Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenátor

28 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy közmondás: a füst akkor is egyenesen száll az égbe, ha ferde kéményből bújik elő. Ahhoz, hogy helyesen lássunk és ítéljünk, csak meg kell fordítanunk az előjeleket. Az amerikai elnök beszéde nem rólunk szólt, hanem Amerikáról. Arról, hogy képes-e még Amerika erőt…..
Szenátor 2014.09.27 18:29:11
@pinocchio: Teljesen egyetértek Veled. Az Általad megfogalmazott kérdés, hogy mi lesz amikor a tömegek megmozdulnak teljesen logikus. Persze majd ekkor is sokan fogják magukat a belülről bomlasztó képében mutatni. Ők csak azért csatlakoztak, mert belülről próbáltak hatni a rendszerre, azt javítani. Lesz még csúcsforgalom a damaszkuszi úton. A borzasztó az, hogy 2010-ben a kétharmad kiderültével én is - aki soha nem szavazott erre az álnok pártra - azt hittem, a hatalom birtokában valami jövőbe mutatót alkot ez a társaság. Na ezt a bizalmat eljátszották. Ennél pitiánerebb banda nem volt Magyarországon hatalmon. Egy bíztat: Minden nappal közelebb a rémálom vége.
Szenátor 2014.09.29 21:52:33
@Qman: A PC elvetése jegyében: amit írtál a szokásos fideszes zagyvalék. Elfelejtetted a szemkilövetést meg például az USA-ban a választókerületek átszabását ami persze nálunk soha nem fordul elő. Éljen a magyar demokrácia. Nem baj, hogy egész Európa elfordul tőlünk, mert büdös szagot árasztunk a megbízhatóság szikrája sincs már a vezetőink politikájában, lényeg, hogy Te jól dagonyázol ebben. Minden nappal közelebb a rémálom vége.
Sonny Rollins @ Művészetek Palotája, 2011.11.10. Körülbelül 17 éves lehettem. Kispesten éltem a megboldogult Hunyadi mozi közelébe eső panelerdőben, amikor egy szép napon bekötötték hozzánk az internetet. Az ezt megelőző időkben zenei műveltségem a klasszikus zeneiskolában…..
Ákos blogja Az utolsó bejegyzés 2009.12.12 16:40:50
A helyzet az, hogy vége lesz, jó, hogy volt, de már nincs értelme. Úgy 2 hónapja jött az infó "két hét múlva mehetsz." Ezt az igazgató közölte. Kiderült, hogy azért, mert jönnek a nyári sérültek, magában ezt gondolhatta: "Menj már, kell a hely!" Az…..
Ákos blogja Ez tűrhetetlen. 2009.08.26 03:52:03
Apám egy lusta ..., aki nem hajlandó a sorsommal foglalkozni. Azt mondja, hogy eleget nyűglődik miattam, még írjon is, ez nem megy. Szóval elmúlt a nyár és én folytatom a jól megérdemelt rehabilitációt az intézetben. Júniusban 4 hétig otthon voltam, ami jó volt, aztán vissza az…..
Apám egy lusta ..., aki nem hajlandó a sorsommal foglalkozni. Azt mondja, hogy eleget nyűglődik miattam, még írjon is, ez nem megy. Szóval elmúlt a nyár és én folytatom a jól megérdemelt rehabilitációt az intézetben. Júniusban 4 hétig otthon voltam, ami jó volt, aztán vissza az…..
Ákos blogja Időpont 2009.05.31 11:53:41
Bizony. Megvan az időpont, amit meg kell jegyezni. Június 5. Szóval. Mivel pünkösd van (ha nem tudnátok), ezért hétfőn nem kell az OORI-ban dekkolni. Tehát csak négy napot kell kibírnom. Aztán lehet, hogy nem egy hónapig kell kibírnotok, hanem öt teljes hétig. Jobbnál jobb hírek.…..
Bő egy évvel ezelőtt, 2008 májusának közepén publikáltuk Beszéljünk akkor a magyar jégkorongról című írásunkat. Nagy siker, a szapporói feljutás után voltunk, úgy éreztük, érdemes pontokba szedve elemeznünk, mi kell ahhoz, hogy még feljebb lépjünk. Izgalmas év van…..
Szenátor 2009.05.26 21:47:04
Megint csak köszönet érte,hogy így összeszedted a témákat. Néhány megjegyzés (ha már vitaindító, bár vitázni nehéz a leírtakkal):
A kupa mindenképpen a teljes magyar hokiélet ünnepe kell, hogy legyen, így indulhasson bármely - akár amatőr - csapat is. Nem kellene ezért nyáron jeget csinálni. Sejtem, hogy sok csarnok küszködik anyagi és üzemeltetési gondokkal. Nyáron bizony jobb a lakat. Itt is a legnagyobb kérdés, hogy mikor szálljanak be az OB1-es klubok és mikor a Volán?
Erre kellene megoldást találni, bár tudom a legnagyobb gond az EBEL jelentős terhelése. Mégis meg kellene oldani a Volán jelenlétét.
Az OBI/B csak helyi önkormányzati vagy helyi szponzori támogatással lehetséges. Példának veszem Debrecent. A focin kívül szinte minden elmúlt. Mi lesz a Főnix csarnokkal? Jó tudom, egy 8000-es csarnokban 300 szurker nagyon lehangoló tud lenni. (Azt is tudom, hogy jelenleg szponzorokról beszélni illúzió.) Ami nagyon ösztönző viszont az az, hogy a sportág alulról kezd építkezni, ami a hokiért rajongóknak jó jel.
A korosztályos bajnokságok létszámán én magam meglepődtem.
Amit viszont meg szeretnék említeni (újra és újra) az a meccsek látogatottsága. Már párszor leírtam, de nagyon szégyellem magam, hogy pl. Újpesten rendre 200-300-an vagyunk. Egy ekkora város és környéke ki kell, hogy adjon legalább egy 1500 fős átlag nézőszámot. A hoki már megvan hozzá. Mikor jönnek az emberek???
Ákos blogja 1 hónap Hawaii 2009.05.17 10:56:49
A jelszó őre, és a jelszókérő csatájának első felvonásában a jelszókérő (Én) nyert. Izzasztó volt. Mármint a csata. Nem akarom apám becsmérelni, és nem is annak szánom: ő is és Lilla is kipécézte ahogy beszélek. Lehet, hogy van valami közük egymáshoz. Állitólag vicces.…..
1 hónap Hawaii 1 hónap Hawaii 2009.05.17 10:52:00
A jelszó őre, és a jelszókérő csatájának első felvonásában a jelszókérő (Én) nyert. Izzasztó volt. Mármint a csata. Nem akarom apám becsmérelni, és nem is annak szánom: ő is és Lilla is kipécézte ahogy beszélek. Lehet, hogy van valami közük egymáshoz. Állitólag vicces.…..
1 hónap Hawaii 1 hónap Hawaii 2009.05.17 10:36:00
  A jelszó őre, és a jelszókérő csatájának első felvonásában a jelszókérő (Én) nyert. Izzasztó volt. Mármint a csata. Nem akarom apám becsmérelni, és nem is annak szánom: ő is és Lilla is kipécézte ahogy beszélek. Lehet, hogy van valami közük egymáshoz. Állitólag…..
Ha már apám nem ír, megteszem én. Örültem ennek a blognak, de mindezt átélni. Te jó ég. A lényeg, hogy mostmár relatíve jól vagyok. Gyakran mondják, hogy hős vagyok. Minden hétvégén itthon vagyok, de az elmúlt 2 hétvégén nem voltam itthon. Ennél unalmasabbat el se lehet…..
Szuper Levente teljesített a svájci világbajnokságon a legjobban a magyar válogatott játékosai közül, állítják olvasóink. Több mint ezer szavazat érkezett viszonylag rövid idő alatt, ebből 393-an első számú kapusunkra voksoltak. A győztessel beszélgettünk. Köszönöm a…..
Szenátor 2009.05.07 09:51:42
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Nem sok hiányzott, hogy Szlovákia megdöntse az idei vereségrekordot, de az utolsó harmadban már nem ütöttek gólt a zseniális csehek. Az elejétől kezdve mondjuk, a csehek ellenállhatatlan csatáraikkal a vb minimum harmadik számú esélyesei az oroszok és a kanadaiak mellett, és most…..
Ilyen drámára nem emlékszem, mondta a pravda.sk-nak a szenzációs magyar–szlovák után Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány szerint a magyar csapat remek munkát végzett, kitűnő kapusa és megbízható védelme van. Lefordítottuk az interjút. – Hogyan értékeli a…..
Most már egy hónapja nem jelentkeztem. Voltak pedig történések. A múlt alkalom óta egy hétvége kívételével mindig otthon voltam. Nagyon jó ez és ilyenkor sokkal jobban megy a heti munka. Fejlődöm is. Már kis segítséggel megyek a járókerettel. Önállóan inézem a kisdolgomat…..
Ákos blogja OTTHON VOLTAM!!! 2009.02.08 20:23:40
Sziasztok olvasók! Nem fogjátok elhunni, mi volt a hétvégén. Kiharcoltam, hogy hazaengedjenek. Otthon voltam 99 nap után! Szerdán jött az első esély, hogy esetleg hazaengednek. Mondtam Lillának és Apának, mire kicsit megijedtek. Persze nem merték azt mondani, hogy ne menjek. Pénteken…..
Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz frakcióvezető-helyetteseBecenév: Ildi.Szubkultúra: Ildi elsőben még az emóval kokettált, második eleje óta azonban már meggyőződéses metálos. Elsősorban a lágyabb, szimfónikusabb vonalat szereti, kedvenc együttese a Nightwish.Tanulmányi eredmény:…..
Ákos blogja Nyugodt fejlődés. 2009.02.02 14:45:06
Apám megint lelépett, de én jól elvoltam, így kibírtam a hetet, amíg nem volt itthon. Mindig jön valaki, néha sokan és szerencsére hoznak kaját. Egyre jobban mozgok, az ágyba már bepattanok. (Tegnap ültem hosszú idő után először a WC-n, sikerrel. Juhhééé) Nemsokára már…..
Ákos blogja Most meg morgok. 2009.01.23 17:22:48
Nincsenek túl jókedvű napjaim. Dolgozom a fogalkozásokon, de valahogy mindig nekikeseredek a sorsom miatt. Lassan három hónapja vagyok kórházban és még meddig?? A héten már sokat alldogáltam a gépben. Szeretek kint lenni a székben. Sajnos gondoban vagyok a pisiléssel. Későn…..
Ákos blogja Csak vigyorgok. 2009.01.18 09:55:00
Megjöttem a Rehabilitációs Intézetbe. Hétfőtől már intenzívebben telnek a napjaim. Képzeljétek itt rodeózok egy tolószékkel. Lábbal hajtom magam. A hely gyönyörű, valami olyan amit filmekben lehet csak látni. Négyen vagyunk egy szobában, de a szobák hatalmasak. Van egy…..