Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kéri Nagy Krisztina

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Egy otthon elkészíthető fejlesztőjátékot ajánlunk az iskolába készülő óvodás és a kisiskolás korosztály számára, ami tapasztalataink szerint, kis nehezítéssel, a nagyobbaknak is komoly kihívást és szórakoztató elfoglaltságot jelenthet. Igyekeztünk nem csak a játék elkészítéséhez és…..
  Szeptember 8-a az analfabetizmus elleni küzdelem világnapja az UNESCO 1965. november 17-ei, teheráni világkongresszusán született döntés óta. Célja, hogy felhívja a figyelmet az írás-olvasás elsajátítás készségének fontosságára és arra, hogy az írni és olvasni tudás a tanulás alappillére,…..
Milyen területeket fejleszt az origami? A különféle mozgásterápiák közül a finommotorikát is fejlesztő papírhajtogatással (origamival) nagyon sokat tehetünk a sikeres tanulást megalapozó készségek és képességek kialakításában, fejlesztésében. Ki gondolná, hogy egy egyszerűnek tűnő…..
Ugye nem kerülte el a figyelmét, hogy a Kormány, a vészhelyzet miatt, 2021. március 5-én módosította azt a kormányrendeletet, ami a digitális oktatással kapcsolatos intézkedéseket tartalmazza - 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet és 105/2021. (III. 5.) Korm. rendelet?..
Az Alkotmánybíróság hangsúlyozta: az iskolaérettség nem csak fizikai, hanem pszichés és szociális készségek együttes fennállása esetén állapítható meg", valamint, hogy a gyermekek alkotmányos joga, hogy tanulmányaikat iskolaéretten kezdjék meg...
  A teljesség igénye nélkül íme néhány híres tudós, politikus, művész, író, színész, rendező, zenész, sportoló, üzletember, akik nevéhez sikeres pályafutás, korszakalkotó találmányok, maradandó alkotások fűződnek: Albert Einstein, Winston Churchill, Leonardo da Vinci, Pablo Picasso, Agatha…..
A saját testen, a térben és a síkban történő biztos tájékozódás meghatározó szerepet játszik az olvasás- és írástanulás folyamatában, sőt még a matematikai gondolkodás fejlődésében is. Ezért is nagyon fontos, hogy már óvodás kortól foglalkozzunk e területek játékos fejlesztésével. ..