Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlyInMyEye

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tesco húsospultjában dolgozó hölgy talán valami magánjellegű probléma miatt gyűlöli a nőket és csak férfiakat szolgál ki. Vagy valami szintén titokzatos ok miatt egy bizonyos dress code alatt nem hajlandó szóbaállni a vásárlókkal, mert az zsenánt. Esetleg csak potenciális…..
A Tesco Express pénztárosa ugyan belátta, hogy ha nem stimmel a gépben szereplő és a termékhez kiírt ár, akkor azt nekik ellenőrizni kell, a dühös boltvezetővel történt egyeztetés után mégis úgy alakult, hogy D. csak a magasabb áron tudta elvinni a kolbászt. Gondoltam megosztom…..
FlyInMyEye 2010.04.22 14:24:53
@hatesz: miért kötekszel kerekített,lehet banknál dolgozik a poszt toló.

Egyébként a témához is hozzászólva, ilyen akciós tévedés, simán előfordul még a teszkónál normálisabb helyeken is(Aldi kivétel ofc...), viszont a hibát nem belátni, és elküldeni a kedves vásárlót, hogy akkor kolbászoljon ahol akar, valóban gyökérpimpőség.

Simán megérteném azt is, ha a poszt írója csak a szarkapinty méretű üzletvezető, valóban igen arrogáns hozzáállása miatt ragaszkodott volna a vásárlók könyvéhez.
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
Sándor nem tudta érvényesíteni a MOL éttermében a 30 %-os kedvezményét és ezt jól meg is írta nekünk. Most pedig megérkezett a MOL reakciója, elnézést kértek tőle és kápótolják a tévedésért, mi meg örülünk. Kedves Homár, a MOL kuponja annyit ér, amennyi rá van…..
Ildikó édesanyjával szórakozik a nagykőrösi Posta. Először azt mondták neki, csak meghatalmazással veheti át a levelet, majd amikor azt beszerezte, már csak személyesen a címzett vehette volna át: 2010. március 29-en állandó lakcímemen a postai kezbesítő értesítést hagyott,…..
Dóri kiszúrta, hogy 3000 forintot spórolhatunk, ha nem kérjük a Sony Cyber-shot DSC-W190 fényképezőgép mellé az ajándlk 2 gigabájtos memóriakártyát. A cég tehát a gyakorlatban is tanít a népszerű igazságra, miszerint semmi sincs ingyen.Az Extreme Digital-nál kapható Sony…..
FlyInMyEye 2010.04.01 11:39:45
FlyInMyEye 2010.04.01 12:29:54
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Jah értem, akkor viszont gyorsan reagáltak, vagy lehet csak én találtam ide lassan.
@Perillustris: O k é !
FlyInMyEye 2010.04.01 13:32:26
@Laca@blog: Akkor most vagy az van, hogy az edigitál egy sunyi banda, vagy az, hogy nálluk figyelnek a vásárlók véleményére(meh..).Végülis csak kommunikáció kérdése, kár, hogy azt meg ugye nem látunk tőlük...
A jelek szerint nem mindenhol egyértelmű, hogy a vécékben kirakott papír szaráshoz használatos:Nem tudom, hasznosítható-e ez a kép valamire, de én jót nevettem, mikor megláttam. A minap jártam az egyik békéscsabai oktatási intézmény mosdójában, mikor is megpillantottam ezt a…..
Zoli kapcsolata a DIGI-vel nem indul túl simán. Eredetileg TV-Network előfizetője volt, de mivel ezt a céget felvásárolta a DIGI, Zolinak új szerződést kell velük kötni. Már ha hagyják. Debrecenben TV-Network kábel TV+Internet előfizető vagyok. Mivel itt a DIGI TV felvásárolta a…..
FlyInMyEye 2010.03.31 10:53:11
@Sün‼: Áj tink szó!
FlyInMyEye 2010.03.31 10:57:15
@AlexWolf: Válás előtti stádiumos volt, ha jól olvastam.
Ez sztori egyre jobb, máris egy jóízű autós-bringás balhé közepén érzem magam, de én motoros vagyok, úgyhogy önfeledten kacagok. Úgy kezdődött minden, hogy írtam egy posztot "Kurvaanyázó leveleket küldtek a Critical Mass szervezőjének az Emberibb Parkolásért mozgalom…..
FlyInMyEye 2010.03.31 10:34:07
@Megdobbent: Valóban ez történhetett.
Az OTP gyorsítva válaszolt a kisebb késedelemmel letiltott bankkártyájú társasháznak:Rendkívül sajnáljuk, amiért egy egyedi ügyintézői figyelmetlenség miatt elmulasztotta a bank a társasház kérésének teljesítését. Az OTP Bank a társasház haladéktalan és teljes körű…..
FlyInMyEye 2010.03.26 15:26:10
@salapapa:

Tisztelt Gercsényi Sándor!

Ezuton megkérjük, hogy a cégünk által kiállított bizonylatokat semmilyen módon ne tegye közzé, vagy ossza meg harmadik személyel, mert ezzel súlyosan veszélyezteti számlája biztonságát. Ennek esetleges következményeiért cégünk semmijen további felelősséget nem vállal.

Megértését köszönjük.

PPOtp Bank Médiakommunikációs osztály
FlyInMyEye 2010.03.26 15:28:26
@akikaztmondjákni: Szoktunk egyeztetni, de csak komoly ügyekben. Az ő ideje sincs ingyen!
FlyInMyEye 2010.03.26 15:33:02
@akikaztmondjákni: Jah igen, 15:17 neked ment.
A posztposztminden-korszak egyszerűen képtelen lépést tartani a való viággal. Ravasz számítógépes programok segítségével már szinte bárki lehet kortárs művész:A Nagykörúton pár lépésre az Oktogontól egy naptárárusnál lőttem ezt a kiírást. Nem elég, hogy színes…..
FlyInMyEye 2010.03.26 14:57:43
@akikaztmondjákni: igény szerint...
Csaba a Pannon mobilnetes trükkje miatt átverve érzi magát és 10 év után szolgáltatót vált. A munkához használt netet pár hete lekorlátozta a Pannon és a szerződését módosították, de erről sem sms-ben, sem más úton nem értesítette vagy kérdezte meg ügyfelét. Kedves…..
A délelőtt bepanaszolt tablófotós is bejelentkezett, aki szerint teljes félreértés ill. ferdítés történt, amit mi jól tényként kezeltünk: igenis volt pontos árajánlat, ami a megfelelő és érvényes árjegyzék alapján készült és aminek az áraitól ők végig nem tértek el.…..
FlyInMyEye 2010.03.26 11:07:25
@vernarancs: Volt már te kuRAWfi.
FlyInMyEye 2010.03.26 11:17:28
@gergo1000: Az eredeti poszt kommentjeit is olvasd el szerintem.Csak tipp.
FlyInMyEye 2010.03.26 12:17:33
@bocsazavarásért: Korrekt összefoglalás.
Andrást és barátnőjét februárban küldte el a faszba a Gellért pénztárosa, aki azóta már nem a Gellért pénztárosa. Sőt, azóta úgy látszik a vezetőség rájött, hogy igenis lehet és érdemes emberszabású pénztárosokat felvenni.Március elsején meséltem el a történetemet -…..
FlyInMyEye 2010.03.25 15:56:35
@akikaztmondjákni: Azt mondják,hogy ha más nem is,ott aztán fíling az van.
FlyInMyEye 2010.03.25 16:43:43
@vernarancs: Már csak 3 perc van hátra ahhoz,hogy 10perc legyen hátra a munkaidőmből.
FlyInMyEye 2010.03.25 16:46:19
Réka osztályát jól megszívatta a fotós cég, akiket a tablófotózással bíztak meg. Mondjuk azt, hogy így felnőttkoruk hajnalán ez volt az első seggberúgás amiből tanulniuk kell: legközelebb előre mindenben megegyezni, szerződést kötni, igazunkért kiállni, asztalt borogatni,…..
FlyInMyEye 2010.03.25 15:19:06
@elwood: Ez már csak azon műlik,hogy van-e kedve/idege a fotósnak részletesen elmagyarázni az osztálynak a raw formátunm előnyeit és hátrányai, vagy inkább kicsit lenézve a kedves tanulókat,odaveti,hogy: - Minek az neked? Úgysem tudod megnyitni te kis ....

Ettől még lehet igaza.A lényeg itt az,hogy garantáltan sem a nyers raw formátumú képekkel sem a "one click" jpeg változatukkal nem lett volna elégedett a rékamami(ingyen sem).A fotós pedíg ezt tudta.A többi már csak modor meg stílus kérdése.
FlyInMyEye 2010.03.25 15:46:20
@Tökös Veréb: És az ér-e,hogy:

Liszt RAWszódia
FlyInMyEye 2010.03.25 16:33:12
Update (03/26): Az OTP gyorsítva válaszolt a társasháznak. Összeszorul a Homár ollója, amikor ilyet olvas hogy, az OTP lett az ország legjobb bankja. Ki gondolta volna, hogy pont az ügyfélkapcsolaton lehet ennyit spórolni? Androidus tavaly október óta szeretné kideríteni, miért…..
A magyar cégek, önkormányzatok és kormányszervek mind-mind az ügyeleikkel történő kommunikáció nagymesterei, miért maradna ki a sorból az egészségügy? A Naiv Ember persze hiheti, hogy ahol egészség és betegség, meg élet és halál a tét, ott azért kétszer meggondolják, mit…..
Hát most mi sem lennénk szívesen RobRoy szomszédai, úgyanis ő az a fazon, akinek minden reggel 6 és 6:30 között bekapcsol a riasztója a parkolóban. És a csajának is és mindenhol máshol, ahol szeretnék kinyitni az újonnan vett Fiat Bravo-t, ugyanis a központi zár mindkét kocsinál…..
FlyInMyEye 2010.03.24 14:17:47
@Sün‼: Mikor írtad már volt.Nem vagy elég szemfüles.Jah várja ez nem poszt mikronyúz...pff
FlyInMyEye 2010.03.24 14:54:09
@Sün‼: Jólvan, remélem azt sem hagytad ki, hogy a fűszoknyás lányok/fiúk fűszoknyája még kisebb északon a hidegben és/vagy mobiltv-n nézve.
FlyInMyEye 2010.03.24 14:59:31
@anti_troll: Akkor most a Ford vagy a Ferrari szar még a Fiaton kívül??Csak kérdem...
Ha már annyi mávos sztorink van, íme egy friss olvasói figyelmeztetés megveszekedett vonatistáknak: Jelentkezem Biatorbágy állomásról, ahol már egy jóideje ácsorgunk, felsővezetékszakadás mindkét oldalon, bizonytalan ideig áll a teljes forgalom - közölték a kalauzok. T.…..
Dináék a Fanyűvő étterembe tértek be iszogatni meg beszélgetni, de végül egy kellemetlen vita lett a dologból. Szerintük ugyanis míg ők folyóborból rendeltek és abból is kaptak, a pincér a drága palackos bort számolta fel, így duplájára kihozva a számlát. Mivel az ember…..
A freemail 90 nap inaktivitás után törli a júzerek postafiókját, a lenti panasz szerint viszont most 61 nap után tette meg mindezt. A felhasználó elsiratta az eltűnt leveleit de türelmes volt, beérte volna egy bocsánatkéréssel is, ha legalább szóba állnak vele. De arra január óta…..
Ritka pillanat, ha műfajteremtő piaci szereplőt köszönthetünk a Homáron. Köszöntsük tehát hosszú, ritmikus tapssal az Év Marketingötletének kitalálóját, a bodméri Balogh sírkövest. Emberünk valami olyasmit művelt, mintha egy plasztikai sebész kitalálná, hogy ezentúl nem…..
Hogy legyen mókás fotó is az első igazi tavaszi hét elejére, íme Bead lövése egy Auchanból, majd a levele, tele kínzóan jogos kérdésekkel. Aki tudja a választ bármelyikre, vissza nem fogja magát! Minap készült ez a fotó az Auchan-ban. A porszívók varázslatos világában…..
Most nem lennék a szuper- és hipermarketláncok helyében, mármint amúgy sem, de ezúttal biztos forrásból tudom, hogy az Index gyűjti az anyagot a legmodernebb kor legdurvább munkaadóinak ügyében, és most a Homár is megpróbálja odatenni a magáét. A Spar elkeseredett, és…..
FlyInMyEye 2010.03.22 10:44:35
@Sün‼: Fordítva!!!! Ilyen ziccert kihagyni...csalódtam:(
FlyInMyEye 2010.03.22 10:47:02
@FlyInMyEye: (charles bronson??)
A Homár hétzáró tanulsága: Soha ne adjanak át szállításra törékeny csomagot úgy, hogy nem nézetik meg a szállító cég munkatársával a sértetlen tartalmat! Zoltán nem ezzel a módszerrel egy összetört kijelzőjű iPhone boldogtalan tulajdonosa lett: Januárban feladtam egy…..
FlyInMyEye 2010.03.19 15:49:51
@stim01: A poszt olló nem írja sehol sem,hogy Iphone lenne,úgy hivatkozik rá,hogy "értintőképernyős készülék".Mellesleg jackyll,ha érdekel van egy eladó Iphone-om vadi új,baráti áron 60ért eladonám, csak most csak neked.;)
FlyInMyEye 2010.03.19 15:56:28
@ColT: Nem jó lehet,hogy ő meg tudja külöböztetni a 20.000Ft-os telefont a 100.000-estől...Abba már úgy nincs semmi üzlet.:(