Regisztráció Blogot indítok
Adatok
209d

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Ez a rövid dokumentumfilm az újpesti Kálmán József utca hazaszerető polgárainak szemszögén keresztül mutatja be az 56-os forradalom eseményeit. A filmben több személyes sorsot is megismerhetünk, és láthatjuk, hogy a szabadság eszménye mily nagy mértékben tudta összekovácsolni a…..
comment:com Bezárják a Bár 2.0-t 2008.10.20 16:43:00
Úgy tudjuk, hogy a Bár 2.0 alacsony nézettsége miatt a csatorna az eredeti időpontnál jóval hamarabb lehúzza a rolót, felpakolják a székeket, és a mosatlant elegánsan a konyhában felejtve lelépnek. December 7-e helyett már most vasárnap, vagyis október 26-án véget ér a…..
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
Legújabb kötetünk alapja az az Indexen 2006 októbere és 2008 augusztusa között megjelent cikksorozat, amelyért a szerző, Bodoky Tamás idén átvehette a Gőbölyös Soma-díjat, a talán legrangosabb magyar oknyomozói elismerést. A gyönyörű kivitelű könyvet a történteket…..
Fantasztikus utóélete van a tojásdobálást legimitim véleménynyilvánításnak értékelő bírósági ítéletnek. A Steps nevű Homár-olvasót szombaton éjszaka a Margit-híd közelében tojástámadás érte egy ezüstszínű autóból, ahonnan szörppel le is vízipisztolyozták az…..
209d 2008.07.15 12:17:51
Kedves ....!

Ezzel a magát Emmának nevező
www.vimeo.com/1314437 genetikai hulladékkal azonosult minden buzi, aki részt vett a múlt szombati felvonuláson, melynek megzavarásában kivettem a részem.

Korábban sajnáltam a buzikat, mert betegek. Most, hogy hivalkodnak vele, utálom őket. Ez érvényes a "hollókoszt" erőszakos hirdetőire is, és sajnos már az (állítólagos) áldozataira is!

SZEBB JÖVŐT! - Honfitársam.