Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lótusz_blogger

1959 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A számmisztika elárulja, mi vár rád 2021-ben. Minden évnek - számnak megvan a maga rezgése. A 2021-es év a 5-ös számhoz tartozik, ha az számjegyeit összeadjuk: 2+0+2+1 = 5 Tehát általánosságban a 5-ös számhoz tartozó rezgések fognak dominálni a 2021-es évben, A 5-ös szám a dolgok megerősödése,…..
Spirituális ajándékok szeretteinknek Hamarosan itt a karácsony, mindenki próbál olyan ajándékkal kedveskedni szeretteinek, amely örömet okoz számukra. Ha tényleg jót szeretnénk nekik, segítsük őket a spirituális fejlődés útján. Az alábbi sorokban találhatsz néhány olyan tárgyat, amelysegíthet az…..
Naptárt elő és vésd be a dátumokat! A buddhista naptár legfontosabb dátumai tízmilliószoros napok. Ezeken a napokon az energiák hatványozottan működnek, és a teremtőerő is nagyobb. Vagyis, ha jó dolgokra koncentrálunk, a jó dolgok “nőnek” életünkben, ha viszont a rosszakra, akkor a rosszak…..
Kire várnak pénzügyi sikerek novemberben? November első és második dekádja a Vénusz pártfogása alatt áll, amely befolyásolja a SZŰZ és MÉRLEG bevételeit. A Vénusz a Mérlegben arra törkeszik, hogy mindenki boldog legyen, hogy senkit ne sértsen meg. Habozik és habozik, mielőtt döntéseket hozna. Nem…..
Nem muszáj a hagyományos utat követned! A Rózsafüzér imádsága fárasztónak és nagyon "retró" dolognak tűnhet. Pedig manapság sokkal nagyobb szükségünk van rá, mint bármikor. https://lotusz.cafeblog.hu/2017/10/07/ebben-rejlik-a-rozsafuzer-ereje/ Az október hónap Mária hónapja, ezért ne legyünk restek,…..
Melyik füstölő való az egyes csillagjegyeknek? Mire jó a füstölő? A füstölőt a keleti világban több célból is felhasználják. A szent helyeken a buddhisták isteneiknek ajánlják fel, abban a reményben, hogy ők majd egyengetik útjukat, és megsegítsék őket.  A feng shui tértisztításra használja a…..
Te mennyire vagy jó feleség-jelölt? Néhány nő ideális arra, hogy családot létrehozzon, míg mások túl unják a családi fészket. Az asztrológusok horoszkóp szerint rangsorolták a feleségeket, ki mennyire családcentrikus, ki a legrosszabb és a legjobb…..
Így kerülheted el a rossz eseményeket! kép: pixabay Vannak olyan napok az évben, amikor bármibe fogunk, az csakis jól végződhet. Azonban néhány bolygóállás a legtökéletesebb pillanatainkat is elrontjatja. Ezek nem is igazán veszélyes napok, hanem olyanok,…..
Íme a nagy téli időjárás-előrejelzés Az egész éves előrejelzést itt olvashatod: https://lotusz.cafeblog.hu/2019/12/19/ilyen-lesz-az-idojaras-2020-ban-a-david-naptar-szerint/?doing_wp_cron=1601313259.1802129745483398437500 Mi várható a következő néhány hónapban? Mikor jön a fagy? Az előrejelzések…..
Minden évben háromszor folyékonnyá válik Szent Januáriusz vére. szaboferi.hu Hihetetlen ereklye található Nápolyban: A régiek azt tartották, hogy amikor Szent Januáriusz vére elveszíti folyékony halmazállapotát, akkor valamiféle vész leselkedik Nápoly…..
A Könnyek Anyja rózsafüzér segít. kép: pixabay Története: A Könnyek Anyja rózsafüzért az Úr küldte, és a Szűzanya hozta le az Égből Brazíliában, a Keresztre feszített Jézusról nevezett missziós nővérek intézetébe. A megostorozott Jézusról nevezett,…..
Kire vár szerencse és anyagi jólét szeptemberben? "Tudjátok, pénzen nem lehet boldogságot venni, de minden mást igen." ( Van az a pénz, ami megbolondít c. film) Nehéz vitatkozni azon emberek filozófiai érvelésével, akik úgy vélik, hogy a pénz semmilyen módon nem befolyásolja a boldogságot. Viszont…..
Tudtad? Manapság kicsik-nagyok egyaránt kedvelik az Unikornissal díszített használati- és dísztárgyakat. A webshopokon külön "Unikornis-szekció" létezik. De miért is vagyunk oda annyira ezekért a mítikus lényekért? https://giphy.com/gifs/unicorn-black-and-white-hipster-bmsCgWQEH9txC Az Unikornis…..
5 csillagjegy váratlan ajándékra számíthat augusztus 20-31 között. fotó: pixabay A legnevesebb asztrológusok által augusztusra összeállított horoszkópok elemzésekor arra a következtetésre juthatunk, hogy az állatöv legtöbb jele számára az utolsó nyári…..
Lótusz A nyár utolsó újholdja 2020.08.18 19:44:20
Váratlan fordulatokat és ajándékokat hoz. fotó: pixabay Az Újhold nyitja meg a Hold-hónapot, amely a megújulás jelképe. Az Újhold mindig különleges energiával rendelkezik: egy új életszakasz, új energiákat hordoz magában. A védikus numerológia szerint az…..
Hogyan bánnak az egyes csillagjegyek a pénzzel? Így vásárolunk – csillagjegyünk szerint. Hiszed vagy sem, az, hogy mikor születtél, azt is befolyásolja, hogy intézed a vásárlásaidat! Mutatom, ki hogyan intézi ezt az elkerülhetetlen “munkát”. Mérleg A döntések meghozatalának bizonytalansága miatt a…..
Hogyan bánnak az egyes csillagjegyek a pénzzel? Így vásárolunk – csillagjegyünk szerint. Hiszed vagy sem, az, hogy mikor születtél, azt is befolyásolja, hogy intézed a vásárlásaidat! Mutatom, ki hogyan intézi ezt az elkerülhetetlen “munkát”. Kos A Kos általában gyorsan és határozottan intézi a…..
Lótusz Ezért egyél csicsókát! 2020.07.31 22:13:18
100 ok a csicsókára. https://cleaneating.hu/taplalkozas/erre-jo-a-csicsoka/ Miért fogyassz csicsókát, ezt a régi magyar növényt? Milyen pozitív hatásokat okoz a szervezetedben? Erre száz okot mondok, íme: Magyarországon több száz éve ismert, régi…..
7 lépés a boldogság eléréséhez. 7 lépésben növelheted a boldogságod! A pszichológusok a pontos számokon vitatkoznak, de abban egyet értenek, az, hogy az egyén hogy érzi magát, nem a génektől és nem a körülményektől függ, hanem attól, hogy mit csinál szándékosan! Hogy mit jelent ez? Mindenkinek…..
Jótanácsok a szerelemhez. Vannak olyan hibák, amelyet nőként újra és újra elkövetünk, pedig ezzel csak továbbtoljuk a vágyott boldogság elérését. A Szerelem angyal üzen neked: mit rontasz el, mit lehetne jobban csinálni, hogy megtaláld a boldogságot. Olvasd el a neked szóló üzenetet.…..
Jótanácsok a szerelemhez. Vannak olyan hibák, amelyet nőként újra és újra elkövetünk, pedig ezzel csak továbbtoljuk a vágyott boldogság elérését. A Szerelem angyal üzen neked: mit rontasz el, mit lehetne jobban csinálni, hogy megtaláld a boldogságot. Olvasd el a neked szóló üzenetet.…..
Lótusz Teljesül-e az álmod? 2020.06.30 21:06:41
A választott kép elárulja. Vágysz valamire? Szeretnéd mielőbb megkapni? Mutatom, hogy mikor és hogyan fog teljesülni a vágyad. Mindenkinek vannak álmai, vágyai, amelyek motiválják, cselekvésre vagy éppen türelemre késztetik. A vágyaink a mozgatórugói életünknek. Folyamatosan agyalunk,…..
Lótusz A napocska üzen Neked 2020.06.30 20:52:19
Melyik a te napod? Válassz egyet a képen látható napocskák közül, és megtudhatsz valami érdekességet magadról. Ha az 1. napot választottad: Szenvedélyesen optimista vagy. Szüksége van egy igazi szerelemre, de azon aggódsz, hogy sosem talál meg. Optimista és nagyon kedves ember vagy, de a szíveden…..
Lótusz Pünkösdi angyali imák 2020.05.31 08:06:32
Pünkösdi imák angyali segítőinkhez. A húsvét utáni hetedik vasárnap és hétfő pünkösd. Ilyenkor a hívők a Szentlélek kiáradást ünneplik, és azt, hogy különleges erővel ruházta fel az apostolokat. A pünkösd azonban nemcsak a földi, de az Égi teremtmények, az angyalok számára is fontos ünnep. Pünkösd…..
A választott kép elárulja. Legtöbb tulajdonságunkat szüleinktől örököljük: a kinézetünket, azt, hogy mit szeretünk, hogy mi érdekel bennünket. De vannak olyan talentumaink is, melyeket nem jutalomként és csakúgy kaptuk. Hanem célja volt vele a Jóistennek, az Univerzumnak. Mi az, ami benned van és…..