Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konnyuderu

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar Használtautó-vásárlási kiskátéja nyilván nem egyedülálló anyukáknak készült. Nekik és minden nem műszaki zseninek biztos, hogy nem érdemes spórolnia egy megbízható autószerelőn, aki csekkolja a kiszemelt járművet a fizetés előtt. És még ez sem életbiztosítás, ahogy az alábbi levélből…..
Egy gépkocsi még régebbi típus és használt állapot esetén is többszázezer forintos tétel, vagyis egy kiflivételhez képest körültekintőbb vásárlást és szakmai segítséget igényel. Egyáltalán nem érdemes megspórolni a szervizes kört és az előzetes netes tájékozódást. És nem csak a gépjárművek ára és…..
konnyuderu 2019.09.23 21:24:57
@Terézágyú: Van olyan eset is, amikor hiába a tájékozódás. Úgy vernek át, hogy az védhetetlen. Ilyen a Royal Marine Kft. Kecskemét Budai utca 137., - Honlap: royaltraktor.hu
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
konnyuderu 2019.09.23 21:19:38
@Prognozuoti Blasio: Érhet olyan meglepetés, ami szinte védhetetlen. Engem Kecskeméten a Royal Marine Kft - a Royal Traktor vert át. royaltraktor.hu ( Kecskemét Budai utca 137 ) Nagyon vigyázzon velük mindenki, kerüljétek Őket !!!! www.ceginformacio.hu/cr9315831639