Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quattroman

0 bejegyzést írt és 801 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
Quattroman 2021.12.04 15:00:26
Ha a Nagy-Kevély nevet kiejtem, akkor ezen blog olvasóknak nagy eséllyel megjelenik az emblematikus hegy alakja, ahogy Pilisborosjenő felett őrködik. Amennyiben nem jelenik meg semmi, akkor most egy nagyon kellemes kirándulóhely kerül kicsit közelebb. De akik ismerik a hegyet, talán azok is találnak…..
Közel két napot kellett várni arra, hogy nyilvánosságra hozzák az egyik, ha nem a legfontosabb felvételt Max Verstappen és Lewis Hamilton összecsapásáról. A Mercedes azon nyomban felülvizsgálatot is kért...
1888. Fridtjof Nansen norvég felfedező csapatával Grönlandon. Nansen nemcsak sarkkutató, hanem oceanográfus, diplomata, nagykövet, fotográfus, feltaláló és gyorskorcsolyázó is volt egy személyben. 1888-89-es grönlandi, majd 1893-96-os északi sarkvidéki expedícióinak köszönhetően emelkedett Norvégia…..
Quattroman 2021.11.08 19:09:22
@Namely:
Egyből a zsákba megy az iratmegsemmisítőből, ha megtelik cserélik, nem pakolásszák. Te otthon nem béleled ki a szemetest?
Magyarországon védettségi igazolványhoz juthat mindenki, akit beoltottak vagy igazoltan átesett a Covid19 betegségen. A most megjelent kormányrendelet szerint azonban a munkáltató elrendelheti a kötelező oltást minden alkalmazottja számára, aki nem tudja igazolni, hogy ez nála orvosilag…..
Quattroman 2021.11.01 11:30:03
@Etniez:
És ez leginkább a döntéshozókra igaz
Attilának régi vágya volt egy svéd szabványok alapján épült könnyűszerkezetes ház, lehetőleg a szülőfalujában. Nos, ház (ha minden jól megy) lesz, igaz, nem egészen a szülőfaluban… Így néz majd ki..
Quattroman 2021.10.29 11:29:59
@Vibi:
Nem az épület max magassága a 4,5m hanem az ereszmagasság.
Úgy látszik, a vártnál sokkal bonyolultabb lesz a Formula–1 szaúd-arábiai bemutatkozása, mivel a szigorú helyi előírások alól a királykategória sem húzhatja ki magát...
1964. Egy rendőrtiszt ugrik a vízbe a floridai, St. Augustine-i Monson Motor Lodge motel - csak fehérek számára fenntartott - medencéjébe, hogy véget vessen a fekete polgárjogi aktivisták demonstrációjának..
Quattroman 2021.10.17 18:13:59
@bioLarzen:
Most éppen áll, nem mén. :-)
Egy új korszakot indított el 1957. október 4-én a szovjet Szputnyik 1 műhold. Összegyűjtöttünk róla néhány meglepő tényt. 1957 október 4-én a szovjetek komoly mélyütést vittek be hidegháborús ellenfelüknek, az Egyesült Államoknak. Ekkor bocsátották fel a Szputnyik 1 műholdat, mellyel egyszerre…..
Balázsék nyolc évvel ezelőtt költöztek ki Angliába, aztán egy (pontosabban két) svájci látogatás hatására úgy döntöttek, hogy inkább az alpesi országot választják. A szakma (a buszvezetés) maradt, a körülményeik viszont (miként Csillának elmesélte) javultak...
Quattroman 2021.10.06 07:00:39
@springbok:
Mi értelme forintosítanod? Mindenért frankban fizet, lényegtelen hogy mennyi forint.
Az 1800-as évek végének Magyarországa, idilli helyként él sokunk fejében.  A kultúrális élet fellendült, megépült az Operaház, átadták az Andrássy úton az ország első villamosvonalát. A főváros a századfordulóra több mint 700.000 lakosú világvárossá fejlődött, a német nyelvet felváltotta a magyar…..
Egy újabb városi legendának jártunk utána. Emberi butaságot, kendácsolást és filmforgatáson robbanó edényt is találtunk...
  Lehet, hogy divat a retró, annak is többnyire az über gagyi változata, nem bánom, szóljon az isten véled édes Piroskám, meg a Stux, ez utóbbi persze már egy másik retró, ez a retróba bugyolált retró, olyan, mint a dupla panír. Nem bánom, de kulináris szempontból a retrót javasolnám mindenképpen…..
Már biztos, hogy F1-es versenyző nélkül a Bajnokok Tornája jövő évi, eddigiektől merőben eltérő kiírása sem rajtol el: Valtteri Bottas debütál az autó- és motorsport nagyjai között...
Quattroman 2021.09.23 00:26:01
86 éves korában meghalt Abimael Guzmán, a Fényes Ösvény nevű perui terrorszervezet alapítója és vezetője. És ahogy Pol Pot, Sztálin, Hitler vagy Mao esetében, Dél-Amerika legelvetemültebb terroristájának halála is inkább megkönnyebbülést váltott ki az emberek nagy részében. Guzmán távozása az élők…..
Quattroman 2021.09.16 18:23:33
@HgGina:
Enver Hoxha albán politikus, a második világháború végétől négy évtizeden át az Albán Munkapárt első titkára, az ország teljhatalmú diktátora. A sztálinizmus, majd a maoizmus követője. Wikipédia
1865. Vitatható valódiságú fotó, amely a merénylet áldozatává vált Abraham Lincoln elnök utolsó óráiban készült róla. A Henry Ulke fotós által a színházzal szembeni Peterson-házban - ahol az elnököt lefektették - készített kép éjfél után készült, 4-5 órával az elnök halála előtt, amikor már biztos…..
Quattroman 2021.09.13 19:56:51
Folytatom az elkezdett sorozatot és újabb képeket hozok nektek a hazai játékgyártás elmúlt időszakából. Ezúttal nem egy céggel, hanem néhány kisebb és mára kevésbé ismert vagy elfeledett gyártóval folytatom a sort.Tartsatok velem ezúttal is és nosztalgiázzunk együtt!..
Próbáljuk megfejteni, mire gondolt a ferences szerzetes...
Quattroman 2021.08.19 18:43:56
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: PL mert a Család sírhelye ott van.
Ritkán kapok szép nagy portobello gombát, de akkor nem tudok ellenállni neki (még az USA-ban szoktam rá). Most velem akart jönni a madarasból egynehány szép példány. 6 nagy fej volt: pont elegendő lesz a háziorvosnak, az asszisztensének és nekem vacsorára...
Radioaktív pillangó-effektus: a Csendes-óceánon bomba robban, és a Balatonban megnő a sugárzás. De a kifőzés segít!..
Quattroman 2021.08.05 08:15:46
@igazi hős: Sajnos ebben az esetben konkrétan földieper leveleket írtak. Szóval hibás az okfejtés.
A szeder egy cserjés növény, kb mint a málna, a földön termő "eper" az a szamóca, az eper pedig a pálinkafa termése.
Hivatalos kérelmet nyújtott be a Red Bull az FIA felé, mellyel egyértelműen az a céljuk, hogy felülvizsgáltassák Lewis Hamilton – általuk enyhének vélt – büntetését...
Számos meleg, leszbikus és biszexuális arisztokrata és királyi személy fordult elő a történelemben. Volt közülük, akinek titkolnia kellett, hogy szexuális irányultsága eltér a megszokottól, volt, aki nyíltan vállalta vonzódását saját neméhez, és volt olyan szerencsés is köztük, akinek eltérő…..
Szóvá tette a Red Bull, amiért Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője meglátogatta a versenyfelügyelőket, miközben azok Max Verstappen és Lewis Hamilton ütközését vizsgálták. A Nemzetközi Automobil Szövetség helyt adott a panasznak, sőt annak nyomán azonnali változást vezet be...
Quattroman 2021.07.23 15:59:01
@Killary Fucking Clingon:

Volt már többször ilyen eset a holland hibájából is. Azoknak Ő húzta hasznát. Szóval ez nem egyszerűen így megy. Mondom ezt úgy hogy sosem szerettem Hamiltont.
Quattroman 2021.07.23 21:17:18
@Killary Fucking Clingon:
ha figyelsz észreveheted hogy Verstappen elszűkítette az ívet hogy szokása szerint belassítsa a mellette lévőt, csak Hamilton is a szarálló overallját vette fel.
elszámolta magát mert nem sikerült lesodornia a szárnyat, cserébe a hátsókereke támaszkodott meg a merci elsőjén....
Quattroman 2021.07.23 21:25:02
@Indriq: már írtam hogy kifejezetten nem kedvelem Hamiltont (se) de ebben a szituban mindketten benne voltak.
az élettel játszást hagyd ki a buliból, nem azért kapják a milliós pénzeket hogy kisasszonykodjanak vagy az etikettet kérdezgessék. a holland elkényeztetett kis ifjú titánként konkrétan aljasul szokott versenyezni és kódolva volt hogy egy nagy esés befigyel.
ez a buli maximum fifty-fifty volt kár erre a szót szaporítani
A történelem ismétli önmagát. Ahogy az már rengetegszer előfordult a múltban, jó pár nagy világbajnoki csatában, az most is bekövetkezett. A címért küzdő két pilóta egymásba akadt és törvényszerű, hogy az egyik a rövidebbet húzta. Ezúttal Verstappen húzta a rövidebbet és hatalmas, 51 G-s erővel…..