Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lordbalu

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja megszakadt a kapcsolat a főhadiszállása. Mindenki ideges, én nem annyira úgy is távol kerülök a tűzvonalból. Az járőreink azt a parancsot kapták nagyobb területen fésüljenek át.  Az élelmiszerkészletünk is fogytán. A rádiósunk rebesgeti nem tud vétel…..
Megjött a napi rádióadás a parancsokkal. Mindenkit likvidálni kell, aki a tábor közelébe téved kora, nemre, vallásra való tekintet nélkül. Kutya nem jár erre, nem értem én ezeket a katonákat. Titokban a relé kezelő haver elmondta, mindenhonnan azt az érdekes információt halott…..
Azt az információt rebesgetik a táborban valami nincs rendben a városban, szerintem csak kamu. Vajon miért erősítették meg a járőrözök s az őrségben lévők számát? Ezen majd gondolkozom. Vajon mikor mehetek már haza?..
Na a főmufti kitalálta a 18-40 év közötti emberek hadbafogásáról szóló törvényt vészhelyzet esetén. De örülök, neki pont mikor a katasztrófák évét írjuk.  Emlékszem, most történt a japán földrengés, remélem fukushima miatt nem lesz valami mutáns Godzilla. Bár nem…..