Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kézenfekvő

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Urbanista Ki tud róla? 2014.04.02 12:38:00
Erre, a vaskos tanulmányokban foglaltaknál fajsúlyosabb kérdéseket feszegető szociofotóra a hónap elején bukkantam, de nem kizárt, hogy már régebben kering az interneten.   Szinte biztos, hogy egy magyarországi lakótelepen készült. De mégis hol és mikor? És vajon mi lehet a…..
Kézenfekvő 2014.04.02 15:57:13
A hazai szecessziós építészet egyik kiemelkedő alkotása sok-sok évig megcsonkítva, szürkén állt a Kossuth tér déli részén. Hányatott sorsa azonban véget ért, a Steindl Imre program egyik kiemelt beruházásának köszönhetően régi-új pompájában ejti bámulatba a felújított…..
A minap a blogok böngészése közben (teljesen felesleges, időrabló tevékenység, senkinek nem ajánlom) az alábbi hozzászólásra bukkantam:BALATON! A jövő év legnagyobb 100%-ban CIVIL megmozdulásához keresünk 200.000 résztvevőt. Ez a kezdeményezés csak Veled sikerülhet.2010.…..
Átjöttünk igen, mert eddig itt voltunk, de mivel nevet változtattunk (pontosabban kitaláltunk), ezért illik normálisan megbrendelni a terméket :)..
Pár napja az Index többször is hírt adott róla, hogy a YouTube, vagy annak felhasználói letilthatják az adott zenei tartalom hangját. Ez tulajdonképpen a legutóbbi Warner-balhé továbbgyűrűzése mivel a lemezkiadó nem tudott a Google-lal (a YouTube tulaja) megállapodni, így az…..
A KRESZ egyik életszerűtlen szabálya szerint buszsávban nem lehet kerékpározni, azaz a biciklista a legforgalmasabb utakon arra kényszerül, hogy a buszok és az autók közt lavírozzon, az autósok dühét és értetlenségét, továbbá fokozott veszélyeket zúdítva a nyakába. A…..
Az év legviccesebb levélváltása címre hajt a VMJ által beküldött kézírásos érdeklődés, majd a Pappas autó erre adott hivatalos válasza. Igazi folklórkincs, tök mindegy, hogy valódi-e, de majd azért igyekszem megtudni. Fent a nyitó levél, hajtás után a válasz és VMJ…..
Ideológiai alapon született meg a biciklis felvonulások újabb generációja, az Udvarias Tömeg. A demonstráció résztvevői úgy tettek meg 16 kilométert Atlanta belvárosában, hogy közben betartottak minden közlekedési szabályt. A szervezők kifejezetten a Critical Mass világszerte…..