Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unagi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Unagi 2019.10.11 13:06:06
@Mindjártkarácsony: A kutyusokra adott reakciójával nekem is szimpibb lett Zsófi. Karola viszont még lejjebb csúszott. Oké, biztos valami gyerekkori trauma, nem tehet róla, de most komolyan???Kiskutyák könyörgöm...max halálra nyalogat. Eleve az, akiből nem vált ki azonnali gügyögést egy ilyen szőrgombóc, az számomra robot :D Igenis ilyenkor a legszerethetőbb reakció, hogy azonnal fekszik a fűbe hozzájuk és hagyja, hogy össze vissza puszilják.
Unagi 2019.10.11 13:12:48
@Eugene Horse: Ez az amit régebben írtunk, hogy a kinti szakmájuknak a játékban nincs súlya. Niát sem érdekelte bent, hogy Gábor taxis, bár tudta. De hát steril környezet, bent nem számít kinek mi a munkája, mennyi pénze van. Le vannak csupaszítva. Mindenki csinos, szép. Gondolom kint, mikor vendégül látta először Niát, és nem az Andrássyn lévő penthouse előtt állt meg a taxi, akkor jött rá, hogy na akkor ez eddig tartott.
Unagi 2019.10.11 13:45:34
@roli101:
"de úgy látom inkább, hogy a szereplők és a hozzászólók nagy része lelki társ. "
:DDD
Hát hogyne, ha valaki empátiát mutat valaki irányába és nem röhög rajta mint a tanult kolléga, az már lelki társ. Tehát Ti a feleségeddel ennyi tanulás után abban lelitek a szórakozást, hogy röhöghettek hülye embereken? Jófej emberek lehettek:D
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Unagi 2019.10.09 14:00:53
@SLayLord: Hát szépségversenyeken pont ezt is szokták nézni szerintem, hogy "egészében nézve mutatós" :)
Unagi 2019.10.09 14:06:01
@Robbie2008: Mondjuk az arckifejezés résszel nem teljesen értek egyet. Engem pl. nem egyszer ér a vád, hogy szomorú vagyok, miközben egyáltalán nem, csak hát ezt dobta a gép, lefele görbülő ajkak, szomorú kiskutya szem, ha csak nézek a monitoromra, vagy magam elé, tuti 10-ból 8 ember megkérdi mi bajom van, miközben kvára semmi, csak koncentrálok:D És nem tudok ennyire figyelni, hogy erőszakosan mosolyogjak, hogy ne tűnjek szomorúnak vagy mufurcnak az arcberendezésem miatt:) Tehát azért ez erős, hogy jaj kiül a személyiség, egy telt, mosolyra húzódó száj, vagy egy nagy nyitott tekintet pl rögtön azt a benyomást kelti, hogy kedves az ember...
Unagi 2019.10.09 14:10:33
@Mindjártkarácsony:
"Az meg nem erény ha valaki bunkó és kimondja azt amit a többiek magukban bírnak tartani, mert az is egyfajta értelmi megnyilvánulás ha az ember szűrőt tud tenni a szája elé és nem mondja a képébe azt amin a másik nem tud változtatni és nem is lényeges. " Hatalmas EKG
Hogy ezt mennyi ember értelmezi rosszul, képtelenek felfogni, hogy az őszinteség nem azt jelenti, hogy szűrő nélkül kimondjuk amit gondolunk, megbántva feleslegesen a másikat, majd ha kritika ér jön az "én ilyen őszinte vagyok" bullshit duma. Nem apám, te egyszerűen egy paraszt vagy.
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Unagi 2019.10.07 07:43:26
Nekem Zsófikától továbbra is futkos a hideg a hátamon. Ebből a csajból a nőiesség szikrája is hiányzik. Lassan már nem csak Tici fél tőle, hanem én is, ahogy meglátom a képernyőn gyomorgörcs, hogy mindjárt rákezd a hisztire valami miatt. Rohadt mérgező lehet egy ilyen nő társasága én nem is értem, komolyan van az a punci, amiért ezt megéri elviselni?! A közbelépés jelenet nagyon bejött, hogy nyíltan együtt mindenki próbálta felnyitni Tici szemét, hogy vegye már észre, hogy viselkedik vele álmai nője. Itt jegyezném meg, hogy Zsófi unalomig hajtogatja a "nem beszélhetsz így velem" kezdetű örök klasszikust, de mikor Tici otthagyja, ő simán lecsicskázza.
Luna számomra simán lehetett volna egy Helga2, abból a szempontból, hogy lehet csendben megvárta volna, hogy valami miatt Tici magára maradjon és akkor lépett volna előre, direktbe nem támadta volna be őket. Ettől még szimpatizálhatott Ticivel. Nekem pont ez a korrekt. Hiszen az életben is így működnek a dolgok ideális esetben. Nem rondítunk bele a másik kapcsolatába. Lehet Zsófi ezt a kivárást érezte meg.
Egyszerűen ez a csaj kritikán aluli stílussal reagál MINDEN helyzetre. Képtelenség lehet vele vitatkozni, mert bár ő pampog arról ki, hogyan beszél vele, mégis minden megszólalása flegma és lekezelő.
Mellesleg nem tudom mennyire korlátozza az embert a kamerák jelenléte, de ez a nagy szerelem téma mindenkinél bűzlik. Ha végre öszejössz azzal, aki tetszik, akiről már napok-hetek óta fantáziálsz, hagyjuk már ezt, hogy szájrapuszi, meg ölelgetés, meg egymás mellett kézen fogva fekvés. Ebből a szempontból Gábor meg Nia volt a leghitelesebb, mert ott lehetett érezni a szenvedélyt, hogy alig bírnak magukkal. Pontosan ilyen egy kialakuló kapcsolat. Zsófi meg Tici is előadja, hogy alig bírnak magukkal, könyörgöm nulla kémia nem látható köztük. Mintha apukámékat nézném hétvégén ebéd közben. 45 év házasság után
Unagi 2019.10.07 09:07:41
@AkkorlegyenPtr: Azért mindkét srác próbálta ezt már privátban is jelezni TC-nek, hogy gáz amit a nője csinál vele. Mi volt az eredmény? Ment Zsófihoz sírni, hogy a csúnya fiúk kikezdik a kapcsolatukat. Bírom TC-t, mert egy kedves fiú, de lassan úgy vagyok vele, hogy megérdemli, hogy szépen lassan kiheréli ez a nő. Ha itt az egekbe magasztalták volna őket, vagy beválasztják esélyesnek, akkor meg az lenne, hogy gerinctelenek, mert privátban magyaráznak TC-nek, nyíltan meg nem mernek beleállni. Szerintem (még ha taktikailag is jól jött ki a srácoknak) így volt korrekt, hogy nem csak fű alatt merik elmondani, hogy Zsófi igenis gáz.
Unagi 2019.10.07 09:14:49
@Unagi: Az meg, hogy TC képtelen felfogni, hogy ez tényleg nem róla szól, hanem a párjáról, az az ő hibája. Az életben is van ilyen, hogy valakitől a párja miatt távolodnak el a barátok, az illető meg észre sem veszi, aztán a szakítás után jönnek a nagy egymásra találások, hogy hú bazzeg tényleg hülye voltam.
Az ilyenfajta szembesítés pedig különösen jó, hiszen ott van a hibásnak tartott fél is, had hallja mit gondolnak róla, hátha picit formál a viselkedésén. Hiszen ha nincs semmilyen visszacsatolása, hiheti, hogy ő így tökéletes ahogy van. Meg neki "nem mondta soha senki, hogy gáz lenne"
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Unagi 2019.10.04 13:31:20
@indy0311: Egy picit zavaros nekem a gondolatmeneted, mert ebből azt olvasom ki, hogy ez a klasszikus "nem kellesz eléggé" esete. Ennyi. Nincs ebben több. Az, hogy mi miatt lényegtelen. Lehet fizikailag nem, lehet értékrend miatt nem, a lényeg, hogy annyira nem kellettél sajna ennek a férfinak, hogy te legyél a párja. Annyira kellettél amit leírtál.
Ezt sajna nem lehet megerőszakolni, én is voltam olyan helyzetben, hogy azt éreztem tökéletesen klappolnánk, aztán mégsem lett belőle semmi és voltak pillanatok amikor haragudtam, hogy ha én tökéletesnek éreztem, ő miért nem. Hát mert nem volt az. Neki. Az, hogy ilyenkor hibáztatjuk a döntéséért, mert a büdösliba kell neki helyettem aki átveri az igazából a saját sebzett lelkünk nyalogatása. Akkor sem hiszem, hogy jobban érezted volna magad, ha egy tündérkével jön össze aki szül neki 2 babát és boldogan élnek amíg. Itt a sértettség oka, hogy nem Te voltál aki kellett.
Tehát általánosságban kijelenteni, hogy a férfiaknak nem a normális nő kell, hanem aki pillarebegtetéssel leveszi őket a lábukról majd megtapossa butaság. Lehet egyszer Te leszel az a nő, akit valaki helyett választanak, és az a valaki ugyanezt fogja érezni, amit Te most leírtál:) SZVSZ természetesen :)
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Unagi 2019.10.03 13:54:50
@indy0311: Egyetértek, hogy Zsófinál a legnagyobb baj, hogy nagyon erőszakos, arrogáns pitbull, ami nőben alapból egy nagyon csúnya tulajdonság. Mindenkibe beleáll, azt hiszi ettől lesz ő egyenes. Sokan keverik a szezont a fazonnal, attól mert szinte keresi a konfliktust és kötekszik, ettől ő nem egyenes egyszerűen paraszt. Nem hiába jegyezte meg valamelyik lány Dia beköltözésénél, hogy örült, hogy Dia bekóstolta, mert Zsófitól mindenki fél. Tici anyukája felkötheti a gatyáját, ha ilyen menye lesz. Beterrorizál mindenkit. Aki gyengébb jellem, vagy diplomatikusabb mint ő, az csendben marad a maradékkal meg torokra megy. És a stílusa miatt akkor is hajlamos az ember ellene fogadni, ha amúgy van igazság abban amiért hisztizik.
Unagi 2019.10.03 14:04:07
@indy0311: Ja persze, ez egyértelmű, csak sajnálom, hogy a bent lévők nem oltják szarrá ezekkel a hazugságokkal amiket összehord. Bár azt aki ilyen notórius hazudozó, azt ha beégetik sem veszi észre magát.
Unagi 2019.10.03 15:47:18
@panamcat: Hát belőlem nagyon rossz castingos lenne ezekbe a műsorokba, mert az ilyen Diához hasonló lányokat az első mondat után dobnám ki úgy az ajtón, hogy lehetőleg örökre elmenjen a kedve a reality műsorokba jelentkezéstől. Ezek meg lehetőséget látnak benne. Nem gondoltam volna, hogy visszasírom Niát.