Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VG1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TCA sajtóturnán jelentette be Ryan Murphy készítő, hogy megvan az F/X egyik zászlóshajójának számító Kés/alatt befejezésének dátuma: 2011-ig élvezhetjük a legfaszább tévés plasztikai sebész-duó és elcseszett családjuk kalandjait. Új epizódokat leghamarabb 2009-ben…..
Szeretjük az énekes celebeket, már hogyne szeretnénk őket, ilyenkor jövünk rá, milyen helyes döntés volt letenni azt a Jolana gitárt, amit a Szfinx nevű zenekar bőgőse tanácsára vásároltunk. Hiába no,a popszakma nem mindenkinek áll jól. A videón Hayden Panettiere, a Hősök…..
Idióta kacatok iJerry a zenenyuszi 2008.07.16 15:31:00
Ez a nyuszi zenél aranyos és ott van előtte a trendi i-előtag, ettől máris menő lesz. Egyébként aranyos és van társa is, egy malac, akinek egy mosdó dugó van a szájában, legalábbis úgy néz ki.iJerryiPiggy..
VG1 2008.07.17 18:42:21
Nem tudom eldönteni, hogy akkor ez most jó ötlet-e, vagy nem lenne esetleg hasznosabb, ha az erre fordított lóvét a "rendes" sorozatba ölnék a készítők? Mindegy, a lényeg: Hősök és Office miniepizódok az ugrás után, have fun.   ..
A Television Critics Association (tévékritikusok gittegylete) szervezésében minden évben sor kerül két hírverő sajtóeseményre (ha éppen nincs sztrájk), ami kb. úgy néz ki, hogy a szervezet tagjai egy Los Angeles-i szállodában összegyűlnek, amolyan konferencia jelleggel, a…..
Ha azt a nevet mondom, hogy Norah Jones, kinek mi jut az eszébe? Természetesen, hogy csodálatos énekesnő. Éppen ezért először nekem is fura volt... Színésznő, és nem is rossz.. Nekem mind az ő játéka, mind az egész film nagyon tetszett.Wong Kar-Wai 2007es romantikus filmjéről…..
VG1 2008.07.15 15:01:14