Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaboagnes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közpénzt lopni nem csak úgy és annyit lehet, ahogy Hagyóék, Hunvaldék, Juhászék: nokiás és viszkis dobozokban, öt, tíz, húsz, ötvenmilliókat. Közpénzben kárt okozni lehet még ennél is közérdekrombolóbb módon, ráadásul jelentősen nagyobb összegben; most valaki itt…..
szaboagnes 2011.02.28 22:52:32
@puttya: lapozz el a negyedik oldalra

nem értem miért szidjátok folyamatosan a posztolót

azt persze nem írjátok le konkrétan, hogy kinek mi baja van a fonódóval
szaboagnes 2011.02.28 23:11:51
szaboagnes 2011.02.28 23:23:43
@Normális: hát azért nem csak ők írták

bele lehetne nézni nem élből elutasítani
Pontozótól a Rózsaszín pitbullos felvarróig. Már régóta nagy kedvenceim az Örs vezér tér aluljárójában népzenélő punkok. A legszebb, hogy még grupik is vannak velük. Ha arra járok, mindig bedobok pár százast, tegyetek így ti is! (A minőségért bocs, telefonnal…..
    A minap nagyon érdekes összeállítás jelent meg a Népszabadságban, Budapest meg nem épült felhőkarcolóiról, toronyházairól. Vannak köztük ismertek meg kevésbé érdekesek is, de ez a Madách téri elképzelés elég mellbevágó.  Illetve nem is igazán Madách téri, mert…..
Érthetelen hülyeségek című sorozatunk becses darabja ez a gyilkos majomság G. terméséből. Ugye nyilvánvaló az értelmetlenségében is gonosz megoldás?      Pöttyöslambda. Igen, bizony, ez a megoldás, a gyűlöletbeszéd határán járok.  ..
szaboagnes 2008.08.18 21:15:23