Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsoo

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyzetek, amikor ki kell lépni a megszokott kommunikációs sémákból. Eddig sem volt őszinte a mosolyom az aktuális helyzetre rosszul reagáló reklámok láttán, de most már dühös vagyok. Sőt, én szégyellem magam azok helyett, akiknek kéne. Megcsúfolva érzem a szakmám, főleg az orbitális online…..
Ezt is megértük, Desiro motorvonat állt szolgálatba a ráckevei HÉV vonalán. A híradásokból tudjuk, hogy  nem kevés gond van a HÉV körül, ezen igyekszik enyhíteni a MÁV, ha már a kezelésébe került. A próbajárat után, ma munkába is állt egy motorvonat, szokatlan látványt nyújtva. Bár ritkán, de akad…..
Mivel korábban olvastunk már pár dolgot a futásról, most jöjjön néhány értékes infó a bringázásról. Sokunk számára egyszerűnek hat az egész és felmerül a kérdés, hogy mi olyan különlegeset lehet mutatni, hát tekerni kell és kész, nem? Lehet menni terepen, aszfalton, nagyjából szinte "bárhol",…..
Az 1500 éves, görög nyelvű töredék szövege a bibliai Utolsó vacsorára és az égi mannára utal, és amulettként használták. A töredéket 3 cm x 10,5 centiméteresre hajtogatva tehették egy medálba vagy dobozkába és nyakban viselték vagy otthon tartották – mondta el Roberta…..
Hatalmas leleplezés! Micsoda szivárogtatás! Éljen az oknyomozó újságírás! Szerkesztőségünk megszerezte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ igénylőlapját, melyen mindenféle dolgokat lehet igényelni, illetve arra kötelezettségvállalást ad a KLIK. Az igénylést indokolni…..
Tegnap volt időm megnézni a két "évértékelő" beszédet. Egyik se volt igazán évértékelő, hanem inkább kampánynyitó beszéd. Hogy a politikusok átkeresztelik az ilyen beszédet, illetve egészen más célra használják fel őket, az baj, de nem katasztrófa. A katasztrófa…..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
dzsoo 2013.03.22 12:56:21
Mandiner blog Bagóbűnözés? 2011.02.07 13:31:00
  Vasárnap óta tilos a dohányzás a budapesti aluljárók után a BKV megállóiban is, az erről szóló rendeletet december közepén fogadta el a Fővárosi Közgyűlés. A bírságok több tízezer forintosak, a bliccelésért járó bünti öt-nyolcszorosát is rá lehet verni a…..
  Pár napos ausztriai nyaralásunk hozott végképp kedvet a szelektív hulladékgyűjtéshez, de egyelőre nem ment minden simán. A lenti levél olvasása előtt épp egy dupla környezettudatos megmozduláson voltunk túl, mivel a Péter által is hivatkozott oldal szerint a Lövölde…..
Újabb és újabb anomáliák futnak be az iPhone kapcsán. Egy olvasónkat felhívta a T-Mobile ügyfélszolgálata, hogy iTunes-szal csak akkor vásárolhat, ha 2 év hűséget fogadott és Aranykártyája is van hozzá. A kérdésre, hogy mi köze ehhez a T-Mobile-nak és hogy gondolják ezt az…..
Elkészült az Opera Mini telefonos böngésző következő, négyes verziója. Az Opera Mini ingyenes, javás böngésző, amely minden Java kompatibilis telefonon futtatható, és segítségével nem csak a Wap, hanem a teljes Internet is elérhetővé válik a telefonodon! A tömörítési…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..