Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggx

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy idők tanúi vagyunk, Magyarok ezrei hagyják el Magyarországot minden hónapban, hogy jó hírünk és nyelvünk terjesszék, tanítsák a világban, de a Magyarországra látogató külföldiek sem ússzák meg, hogy titkok és összefüggések mentén megtudják: Magyarnak lenni a legjobb…..
ggx 2013.01.06 12:12:50
Ez poszt értelmetlen trollmágnes lett. Én sem imádok ebben az országban élni, de azért ne akarjuk már mindenáron bebizonyítani, hogy ez a legszarabb ország a világon. Amúgy meg kurvára pontatlan az egész.

www.magyarefk.hu/hu/hasznos-tudnivalok/legi-utasok-jogai/jaratindulas-kesese.html

1. Karel-nek nem jár kárpótlás, csak kaja v pia, és szállás abban az esetben ha gép csak másnap indul vagy kérheti vissza a jegy árát. A kárpótlás(600 EUR - 15e CZK) akkor jár ha Karel jegyét eladták egy másik Karel-nek is így ő nem fér fel a gépre. Ekkor az egyik opció a 600 EUR.

2. Melyik légitársaságtól kapott levelet magyarul? A Malév már nincs, a Wizz-nek nincs prágai járata, de ha lenne is, a cég olyan nyelven kommunikál az ügyféllel amilyen nyelven a jegyet foglalták. A BA nem levelezik az ügyféllel direktbe, csak ha BA-s dolgozóra tett panaszt. (de ennek meg semmi köze a járatkéséhez)

3. Az eset vis mayor volt, mivel a gépek köd miatt nem tudtak felszállni.
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
ggx 2009.12.16 10:44:35
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..
8ker Fekete (reál) pont 2009.07.30 10:27:00
A József utca és a Lovassy László sarkán épült csodálatosan szép színes új építésű ház aljában új bolt nyilt. Egy Reál Pont. Nem is lenne ebben semmi extra, naponta nyílnak új boltok - vagy csuknak be - itt viszont két Szudánból érkezett fekete férfi a…..
ggx 2009.07.30 18:40:55
@városjáró: Zseniális következtetés Watson! Gondolom a dillerkedéshez elengethetlenül szükséges egy élelmiszerboltot nyitni!
Egyébként meg igen. Ezesetben rasszista vagy.
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
ggx 2009.07.01 15:16:49
@lamed: Persze tudom, hogy így van, külföldön élek. Igazándiból ezt csak úgy zárójelben akartam megjegyezni. Ami az "alattvalókat" illeti sajna igaz. Ez a problémák egyik eredöje szerintem.