Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rabsic02

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
A La Gazzetta dello Sport friss hírei szerint a Juventus továbbra is szerződéshosszabbításokon dolgozik, zajlanak a vezetőség szintjén a kiértékelések, s ennek tanúbizonysága Dušan Vlahović ügynökének torinói látogatása, és a lap szerint a felek elkötelezettek a folytatás mellett, és szeretnék…..
rabsic02 2024.03.12 16:44:51
@venember83: úgy érzem, hogy ezek a "nagy" nevek csak az olasz foci rajongóinak mondanak valamit, mert örülni kell, ha van egy-két kiemelkedő játékos. Vagy legalábbis így gondoljuk... De hiába, ha nem lesz meg a csapategység, csapatjáték. Erre alapozva kéne építkezni, nem úgy mint MekkElek :P
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
rabsic02 2024.03.10 18:31:15
@MdewC: Isten éltessen sokáig! Remélem akkor valami fociszerűvel meglepnek a játékosok is! :)
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
A Juventus kínkeserves, ám annál fontosabb győzelemmel szakította meg rossz sorozatát a Frosinone elleni bajnoki találkozón, s a mérkőzés után a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri értékelte csapata teljesítményét. "Tudtuk, hogy a Frosinone jó futballt játszik, s fordítanunk kell a…..
A Frosinone sportigazgatója, Guido Angelozzi nemrégiben nyilatkozott a Tuttosport számára, s interjújában elmondta, véleménye szerint a csapatánál kölcsönben szereplő három fiatal fontos lehet a Juventus jövője szempontjából. „Kaio Jorge, Matías Soulé és Enzo Barrenechea meghatározó lesz a Juve…..
rabsic02 2024.02.24 15:52:43
@Ethan Hunt: nem tudom mi a valós elvárás a vezetőség részéről, de ha nem látják, hogy évek óta nem történt előrelépés (max visszalépés) akkor nem is lesz változás
rabsic02 2024.02.24 18:47:04
@venember83: sajnos én is így érzem... Már dörzsölik a tenyerüket, hogy 40 millió eurós hírek röpködnek a kinevelt fiatalok esetében.
A Juventus hullámvölgybe került, így érthető, hogy az olasz sajtó újra találgatásokba fogott, hogy a zebramezeseket irányító Massimiliano Allegri vajon kitölti-e még egy szezonra szóló szerződését, vagy idő előtt távozik, hogy egy másik szakembernek adja át a csapat kispadját. "Tavaly Allegri nem…..
rabsic02 2024.02.19 19:36:14
@Ethan Hunt: szerintem aki akarja, érti a lényeget. Ő úriember módjára nem pofázik bele, ami jelenleg nem az ő dolga, feladata. Feltételezem hogy ha ő lesz döntési pozícióban, akkor meghozza azt.
Cristiano Giuntoli az Udinese elleni meccset megelőzően beszélt a Sky Sport munkatársával, s számos témát érintett múltról és jövőről. „Fabio Quagliarella? Soha nem tárgyaltam róla, de nagyon szép emlékeim vannak vele kapcsolatban, amikor játszani kezdett a Torino Primavera csapatában. Emlékszem,…..
A Juventus a téli átigazolási időszak utolsó napján kölcsönben szerződtette a Southampton argentin tehetségét, Carlos Alcarazt, aki már el is utazik új csapattársaival az Inter elleni mérkőzésre. "Minden nagyon gyorsan történt, de nagyon szép is volt. Az ügynököm értesített az érdeklődésről, én…..
Gianluca Di Marzio tegnap arról számolt be, hogy a Juventus nem tett le középpályás igazolásáról, és a vezetőség több játékos helyzetét is kiértékeli egy esetleges januári ajánlat kapcsán. Ezt követően Romeo Agresti arról írt, hogy Juventus két Serie A tapasztalattal rendelkező játékos kapcsán is…..
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
Massimiliano Allegri az Empoli elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón beszélt úgy a szombati meccsről, mint az Inter elleni párharcról, amely a scudettóért zajlik. „Tiago Djaló velünk tartott a reggeli edzés egy részében, a fizikai és atlétikai felmérések megtörténtek, szépen lassan teljesen…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
rabsic02 2024.01.16 21:17:18
@gomorra21: köszönöm. ?
A csütörtöki 6:1-es győzelmet követően újra a Salernitana együttese volt a Juventus ellenfele, a felek azonban ezúttal az olasz bajnokságban, Salernóban mérkőztek meg egymással. A mai összecsapás egészen más összképet hozott, a visszafogott és tanácstalan Juventus már az eső félidőben hátrányba…..
rabsic02 2024.01.08 08:33:04
@venember83: teljesen egyetértek. Egy tipikus olasz meccs volt (a rossz értelemben). 3 pont oszt jó napot.

Ami nekem érdekes volt, vagy inkább furcsa, hogy minden mezőnyjátékost becserélt Maxi. Még Pinsogliot vártam, hogy beáll mint középcsatár. :P
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
rabsic02 2024.01.07 20:04:26
Mirko Nicolino a mai napon arról számolt be, hogy Cristiano Giuntoli őszintén nyilatkozott a kupameccs előtt, jelenleg a Juventus nem lát életszerű opciókat a januári átigazolási időszakban, és a vezetőség célja, hogy a csapat folytassa az eddigi menetelést keretbeli változások nélkül, ugyanakkor…..
rabsic02 2024.01.06 14:47:13
@venember83: megfelelő összegért biztos hogy elengedik, de akkor kell helyette más, mert Milik és sajnos Chiesa is gyakran sérült.
Mára több hírforrás is megerősítette az értesüléseket, amelyek szerint az AS Roma és a Juventus között megszületett a megállapodás Dean Huijsen ügyében, s a 18 esztendős védőjátékos a szezon végéig a fővárosi csapat kötelékében próbálhat meg bizonyítani. A Giallorossi már hetek óta megoldást keres…..
rabsic02 2024.01.05 16:08:46
@Ethan Hunt: ugyanettől tartok én is. De abban is lehet logika, hogy kipróbálja magát egy jó (vagy jónak tűnő ) olasz csapatban és akkor jövőre, 3 fronton több lehetőséget kap nálunk, ha Rómában jól teljesít.
A Juventus aligha kezdhette volna jobban a 2024-es esztendőt, hiszen a Salernitana fölött aratott 6:1-es győzelemmel, a fiatal játékosok nagyszerű, fényes jövőt ígérő teljesítményével, gólzáporos mérkőzésen lépett tovább az Olasz Kupa negyeddöntőjébe, ahol a Frosinone csapata lesz az ellenfél. A…..
A Roma elleni győzelem után a DAZN mikrofonja elé állt Wojciech Szczęsny is, akit először arról kérdeztek, változott-e az elmúlt időszakban a csapat célkitűzése. „Először a BL-helyet céloztuk meg, most viszont, mivel csak két pont a lemaradás az Inter mögött, és a Juventus mezében mindig maximális…..
rabsic02 2024.01.02 09:59:37
@babo0410: Jelenleg egy csapat van, aki mindenki ellen esélyes, az pedig sajnos az Inter. Mi senki ellen nem mehetünk biztosra, sőt játékerőben kb 6-7. helyen vagyunk. Viszont az eredményfutball ilyen "magasságokba" repítette a csapatot.
Nem azt mondom, hogy ez a kedvenc Juvém, de már tudok lepkesedni meccsek előtt.
rabsic02 2024.01.02 11:47:15
@Attilio79: Inter, Milan, Roma, Napoli, Lazio ezek a csapatok mind jobb focit játszanak. De a lényeg az eredményesség. Nem kell ehhez matek.
rabsic02 2024.01.02 12:57:02
@Attilio79: meggyőző érvek lol
Lusta vagyok kikeresni év eleji hsz-kat, de valszeg nem ide helyezte a többség ezzel a kerettel a csapatot.
De summa summarum örülök, hogy ezen kell vitázni. ?
Massimiliano Allegri a Frosinone elleni szombati meccs előtt veszélyes találkozóról beszélt, és sajnos egy sérülésről is kénytelen volt beszámolni a szokásos sajtótájékoztatón. „Adrien Rabiot jól érzi magát, és játékra kész. Federico Chiesa némi diszkomfortot érzett a patella ínszalagjánál, így ő…..
rabsic02 2023.12.22 17:03:13
@Shyr Kahn: ugyanerre gondoltam én is. Mikor, ha nem most?! Számomra Vlahovic és Milik nem fér el együtt a pályán, így gyakorlatilag eggyel kevesebben lennénk.
rabsic02 2023.12.22 18:45:02
@venember83: hát igen. A válogatotthoz már érett, ide még nem. ??
Tegnap este a Frosinone nagyon sima győzelmet aratott az Olasz Kupában a Napoli felett, és ebből a győzelemből kivette a részét Enzo Barrenechea is, hiszen ő szerezte a mérkőzés első találatát. A mérkőzést követően Eusebio Di Francesco természetesen beszélt is a Juventus fiatal középpályásáról, aki…..
rabsic02 2023.12.20 18:51:00
@kozagaha: teljesen egyetértek. Esetleg egy Pogba kaliberű univerzális középpályással lehet kiváltani, de "olyanunk" már nincs.
A Napoli elleni győzelemmel a Juventus kitartóan tartja második helyét a bajnoki tabellán, s a pénteki játéknapon a zebramezesek a Genoa otthonába látogatnak az újabb három pont reményében. "Tiszta fejre lesz szükség a péntek esti mérkőzés kapcsán. A Genoa erős hazai pályán. Agresszívak és jó…..
A Juventus fiatal reménysége, Kenan Yıldız kapcsán szinte folyamatosan jelennek meg pletykák egy esetleges távozásról, főleg miután a támadó gólt szerzett az első válogatottbeli meccsén a németek ellen, ám a Fanatik újságírója, Çağrı Davran szerint kár lenne bármit elhamarkodni. A török újságíró a…..
A Juventus korábbi mestere, Antonio Conte a Salento Egyetem vendégelőadójaként mesélt a torinói klubhoz kötődő kapcsolatáról. "Minden kapcsolatnak két oldala van. Mindig megvan a lehetőség arra, hogy újra összejöjjünk. A legfontosabb, hogy meglegyen a kölcsönös megértés az elképzelések és…..
A Fiorentina nemrégiben nyitotta meg edzőkomplexumát, és a Tuttosport már szinte a vasárnapi meccsre hangolva ma címlapon hozta, hogy a Viola Park nem jöhetett volna létre a Juventus hozzájárulása nélkül, s illusztrációként Dušan Vlahović és Federico Chiesa párosa látható, szalagcímként pedig a…..