ellötykölődünk és hátha rúg az ellenfél egy öngólt" mentalitás jön le, ezt tudja átadni a sztáredző a csapatnak és ezt is kéri tőlük. Csak semmi rizikó.
A klub történetének egyik legnagyobb melléfogása Allegri visszahozatala ennyi pénzért. Akinek ez a fejéből kipattant és aláírta annak kéne vállalnia a felelősséget.
Bruce57 2022.03.17 09:17:48
@venember83: Szerintem már több pénz is lement a klotyón hogy az legyen az egyetlen ok a maradására hogy hosszú szerződése van Allegrinek. Lásd Higuain tönkretétele, Ronaldo idehozatala sokkal többe fájt.
Bruce57 2022.03.18 05:29:25
@Pilsnerurquell: Ilyen fos edzővel nem is lesznek jobbak, tavaly egész szezon alatt Locatelli-ért sírt mindenki, ő lesz a megváltó, viszont edző téren is minőséget szenvedtünk, lásd Kulusevski esetét, lásd Cuadrado tavalyi statisztikáit és az ideit. Ha az edző azt kéri tőlük adogassanak körbe körbe, oldal passz akkor az a sztáredző sara.
Tavaly és tavalyelőtti kiesés a szerencsétlen idegenbeli gól szabály miatt történt, úgy hogy nézők hiányában kellett feltüzelni a játékosokat. Allegrinek teli stadion volt, attól nagyobb szégyen ahogy kiestünk idén.
Massimiliano Allegri a Villarreal elleni súlyos vereség után arról beszélt, hogy srácai jól teljesítettek, nincs miért hibáztatni őket, és megközelítésén sem változtatna annak ellenére, hogy a Juventus a második félidőben veszélytelen volt az ellenfél kapujára, cserébe tizenként perc alatt három…..
Bruce57 2022.03.17 07:54:37
@Pjanista: Na és hogy kaphatott 3 gólt a Sampdoria egy semmit sem akaró Juventustól? Hogy kaphatott ki a Fiorentina egy semmit sem akaró Juventustól?
Bruce57 2022.03.17 08:19:00
@Pjanista: Az nem volt persze csak úgy vezettünk hogy kaput eltaláló lövésünk nem volt az első félidőben az öngól miatt és kaptunk egy büntetőt. Tegnap se volt veszélyben a Villarreal győzelme.
A Juventus 1:1-es döntetlennel tért haza a Villarreal otthonából a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése után, s mivel a jelenlegi kiírásban az idegenben szerzett találatok már nem bírnak kiemelt szereppel, hazai pályán győznie kell a torinói visszavágón. Massimiliano Allegri keretében…..
Bruce57 2022.03.16 22:52:34
@The king of alibis: Én is ezt mondom szezon kezdete óta, sőt vele előrébb lennénk az tuti
A Villarreal elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő torinói visszavágójára készülődő Juventust a játékosok részéről Manuel Locatelli képviselte a keddi sajtótájékoztató alkalmával. "A hozzáállásunk a legfontosabb. Nem hibázhatunk. Meg kell mutatnunk az éhségünket a győzelemre. Megdöbbentett ennek a…..
A Juventus viszonylag gólgazdag meccset játszott a Sampdoria ellen, s vendégként három gólt gyűjtött, míg az ellenfél csak Abdelhamid Sabiri megpattanó szabadrúgása révén tudott egy gólt szerezni, mivel Antonio Candreva tizenegyesét kiütötte Wojciech Szczęsny. A gólszerzők között volt két találattal…..
Bruce57 2022.03.13 15:54:58
@steven.h: Allegri is munka nélkül volt 2 évig és ha el mert volna menni Madridba azóta már hidd el megint munkanélküli lenne.
Bruce57 2022.03.13 16:17:59
@steven.h: Nem arról van szó hogy nem bírom Allegrit hanem arról hogy mivel itt többen elvakultan felmentik Allegrit mindenféle felelősség alól kell az ellenvélemény. Amit elért az a múlt, de ha idén nem lesz olasz kupa, szuper kupa már nincs, kevesebb pontunk lesz mint volt tavaly, nem jutunk tovább a Villarreal ellen akkor mit számít mit ért el anno? Szerdán már okosabbak leszünk, fino alla fine.
Bruce57 2022.03.13 19:08:17
@steven.h: Megint csak a mistert mentegeted, mi lenne ha nincs az 5 rossz forduló, mi lenne ha nem sérül le Chiesa, tavaly volt Ronaldo. Idén pedig van Dušan és Loca is és Chiesa több meccsen mentette az eredményt amíg nem sérült le, így ez se kifogás. Tavaly is sok sérült volt a védelemben, Dybala nem volt ennyiszer se bevethető sajnos. Ott is ha pár meccs szerencsésebben alakul, így is az őszi részben az utolsó Fior meccsig veretlen volt a csapat. Mégse mondta senki hogy kell idő Pirlonak, megérdemli. Mert most csak ezt hallom Allegri esetében. Ez a kettős mérce!
A Juventus hét közben a Villarreal csapatát fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, azonban előtte még a Sampdoria otthonába látogatva kell begyűjtenie mind a három bajnoki pontot. A számos hiányzó közül Massimiliano Allegri keretébe sérülése után visszatérhet Alex Sandro, míg Federico…..