Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CDX

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
A hétvégét elég szépen uralta az azeri-örmény dolog, de nem feledkeztünk meg Hoffmann Rózsáról sem. Az államtitkár asszony "támogatná az egyenköpenyt az iskolákban, mert a szegény gyermekeket nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni." Segítsünk a…..
Pengeváltás az MSZP zugló szervezetésnek honlapján, hát hogy ábrándozhat így a kétharmadról az MSZP, milyen váltópárt az ilyen, ahol még a honlapszerkesztésért sem fizetnek? :-) Mint zugló lakos, fel vagyok zaklatva, hiszen a Papcsák Ferencék újévi ajándék formájában…..
Nem találják az elkövetőket, pedig már beidézték a klip nézőinek nagy részét. "Kerestük a telefonkönyben a D betűnél, de egész egyszerűen nincs benne, vagy titkos a száma. Pedig mindent elkövetünk, a rendőr kollégák éjjel-nappal őrjáratoznak az Erzsébet-hídon,…..
Rövid időn belül Matolcsy és Debreczeni könyve után ez már a harmadik könyv, ami a poszt témájául szolgál, de ez a történet is csodálatos - a maga módján. Megjelent Gereben Ágnes ízléses borítóval megáldott könyve: Mong Attila azonban nem átallott kitenni egy…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
CDX 2011.11.16 17:44:12
Entebbe, Mogadishu, a londoni nagykövetség. Túszmentő akciók, ahol a speciális egységek sikerrel jártak, amelyekről újságcikkek százai, könyvek és filmek tucatjai születtek. De ott vannak azok az akciók is, ahol a különleges alakulatok bevetése kudarccal végződött, ártatlanok életének tucatjait…..
CDX 2011.10.15 10:37:25
@zum trucc:
ciprust a harmadik bekezdésben találod. talán el kéne olvasni a cikket is.
CDX 2011.10.15 10:44:22
@Kullancs1983:
ok, a Hezbollah már mintha kapizsgálna valamit, de az csak egy kis csoport, a többiek, az arab államok még mindig reménytelenül ostobák és lusták. Szaúd Arábiában pl. a légierőben brit pilóták repülnek. Hogyan akarnak zsoldosokkal háborút nyerni?
CDX 2011.10.15 11:03:30
@zum trucc: reménytelenek, de nyilván nem az egyén szintjén, hanem mert képtelenek normális államba szervezni magukat. Náluk is azt érzem mint dél-amerikában: próbálják magukat az egykori gyarmati határok között definiálni, de nem nagyon megy (persze sok a különbség is a 2 régió között). És az mindegy, hogy csórók mint egyiptom, vagy gazdagok mint szaúd arábia vagy az UAE, sehol se működik. egyedül talán Qatar lehet kivétel, ott mintha felvilágosult abszolutizmus lenne. Talán most a forradalmak után elindul valami változás, majd meglátjuk.
De akkor is egy kommandós egység felkészitése a feladatokra részletkérdés egy állam megszervezéséhez képest, és ha egy katonai diktatúrának még ez se megy, akkor ott nagyon komoly értelmi gondok vannak. Az is igaz, hogy az igazán jó speciális egységek demokráciákban vannak: GBR, USA, izrael, lehet, hogy a diktatúrák eleve képtelenek egy ilyet megszervezni, üzemeltetni.
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
CDX 2011.09.12 19:56:28
@Doubledecker:
ezeknek hiába beszélsz, nem fogják fel. De hát, azért vettek fel CHF hitelt, mert nem fogják fel. 3 évvel ezelőtt még somolyogtak a bajszuk alatt, hogy "mekkora király vagyok, milyen kevés kamatot fizetek", most meg sírnak, hogy velük a bank mennyire kibaszott. Akkor ö volt a jani, most a bank a hülye. il ferro népe...
CDX 2011.09.13 09:28:55
@Jobraát:
csakhogy ha ilyen ütemben költik a MANYUP pénzt (föleg magukra), az 2014-re rég el fog fogyni, és akkor pedig a csöd jön, úgy pedig nehéz lesz választást nyerni...
Gyepszőnyeg, villamos, kockafák... a kép tényleg Budapesten készült. Az elmúlt hónapokban újabb "teret" kaptak vissza a budapestiek: a már korábban bemutatott Március 15-e tér után fokozatosan elkészült a Károly körút is. A munkát az egyik tervező, Zöldi Péter…..
Ezért szabad csak pártos sajtónak (HírTV, MNO, MTI) interjút adni, ezek a szemét firkászok mindenféle kellemetlen dolgot megkérdeznek, a miniszter lányos zavarában pedig egyre csodálatosabb dolgokat nyilatkozik ... Matolcsyról van szó természetesen, és egy igazán remek fn.hu…..
- Lázár, biztos jó lesz a hús?- Persze, egész nap Marináltam. Pázmány Péter képe szerint nem is úgy volt tejjesen.                           Gusztus…..
Vastagbőr Pintér már csak tudja 2011.05.04 10:10:00
A Széll Kálmán tervben jelentették be, hogy senki nem mehet a nyugdíjkorhatár előtt nyugdíjba, azóta tartanak a tárgyalások a rendvédelmi szakszervezetek és a Belügyminisztérium között. A tárgyalások mellett folyamatosan zajlanak a tüntetések, pénteken jön a következő…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Mindennek van következménye. Annak is, hogy Medinán lesz a NATO-lokátor. Fussuk át, hogy jutottunk idáig: - Első terv: Zengő. Az Orbán-kormány a 40/2002. (III. 21). Korm. rendeletben a Honvédelmi Minisztérium hatáskörébe utalta a beruházás ("beleértve a nemzetközi katonai…..
Van egy kis szigetcsoport a Csendes-óceánon, amelyet ma Kiribati Köztársaság néven ismerhetünk. Területe összesen 811 km², de az általunk említett kis sziget (konkrétan a szigetcsoport fő szigete), amiért a második világháborúban elkeseredett harcok dúltak: Betio. Néhány…..
CDX 2011.03.16 20:00:21
@csibirkas: ugy látszik sokan nem értik az általad éles szemmel felfedezett a logikai bakit Faludy sztorijában.
Engedelmeddel segitek: ha Pápua már 1918 óta angol gyarmat volt, vajh honnan tettek szert Hitler képre, aki 1933 előtt viszonylag ismeretlen volt, még a németeknél is. Az kevéssé valószinü, hogy az angolok ilyen kicsinyes módon áltak volna bosszút a bajuszkirályon, hogy a bennszülötteknek Hitler-kép viselését ajánlották volna az ágyékkötőjükön. Talán inkább Faludy füllentett/képzelgett...
Volt elég régen egy bejegyzésem arról, milyen pofátlanul árazzák itt-ott a külföldi borokat, már akkortájt azt ígértem, elmesélem, mit gondolok a történet másik feléről, ami nyilván sokkal több embert érdekel ebben a szubkultúrában. A túlárazott-túlárazás kifejezés…..
Nagy a csend BKV-ügyben ... Tarlós István és a BKK dolgoznak a különböző javaslatokon, hogyan lehetne megmenteni a budapesti tömegközlekedést, de a dilemma a következő: olyan nagy szarban van a budapesti tömegközlekedés, hogy a megmentéséhez pénz kellene, mégpedig nagyon sok…..
Ahogy ígértem, a Képviselő lettem és a Beszédet mondtam epizódokkal elindult „alulnézeti” sorozatot folytatom, és időnként beszámolok arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztem a helyi közéletben. Most azért jelentkezem, mert képviselői működésem kritikus…..
Dél-Afrika a BMW hagyományosan jelentős piaca. Van is a témában egy ősi sowetói zulu vicc. Minek a rövidítése a BMW? Break My Window, azaz törd be az ablakom. Az öböl repülőről A BMW két okból helyezte az új 6 Cabrio világbemutatóját Dél-Afrikába: a déli féltekén ilyenkor…..
Nyáron az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) és a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) összevonásából létrejött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az összevonás egyik fő célja átláthatóbb, a szervezeti párhuzamosságokat kiküszöbölő –…..
Mielőtt megnyernénk a választást, eleget kell tennünk bizonyos formaságoknak, például én is gyakrabban borotválkozom, és össze kell szednünk a kopogtatócédulákat. Mert ez olyan, hogy ha nem kapunk elég ajánlószelvényt, akkor nem is lehet majd ránk szavazni a választáson.…..