Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chocolate Daimon

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napra pontosan 1 hete, hogy világra jött a 'C' alom, egy csodaszép csoki mink anyuka és egy fekete elf szerelemgyermekeiként. A négyesfogat tagjai: Cécile, Chanel, Castiel, Crowley.A picik már foglalózhatók, legkorábban 12 hetesen kerülhetnek új otthonukba. Bővebb információ: 06709314507 vagy…..
Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy ez a kis csoda velünk marad. Hihetetlen mennyiségű szeretet árad belőle irányunkba, igazi kis energiabomba, aki mindig kész valami kis csínytevésre, de ha véletlenül őt támadná be valamelyik játékos cicatársa, vérig van sértődve... <3 ..
Ez a nagyszerű hír egyben azt is jelenti, hogy a kilenc tagú 'B' alomból már csak a csodaszép blue point kislány, Chocolate Daimon Bounty elérhető.  ..
Csodálatos kék szemű, kék nózis kanadai szfinx kislány - jelenleg 13 hetes - álomgazdiját keresi.Csak és kizárólag felelősségteljes személyeknek.Kiváló pedigree-vel, hobbi célra, törzskönyvezve, chipelve, szerződéssel. Többször féreghajtózva és 2 kombinált oltással…..
Kecses kis kék szemű, fekete nózis kanadai szfinx hölgyemény - jelenleg 13 hetes - álomgazdiját keresi.Mivel korábbi gazdija nem jött érte/eltűnt, így kérlek benneteket, csak és kizárólag felelősségteljesen jelentkezzetek.Kiváló pedigree-vel, törzskönyvezve, chipelve, szerződéssel. Többször…..
Szfinx tenyészetünk a mai naptól immáron "weboldalként" is elérhető, így a facebook után a közösségi hálótól mentes vagy épp attól elszakadni vágyók is böngészhetnek kedvükre a cicákra vágyók. ..