Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buttercup

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Buttercup 2009.08.18 23:45:50
@kiskarakter: Cseh Tamásnak sikerült 10-20-100 évig nem ugyanazt a dalt játszani. Aradszky "20 éves" Lacinak ez pl nem sikerült annyira.
Synchron címmel már régebb óta hallható egy új Realistic Crew-dal a híres-neves Glastonbury fesztivált is megjárt csapat myspace-oldalán, ami a még nem pontosított jövőben megjelenő friss lemezről származik. Most ennek a számnak a klipjét is meg lehet nézni alább, mégpedig egy…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
Ma, csütörtök este egymás után két Index-könyv alkotóival is közelebbi kapcsolatba lehet kerülni: először is, este kilenctől a Károly körúti Főbe-Járatban a Szakítósblog közösségének rendezünk gruppenszakítást, könyvpromóciót, dedikálást és egyebeket.De még mielőtt…..
Kevés jobb hír van annál, mint amikor valakit érdemeiért kitüntetnek. Jelen esetben az a pécsi város és polgármestere, Tasnádi Péter kapta meg a Fesztiváltámogató Önkormányzatnak járó díjat a Márta István vezette Magyar Fesztivál Szövetségtől, amelyik az utóbbi másfél…..
Buttercup, a Noé Állatotthon önkéntese nagy mennyiségű és rendkívül jó minőségű fotóval látta el a Cukiságot. Ameddig a készlet tart, olvasóink minden nap újabb pillanatképpel gazdagodhatnak az állatotthon lakóinak életéből...
Subba Van love? 2007.03.21 12:43:00
Itt a tavasz, dagad a fasz, ahogy már Petőfi Sándor is megírta, de akkor persze még rendes tavaszok voltak, nem olyanok, hogy egyik héten még húsz fok volt, a következőn meg öt. Ez csak arról jutott eszünkbe, hogy drága videógyűjtő olvasónk, Kicsi Skip egy rendkívül erotikus…..
Érti valaki, hogy miért kell minden magyar mulatós-sztárnak valamilyen hülye köntös, amibe belebújhat? Mért éppen Postás a Józsi és miért pont Harmonikás Márió? Nem baj, minket sem érdekel a válasz. Inkább vegyük szemügyre Robertót, akinek végre sikerült egyesítenie ezt a…..
w Úr az űrből 2006.12.17 07:01:00
Nem tudom felmérni, mennyit tud a magyar újságolvasó a szcientológiáról, így lehet, hogy közismert, triviális információk következnek. Nem baj, ártani nem árt, ha még egyszer megvan itt, magyarul. Angolul tudók a South Park 912-es epizódjából is tájékozódhatnak, felhőtlen…..