Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zinedine5

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ceglédi Zoltán – akiről rövid guglizás után sikeresen kiderítettem, hogy a Heti Hetes állandó tagja, a Republikon Intézet vezető tanácsadója, a hajdani SZDSZ frakció sajtóreferense, és akinek fő szakterülete a politikai kommunikáció – tegnap, blogjában huszonöt kérdést…..
zinedine5 2015.11.22 07:37:46
@eLzsÉ: nagyjából ugyanígy gondolom.

Talán még annyit teszek hozzá, hogy sajnálom, hogy meg sem próbált az író komolyan válaszolni.

A kognitiv disszonancia nagyon találó.
Nos, akkor essünk neki az idei Oscar-szezonra esedékes hadsereg-propagandafilmnek, amelynek hőseivel minden bizonnyal az amerikaiak lelkét akarják majd simogatni. Mondtam látatlanban, majd teljesen lenyűgözött, ahogyan Peter Berg összehozta a legjobb háborús akciófilmet a Sólyom…..
A 2013-as év csak átvitt értelemben fog szólni a 2014-es választásokról. Egyelőre úgy tűnik, a kormány lemondásán kívül (aminek az esélye kb. 0) ez az év arról fog szólni, hogy lesz-e regisztráció, ki regisztrál, ki regisztráltat, hogy regisztrálunk, meg úgy alapjában…..
zinedine5 2013.01.02 14:20:51
@Tiborc: szerintem óriási tévedés azt gondolni, hogy a közszféra kormánypárti. Orvosok, nővérek, tanárok, de még a köztisztviselők sem teljes mértékben. Van egy olyan réteg amiről írsz, de nagyságrenddel kisebb.
A feltöltöttakkumulátorú Orbán Viktor beszédet szokatlanul tartalmas beszédet mondott a magyar külképviseletek vezetői előtt, szerdán. Onnan lehet tudni, hogy a miniszterelnök úr fel van töltve, hogy kezét egészen az arca elé emelve bőszen hadonászott abban a 10-15 másodperces…..
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
  A futballvilágot valósággal megrengette a tegnapi hír, miszerint mégsem lesz új Puskás OTP Bank – MOL Ferenc Stadion. Bár szívünk már vinne is az új szentélybe, tudjuk, hogy kényes kérdéssel állunk szemben.   Nyilvánvaló, hogy minden elkötelezett…..
Varánusz Gyávák és bohócok 2011.06.17 06:08:00
Forradalom van a mi utcánkba', bohóc lett a falu legszebb lánya,Hivatalos vagyok oda én is, elmegyek, mert százszor üzenték is.Ideges lett a vőlegény násza, a vőlegényt elosonni látja.Ne siessél, Viktor gyerek mámma', a parlamentben esküt tettél rája!Milyen forradalom az olyan,…..
zinedine5 2011.06.17 08:13:39
@Ironpen:
Igazad van, hogy fordított helyzetben a szerepek is megcserélődtek. (MSZP kormány mellett, a Fidesz látná a nemzetgyilkolást az intézkedésben), ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy Orbán Viktor és a Fidesz definiálta magát, úgy, hogy ők sosem fogják azt az utat járni, mint elődeik. Hát de. Ugyanaz a játék megy, csaka játékosok változtak, cserélődtek meg.
Ilyen nincs, mondaná egy sport-újságíró. A fociban van keménykedés, de vannak szabályok. És arra van a bíró, hogy azokat betartassa.Politikus, focista - Debrecenből   A mai hírekből ismert: az Alkotmánybíróság eltörölte a 98%-os büntetőadót. Többek között azért,…..
zinedine5 2010.10.27 07:56:46
@wmiki: Te nem vagy túl okos, nem igaz?
zinedine5 2010.10.27 08:01:04
@wmiki: Aki nem velem van, az ellenem van. Te, ti ebben hisztek.
zinedine5 2010.10.27 08:11:50
@wmiki: Hát te nem vagy százas, további szép napot!
Döngnek a fehér gépek a fekete kontinens felé, a kereplőgyárosok dörzsölik a sok kerepléstől amúgy is száraz tenyerüket:nemsoká itt a vilibajni, ohhohó!Mielőtt azonban a kezdősípszó megszakítaná a mexikán drukkerek szotyizásának harsogását, kerítsünk sort egy rövid…..
zinedine5 2010.06.10 22:32:44
@Pikszi: Jól látod, én Drogba csapatáért szurkolok Albionban, de miután innen közép-kelet Európából nem érzem át a londoni ellentéteket, ezért az ágyusok is szimpik.
Gyakorlatilag bárki csak ne a ManU.
Argentína Adnátok egy kapust? 2010.06.01 19:56:00
Találós kérdés: Mi az, ami jobban hiányzik Argentínának, mint Inzaghinak a lesszabály eltörlése? Természetesen egy normális kapus. Amíg drága orániai kollégáink egyetlen Nils Holgersonja, a Spánieltekintetű fapapucsnyűvő Edwin "cula" Van der Sar több mint tíz…..
Egyik olvasónk kicsit kiakadt, amikor a UPC pont az NHL-playoff kezdete előtt döntött úgy, hogy minek a magyarnak amerikai sportadó, nézegesse a bohócligát, ha annyira sportra vágyna. Levelet írt az ügyfélszolgálatnak, és a várakozásokkal ellentétben nagyon gyorsan választ is…..
zinedine5 2010.04.08 12:45:12
@váév építők:

ez szerintem nem igaz, de attól még k...-ra nem vagyok benne biztos, hogy a huszadik film+2, nóta, poén, paxtv ismétlésekkel és gagyibbnál gagyibb szarokkal több nézött onzana mint az NFL.
rohadt szemetek, túl drága volt azt mi szívunk.
Imádom a jó sportműsorokat. Nem azokat, amiket a magyar sporttévéken láthatunk, mert idegesít a gagyi megvalósítás, a mondvacsinált szakértők okoskodása, nem beszélve Várhidi Péter legendás mágnestáblájáról és as műsorvezetők zakójára ráragasztott szponzorfeliratokról,…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
Imádjuk a listákat, hiszen kiválóan el lehet rajtuk vitatkozni, az olyan provokatív címűn, hogyaszongya "Az évtized ötven legrosszabb albuma" meg különösen. Az Entertainment Weekly kissé korán ugyan, de összeszedte a 2000 óta megjelent fostalicska anyagokat, köztük…..
zinedine5 2009.09.14 13:56:31
@Horvie: Nekem is a Nickelback tünt fel nagyon. Lehet, hogy nem a legjobb albumuk, de, hogy nincs benne az 50 legrosszabban az fix.
Mandiner blog Európa Salzburgja 2008.07.15 07:01:00
A napokban a mediterrán hangulatok városában, vagy ahogy az egyik innen elszármazott, nem túl okos közjogi méltóságunk nevezte, Európa leendő Salzburgjában, Pécsett jártunk. Utunk célja konkrétan az ivás volt, de ha már ott voltunk, körbenéztünk egy kicsit a 2010-es Európai…..