Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindjártkarácsony

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
Mindjártkarácsony 2019.10.14 12:29:49
@kismalacka: a baszoba jó lett volna, vagy jó is volt (nem tudjuk meg) kibeszélni a többieket, úgy h legyen látványos. Mert ugye az feltűnő, hogy a kert sarkában dumcsizgatsz vagy fél órát azzal, akivel eddig nem. A szobában meg szerelem címszóval tuti jól ki lehetett vesézgetni mindent. Legalábbis én tuti ezt csináltam volna.

Illetve esélyt kellett volna oda bekerülni új embereknek is, mert így tényleg óvódás szint volt, hogy csak a régi párosoknak aki hátha "végre" párosodnak...brrr...

tényleg, azzal mi lett amikor lehetett szavazni, hogy melyik pár kerüljön be? nem emlékszem, mi lett az eredmény...
Mindjártkarácsony 2019.10.14 12:51:34
@kismalacka: @candyperfumegirl: na igen, valahogy jó lenne ezeket is megemlíteni, hogy bevágták nekünk és/vagy"szavaztunk is" és hogyhogynem, nem került adásba.
Mindjártkarácsony 2019.10.14 20:27:30
@pimasz borz: lehet hogy élő adás volt csak mi felvételről láthattuk az egy nappal korábbi élőzést :D
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Mindjártkarácsony 2019.10.13 23:11:48
@AkkorlegyenPtr: ezt nem értem amúgy, hogy miért titkolóztak mindennel kapcsolatban ennyire betegesen. párválasztás, 30 perces néha be sem harangozott szavazások. ok utóbbit sejtem, de a többit nem. talán azért h lehessen változtatgatni, ha nem úgy alakulna a dolog ahogy eltervezték.

nézői szemmel viszont katasztrófa volt.
Mindjártkarácsony 2019.10.13 23:18:28
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Mindjártkarácsony 2019.10.12 23:39:53
@Chuck Νorris: biztos nehéz. de pont nem Tibiről gondolnám, hogy ennyire sokat pityereg :)
Mindjártkarácsony 2019.10.13 11:46:11
@Chuck Νorris: jah, h nem nyolcvanszor mondják neki per nap, hogy hú de nagy vagy!
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Mindjártkarácsony 2019.10.11 14:47:47
@Robbie2008: oké.
viszont az furi, h te olyan elfogadónak tűntél, amikor valaki igen fröcsögősen minősített vkit, most meg nem vagy az. sőt, leállsz idézeteket keresni, szembesíteni, hogy mégis hogy képzeli.

neked nincs olyan, hogy egy szintig vicces, vállalható az élcelődés, karikatúra stb, aztán már sok?

egy arc nagyjából adott. persze el lehet menni szétplasztikáztatni, és sajnos erre megy a világ olyanok miatt is akik egy nem átlagos arcra elkezdenek azonnal fröcsögni, hogy mit keres itt. érdekes pasiknál nem számít az arc, ott elég gyúrni. azért az mennyivel könnyebb már.
hogy valakit a külseje olyannyira meghatároz, hogy első pillanatban eldőlt minden esélye sincs?
erre írtam, h beteg ez a társadalom, ha tovább megy erre. egy ilyen műsor még ha elég silány és trash akkor is mutathat egy irányt, pl h van benne roma, fekete, szőke, barna. nem csak egy idealizált szépség. Ilyenből alig műsorban.
Mint ahogy Rajmi is roppant népszerűtlen lett a Szilvis beszólásával bent is, kint is, ugyanez történt itt is. Főleg meglepő egy olyan embertől ilyet olvasni aki állítólag nagyon okos, merthát ugye egy Rajmitól ez lehet a várható szint :)

nálam más valakinek a stílusa miatt marhulni...mert pl Karola mi alapján várhatna el több tiszteletet, ha ő simán lealázza a másikat.
Mindjártkarácsony 2019.10.11 18:39:09
@Robbie2008: nem feltétlenül álszenteskedés ha valakit az egyik dolog zavar a másik meg nem. csak más értékrend.

ha ugyanaz zavarja másnál, ami magánál nem, az a fogalom: Karola :)
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Mindjártkarácsony 2019.10.10 17:19:02
@szociál: és a baszobában meg extra kaja és ezért pusztult úgy rá :)

jajj, szegény nő, szerintem nem is gondolja, h milyen vicces pillanatokat okozott :)
Mindjártkarácsony 2019.10.10 17:23:15
@möhönce: ja hát őt meg karola előtt kellett volna beküldeni.
Mindjártkarácsony 2019.10.10 17:30:16
@Mate4182: én mondjuk nem vagyok személyi edző :D de ahhoz h felhúzd magad erő is kell, a tartáshoz meg egy jó szikár ember is ok. vagy nem? nem tudom.

volt valami kifutása amúgy ennek a feladatnak?

sajna lemaradtam h Erik mennyire bírta Karolát... :(
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Mindjártkarácsony 2019.10.09 13:18:00
@AkkorlegyenPtr: az zseniális lenne, ha lenne ennyi ész benne, hogy Karolát csak azért kiválassza, h Erik kénytelen legyen egy új lányt választani. Ha ezt megtenné akkor azt mondanám, h vagy Norbi vagy aki írja a sztorit az nagy ász :)
Mindjártkarácsony 2019.10.09 13:20:28
@innovation: ebből jól kijönni szabályokkal sem nagyon lehet, főleg ilyen szellemi színvonalú nőkkel. hogy miért rá szavaztál, tetszik?! Lásd amikor Tibi azt mondta Szilvire, hogy szimpatikus. na abból is mi kerekedett :D
Mindjártkarácsony 2019.10.09 13:38:12
@ConantheBarbarian: helló! miért gondolod h homályban vagyunk s te látod a tutit? Az lejön h Andi rajmi mellett kampányolsz, a többi meg idióta.

Szerintem meg pont Rajmi, elég sokszor kiderült már a fenti példákon kívül is. Ahogy visítozott, hogy ne dobja ki Helga, ahogy a múltkor Andinak káromkodott, h jajj beszélnie kell a Zsófiékkal stb.

De hát elvileg ugyanazt a műsort nézzük és mégsem ugyanazt látjuk :)

helgára nem írnám, hogy segg pl. Andinak meg milyne volt már a feje tegnap?
Mindenkire lehet ilyesmit mondani.

Az meg nem erény ha valaki bunkó és kimondja azt amit a többiek magukban bírnak tartani, mert az is egyfajta értelmi megnyilvánulás ha az ember szűrőt tud tenni a szája elé és nem mondja a képébe azt amin a másik nem tud változtatni és nem is lényeges. Szerintem ótvar volt ahogy Szilvit leoltotta és nem mindenki ért vele egyet, mert szerintem pl nem csúnya nő. És ha az lenne, akkor egy elfogadható és bátor dolog lenne a képébe mondani? Hű.
Az meg kifejezetten érdekes, h pl Zsanira nem mondták ezt, pedig teljesen másképp de szerintem ő sem a legszebb vagy Alexa vagy akárki, egyik sem tökéletes.

Tibi ok, nem hiszem h itt ő lenne az official sztár pár.
Helga szerintem pl minden tekintetben jobb nő mint Andi, de ez eléggé szubjektív. A viselkedése is érthető, nem talált bent senkit akivel ésszel és vonzalom alapján egyszerre jó pár tud lenni, így maradt az ész, az h megpróbál úgy lavírozni, h ő érjen a célba.

hagyjuk a megtalálta a szerelem dumát :)
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Mindjártkarácsony 2019.10.08 13:36:16
@hereverő heverő: azért vannak páran, akik örülnének szerintem. Luna, Karola, Dia (jaj fúj), akár TC, talán Rajmi.
Mindjártkarácsony 2019.10.08 13:42:34
@Caligula lova: ja nagyon sok mindent kivágnak, gondolom rengeteget cigiznek, káromkodnak, csak az marad adásban amikor mégsem ragaszthatnak egy virágot a kivágott szereplő helyére.
ugyanígy valószínűleg a taktikai megbeszélések zömét is kivágják, mert fúj. pedig az lenne az érdekes, meg így még nagyobb kamu mint egyébként. Tuti h megbeszélik ezek odabent, annyi elszólás van.

lehet amúgy az elején amikor bementek elmondták, h ez egy szerelemkeresős és a nézőknek ez kell ezért ha kell ha nem, ezek nyomják a mindjárt szerelmes leszek vagy hú már nagyon szerelmes vagyok dumát.
azért remélem tényleg visszanézik, hogy mennyire balfék módon néztek ki :D
Főleg ugye Tibi a kedvenc gifben :DDDD
Mindjártkarácsony 2019.10.08 15:01:07
@hereverő heverő: na jó, én sem azt mondtam, h jól lennének, hanem h örülnének ilyen lehetőségnek.

most elképzeltem, ahogy karola az iszonyatos műkörmeivel egy főzőműsorban kavargatja a pitének való tésztát és a végén kapirgálja ki a körme alá ragadt kilónyi anyagot :D vagy kóstolás közben a 15 centis csillárfüggős fülbevalóiról csöpög a massza :DDD
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Mindjártkarácsony 2019.10.07 10:20:40
@AkkorlegyenPtr: de Helga fürdőruháját titokban viselné a reverenda alatt :D
Mindjártkarácsony 2019.10.07 10:41:10
@AkkorlegyenPtr: kedvencem :DDD
Mindjártkarácsony 2019.10.07 10:43:22
@Rugdoll: iegn valószeg itthon nem tűrné ilyen jól, mint bent.
Szerintem az is lehet, hogy zsófi már mindenbe belelát mindent.

azért remélem végig tudják vinni. Karolánál akárhonnan nézzük, jobb a Zsófi.
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
Mindjártkarácsony 2019.10.05 21:41:37
@Oxymore_2: ne már, Tibi észre sem vette Helgát...kamu az egész. közben másokkal meg elég szenya. No mindegy, jó hogy van aki elhiszi neki, nem hiába kínlódik nap mint nap :)
Mindjártkarácsony 2019.10.05 21:45:05
@Chuck Νorris: lehet a végén Patriknak is több esélye lett volna, mondjuk őt nem a többiek rakták ki hanem az rtl.
Mindjártkarácsony 2019.10.05 21:55:58
@szociál: na na, győzike? a hátamon feláll a szőr tőle, beszélni sem tud és gyökér is, meg csúnya ...még csak a közelébe sem kapcsolok ahol ő szerepel. ennek ellenére van műsora.
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Mindjártkarácsony 2019.10.04 12:36:42
@hereverő heverő: agyam ledobta az ékszíjat amikor olvastam, hogy a xixo az Szikszó, ahol készülnek. Hát hú :D
Mindjártkarácsony 2019.10.04 13:15:38
@Rugdoll: nekem az az egész kapcsolat nem túl hihető, ahogyan hirtelen jött az sem...
Mindjártkarácsony 2019.10.04 13:27:45
@innovation: nem mondanám, hogy nem igazságtalan mert de. elég abba belegondolni hogy hova születik az ember.

lemaradtam asszem a korral. illetve ha körbenézek nagyon sok olyan apukát látok akik igenis részt vesznek a gyerek körüli dolgokban, háztartásban. nem egy hordozós apukát is látok, nagyon kúl! Sőt van olyan ismerős család, ahol apuka volt gyeden egy darabig.

persze általánosítani nem lehet, vannak "hagyományos" férfiak és nők, de azért azt hittem h egyre kevesebb.
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Mindjártkarácsony 2019.10.02 23:12:53
@Thats What She Said!: szerintem párra. de elég ha az egyik tag nagyon szimpatikus. vagy az egyik semleges a másik ok. főleg ha a másik párosban van akit utálnak.
És persze kérdés, hogy valóban szavazat dönt vagy sem. Ha igen akkor is lehet terelgetni, kiről mit vágnak be addig, vagy hoznak tré helyzetbe,a mire várhatóan rosszul reagál...
Mindjártkarácsony 2019.10.02 23:23:01
@megvagyhadnagy: Eriknek tuti tetszik Helga, csak most foglalt.
Mindjártkarácsony 2019.10.02 23:24:06
@Caligula lova: aki itt jól teljesít, mehet az énb-be szereplőnek.
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Mindjártkarácsony 2019.10.01 22:51:42
@Chuck Νorris:
Erik úgy tűnt nem vett részt a sztoriban, gondolom megpattant. Meg volt egy snitt h a párválasztó után helgával dumcsizik. azért érik az is :)

Holnap meg akkor T-Zs páros jön, féltékenykedés Alexa miatt.
Mindjártkarácsony 2019.10.02 08:49:16
@mézescsók: én is arra gondoltam, hogy tibinek már biztosan van b és c terve is. ezt a dolgot ő intézte Lunának. Milánó elég balfék.

Alexa nem volt túl jó játékos, de nála elhiszem, h nem irányították annyira. Én ezért sajnálom, hogy kiesett.

Nehezen magyarázható, h Luna miért maradt bent. Főleg h a kiválasztás előtti napokban, órákban sehol sem volt.
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Mindjártkarácsony 2019.10.01 14:37:39
@Rugdoll: törppojáca, szerintem neki egy tükör elég lenne a boldogsághoz :)
Mindjártkarácsony 2019.10.01 14:45:20
@Zb74: na ok egy ilyen szitunál oké, de mondjuk egy veszekedésnél ultragáz lenne újra felvenni :)
Mindjártkarácsony 2019.10.01 14:50:53
@hereverő heverő: ez így van. nagyon keveset látunk, tut megy mindenféle bandázás a háttérben ki kinek a barátja, kivel beszélik meg a dolgokat stb. és ahogy írtam, tuti van taktikai megbeszélés is. csak nem teszik be nekünk. eléggé szomorú.

ez lenne a lényeg, hogy az legyen az érzésem, mindent látok. már az éden hotelnél is kiakasztott, hogy a párválasztásoknál robbant a bomba és utólag vágták be, hogy mi zajlott a háttérben. most még ezt is visszasírom, mert itt még ez sincs. egyszerűen nem hiszem el, h pl a Nia senkivel nem beszélte meg annó h Rajmit választja, ami AKKOR nagyon észszerűtlen választás volt és hogy jajj egészen véletlenül Mekis pont Gábort írta a papírra, maikor nem is tudta, hogy Nia másképp dönt, haha...Utána a Nia mondta is, hogy nem engedtem volna, hogy kiessen. szóval tuti volt erről diskurzus, de így kb nulla élmény az egész :(

azt hittem a tv2-nél csak jobban lehet csinálni...