Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krajc

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyértelmű, hogy otthonunk hangulatát nagyban befolyásolják az ott megtalálható színek. Nem mindegy, hogy milyen színű a fal, a párnák vagy a szőnyeg. Az sem másodlagos, hogy az egyes helyiségek színei hogyan illeszkednek egymáshoz. Néhány tanácsot adunk a jó színválasztáshoz...
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
krajc 2016.05.18 16:51:43
Mesrine-Halálos közellenség www.imdb.com/title/tt1259014/?ref_=tt_rec_tti
A gyűlölet www.imdb.com/title/tt0113247/?ref_=fn_al_tt_4
Csak amiket biztos voltam, hogy látok egy tízes listán, de nem.:(
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Tímár Péter vígjátéka már 1990-ben, a rendszerváltozás hajnalán elkészült azonban csak 1992-ben mutatták be. A történet 1989-be, a kommunista rendszer bomlásának végnapjaiba kalauzol el minket. A társadalmi nyitás humoros megközelítése egy roppant szórakoztató abszurd…..
krajc 2014.09.30 23:20:17
Helyszín: Budapest, Zichy Mihály utca 1. Magasság: 10 emelet Nikinek, akit PRNYE-n ismertem meg, ezen a napon lakásavatója volt, amiben az a jó, hogy egy 10 emeletes panelházba költözött! Vagyis ez magában még nem lenne jó, de korábban megígérte, hogy amikor megyünk majd…..
Cha-teau La-fite Rotsch-ild, szótagolom, jegyezd meg. Ha ilyen feliratú borosüveget találsz másnaposan otthon buli után, nehogy visszaváltsd! Add el inkább a kínai alvilágnak, jól kereshetsz vele. Nincs ugyanis társaság a Földön, akik képesek annyi talicskányi pénz kiadni…..
  A legendás blogger, Bitter Brúnó (ki mostanában itt meg itt posztolgat) fűzte az alábbi kommentet a Vasláncokkal a hajléktalanok ellen. Meghökkentő megoldás a Hajós utcából című poszthoz: Ebben a zsánerben New York City (Rudy G. óta) a nagy specialista. Ott gyakoriak a…..
Kicsit gonoszan úgyis mondhatjuk, hogy a nyugati ízlés és a keleti ízléstelenség, de hát minden nézőpont kérdése. A francia Hermés új, Marc Berthier formatervező által jegyzett szögletes órája mindenesetre gyönyörű darab, könnyed, laza, mégis férfias, titán háza és zafír…..
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
krajc 2010.03.28 17:36:34
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
Belsőség Gusztáv parkol 2009.10.08 06:48:00
Legutóbbi volvós programomon viszonylag korán végeztünk és viszonylag későn indult a gép hazafelé. Hozzáteszem, nem vagyok a svájciak nagy barátja, mert sótlannak tartom őket, de ez esetben hálás vagyok a svájci újságíró-különítménynek. Ők ugyanis felvetették, hogy ha…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
krajc 2009.09.02 17:30:01
Port Chicago neve nem túl ismerős erre mifelénk. Erről a hajdani, San Franciscótól alig 50 kilométerre északra elterülő kaliforniai kisvárosról elsősorban (esetleg) katonai büntetőjogászok hallhattak vagy olvashattak, tudniillik ehhez a településhez kötődik az amerikai…..
Ha valaki szeretné megnézni a legrégebbi magyar repülőgéphangárt, siessen. Épp most bontják, hogy – ha helyesek az értesüléseink – a helyén egy Lidlt húzzanak fel. (Na persze a bontás után is lesz legrégebbi magyar repülőgéphangár, csak már nem…..
krajc 2009.01.25 20:46:44
@Lesley: Ő legalább foglalkozik vele, nem úgy mint az építésügyi osztályok országszerte. Egy kis mellékesért behunyják szemüket és olyan épületekre adnak engedélyt amik műemlékek helyén épülnek.
krajc 2009.01.25 20:51:26
@Lesley: Ebben igazad van!
1996 óta egy libanoni kislány naponta átlagosan hét darab kristályt könnyez ki. Bizony, a szemével. A videón látszik, hogy a kristályok borotva élesek, mégsem tesznek kárt a lány szemében.Az egész egy márciusi napon kezdődött. A csaj a suliban furcsa fájdalmat…..
krajc 2009.01.06 19:25:08
Vallási kisebbségeket froclizni blogokon hálás téma, ám nem túl szép dolog. Ezúton szeretnék elnézést kérni tehát előre is a hazai Ré-, Ámon- és Íziszhívők lelkes táborától. Ám ennek a XI. kerületi lakáshirdetésnek a képei engem akkor is leginkább egy egyiptomi…..
Amikor pár napja megkaptuk mailen ennek a hm... ingatlannak a hirdetését, csak annyi időm volt, hogy rápillantsak, és nyugtáztam, hogy egy elég érdekes kialakítású kertes ház, amelyik jó lesz majd valamelyik ingatlansalátába. Aztán amikor a karácsonyi ajándékok után ezt a…..
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..