Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vacsad

0 bejegyzést írt és 970 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
vacsad 2018.07.26 14:19:17
@dr. Nagy Gábor: Kínos, nagyon kínos.... jobb lett volna nem belemenni!
  Szeretném előrebocsátani, hogy amennyire lehet megpróbálom kerülni az autós közlekedést és nagyobb távokra a távolsági buszt vagy a vasutat veszem igénybe. Többször is belefutottam az utóbbi időben a pofonokba, de azt csak bugnak tartottam. Jóhiszeműen. Ma már fícsör a lerohadás, a késés, az…..
vacsad 2018.07.26 07:56:44
@maxval balcán bircaman: Ez csak szimplán hazugság. A német, osztrák, holland, belga pl. egészen biztosan százszor jobb, mivel tapasztalatból tudom. Hazug troll.
Mikor ébredünk már rá, hogy sokkal több hasznát vennék a latin nyelv és irodalom ismeretének, mint a számítógépes tudományoknak? Írja a Magyar Idők szerzője, Orbán János Dénes, gondolom, eredetileg latinul, és itt is van előttem a feje, ahogy a nyelvét a szája szélén kidugva kanyarítja bele a…..
vacsad 2018.07.24 18:50:48
@Elnök Úr: A bölcsészettudományok alap nemzetközi nyelve ma az angol. Egyes területeken (pl. néprajz) a német még tartja magát.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma amiatt vonhatja meg a támogatását a DUE Médiahálózattól, amiért a diákújságíró lapban a fiatalok olyan témáról szólaltattak meg szakértőket, ami minden fiatalt érinthet, ez pedig a marihuána legalizálása. A demokratikus közbeszéd súlyos válságtünete, hogy egy…..
vacsad 2018.07.17 06:21:59
@kvadrillio: Az megvan, hgoy pont a legaláis opiod alapú gyógyszerek okozzák a problémát, nem az illegális kábítszerek? Te nagyon kis hülye.... :)
A burnout szindróma, vagy kiégés egy olyan betegség, ami régóta jelen van az emberek életében, azonban az utóbbi néhány tíz évben sokkal gyakoribb jelenséggé vált, és emiatt nagyobb figyelmet is kapott. A rohanó élettempó, a munkahelyi és a magánéleti túlterheltség, a megfelelő pihenés és relaxáció…..
vacsad 2018.07.04 18:52:47
@maxval balcán bircaman: lehet hogy a megkeseredett kis lelkednek hihetetlen, de van aki szereti a munkáját
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
vacsad 2018.06.09 21:48:23
Állandó olvasóink biztosan tudják már hogy blogunk az MTI Fotóarchívumával kötött együttműködése révén mutat be képeket ebből az egyedülálló magyar gyűjteményből. Budapest, 1958. január 21. A Fővárosi Szekérfuvarozási Vállalat (FŐSZEFU) lovaskocsija halad a Tanács kőrúton. MTI Fotó: Seidner…..
vacsad 2018.06.08 19:37:12
IDDQD Checkpoint Mini #73: Quake 2018.06.03 17:32:44
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
vacsad 2018.06.05 22:35:38
@alalala: '96-ban internetkávézók minden sarkon, vidéken..? Te melyik országról beszélsz ember :D
Aki nem ismerné, az itt tájékozódhat a posztban mószerolt Flixbusról. Röviden annyit érdemes tudni róla, hogy egy német alapítású cég, gyakorlatilag a fapados légitársaságok üzleti modelljét lemásolva indított távolsági buszjáratokat, ami az online check-in és társai megjelenése mellett a kényelmi…..
vacsad 2018.05.26 20:39:00
A Künzle étteremben az étel isteni olasz, de a hely az, ahová sok helybeli német jár, a pult mögött pedig szinte csak magyarokat találni. Miközben a naptáramat böngészem, hallom, hogy magyarul beszélik meg mit kért az egyes asztal, s mit a hetes. Amikor odalépnek hozzám felvenni a rendelést,…..
vacsad 2018.05.17 10:07:48
@William Kidd: Hja, mi itt Borsodban már el se férünk a németektől meg a hollandoktól! Már épp veszik el a kultúránkat is!
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
vacsad 2018.05.15 11:34:30
@I-Work: Mindenesetre itt semmi törvénysértőt vagy akár jogilag homályosat nem látok. Maximum etikátlan, de ebben a konkrét esetben talán még az se.
A kutyák tudnak hazudni, ha valamit nagyon akarnak, derítette ki egy nemrég nyilvánosságra hozott kutatás. A svájci szakemberek 27, különböző életkorú kutyát képeztek ki arra, hogy meg tudják különböztetni a különböző embertípusokat és ennek megfelelően viselkedjenek...
vacsad 2018.04.16 07:30:04
@Tenkes Kapitánya: Evolúcióbiológiai szempontból az ember is állat. Van ennél szakszerűbb megközelítés...?
Füstben lebegő csontvázak, gyilkosságok testközelből és nemi betegségek viaszbábokon bemutatva. A boldog békeidők borzongató látványosságai.  ..
Lázár János bécsi videója erőteljes csúsztatásokkal telibevert hazug propaganda, ami jól felkúrta a bécsben élő és dolgozó barátaimat. Az ő nyomásukra posztot írok róla, mert ha valakik, akkor az évtizede vendéglátásban dolgozó spanjaim azért kicsit jobban belelátnak a bécsi mindennapokba mint a…..
Néhány évvel ezelőtt egy francia ismerősöm lelkesen áradozott arról, hogy akármennyi időre jön Budapestre, ha csak pár napra is, mindig elmegy fürdőbe, és minden alkalommal újabbat próbál ki. De a különböző utazással foglalkozó külföldi oldalak és blogok is szuperlatívuszokban beszélnek a…..
vacsad 2018.02.18 19:09:00
Jó pár héttel ezelőtt elhatároztam, hogy lefuttatok egy kis tanulmányt. Körbe szerettem volna nézni, hogy mi a helyzet a különféle „állatos” Facebook csoportokban. Nem, nem az egyre növekvő számú, olcsó kutyákat eladásra kínáló csoportokba néztem be, hanem pár olyan népesebb virtuális közösségbe,…..
Mestertroll – közpénzből kitömött adónál, közpénzből nyomják a Fidesz-propagandát és úgy csinálnak, mintha valami laza, kúl csávók lennének...
vacsad 2018.02.01 10:28:01
@zord íjász: Az egyetlen értelmes komment díja neked jár.
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
Sokszor volt már itt szó kultúrsokkról, ma azonban kicsit másképpen próbálom megközelíteni a kérdést. Lazábban, több kisebb történet összefűzésével, amolyan szombati üzemmódban. Remélem, érdekesek (és néhol viccesek) lesznek, sok esetben pedig kifejezetten tanulságosak,…..
vacsad 2018.01.28 16:40:43
@Virago_1000: Közép-Európa mint földrajzi fogalom NEM létezik. A kifejezés eredete a XIX. századi német kulturkampf, a "mitteleuropa" koncepciója, ami kulturális régiót jelöl, ami akkoriban többé-kevésbé igaz is volt, a XX. század közepe óta nem. Nagyon határozottan beszélsz dolgokról amikről fogalmad nincs...
Kósa József vagy, ahogy legtöbben ismerik Medve Papa élete az állatokról szólt. Nem csak befogadta őket, de farkasai és a medvéi szerepet kaptak olyan magyar filmekben, mint a Kőszívű ember fiai, az Eltüsszentett birodalom, a Csillagszemű juhász, vagy a Tündér Lala. A Mafilm felkérésén a BBC is …..
Mások mellett az Arcade Fire, Bobby McFerrin, Roger Waters, Rod Stewart, Lenny Kravitz, a Depeche Mode, Enrique Iglesias, Tricky, az Iron Maiden, a Judas Priest, Billy Idol, a Body Count és Jan Garbarek is fellép 2018-ban Magyarországon...
vacsad 2017.12.30 19:29:18
vacsad 2017.12.05 20:01:30
@Csuti Ördögüző: Mivel Mo-tól nyugatabbra inkább bérelni szokás mint vásárolni, így ez nem is releváns.
vacsad 2017.12.05 20:12:04
vacsad 2017.12.05 20:25:30
@Csuti Ördögüző: Az értelmezési problémáiddal már nem tudok mit kezdeni, feladom. Akkor vesznek! Vegyél te is! Kész, passz!
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror!Először is szeretném ha nevem nem kerülne nyilvánosságra, ugyanis félünk az illetőtöl.Az illetőt V. Erikának hívják, toboroz feketemunkára Németországba idős…..
Sokan vágnak bele felelőtlenséggel kevert vakmerőséggel a határátkelésbe (bár remélhetőleg egyre kevesebben vannak olyanok, akik nem tájékozódnak előzetesen), nyelvtudás és/vagy megfelelő információk híján. Pedig nem árt tudni, hogy a munkavállalás külföldön sem feltétlenül diadalmenet. A következő…..
vacsad 2017.11.16 19:13:18
@neurotikus bunkocska: BSN-hez NEM kell anyakönyvi, csak lakcím regisztrációhoz (legalábbis 2 éve még így volt...)
Az egyik fiatal ismerősöm azt panaszolta el nekem, hogy fél órát várt egy lányra az első randevún. Rosszul érezte magát, és nem kapott üzenetet sem a késéről. Bár a történtek után a randi jól sikerült, a fiatalember hozzám fordult tanácsért, és megkérdezte, hogy ez így normális-e, kell-e, szabad-e a…..