Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L_L

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Téged izgatna, ha csak nézne minket valaki? Egy nő. - Igen. - Potenciális partner kéne, hogy legyen? Vagy elég, ha normális, szimpatikus? - Nem is tudom. Ha arra gondolok, hogy a klubban is az izgat legjobban, hogy néznek akkor szinte mindegy. De lehet, hogy privátban, intimebb helyzetben más…..
Egy darabig úgy tűnt, hogy ezt tényleg meg lehet csinálni. Ott lenni a Tabulában, saját jogon. Sok ilyet láttak ott már - párok összejönnek, szétmennek, sokszor még újra is melegednek. Senki arcán nem láttam hát döbbenetet, amikor megjelentem egyedül a törzshelyen a szokott időpontban. Gólya későn…..
L_L 2020.01.20 15:32:55
Szexkalandor vagyok Én Hófehérke 2020.01.12 15:47:53
Ez a csütörtöki történet szerdán kezdődik… Több randim is meghiúsult az utóbbi időben és az aznapi is 2 órával a találkozó előtt mondta le. Tudtam, hogy van swinger nappal is és kacérkodtam a gondolattal, hogy lemerészkedek egyedül. Annyira felhúztam magam azon, hogy baszatlanságra van ítélve a…..
L_L 2020.01.13 00:41:25
2019. október elején járunk. Egy kalandom B, már gyakorlott swingerbe járó és az első alkalom után meg is beszéltük, hogy majd egyszer elmegyünk bulizni. Szerda estére egyeztetjük a közös klublátogatást. Ahogy megérkezünk a címre, akkor kezdek el igazán izgulni. Mi vár majd odabent? Milyen a hely?…..
Narratofil napló Reggel 2019.11.10 21:14:28
– Nagyon felhúzott reggel. – De nem a fotó? – De. A gondolat is. Tetszik ez az izmos, formás típus. – Én most simán ki tudnék borítani valakit az ágyból ebben a cuccban, hogy csináljon nekem kávét.....
Narratofil napló Kölcsönben 2019.11.10 21:12:31
Ott térdelt előttem, nem nézett rám. Várt, ahogy csak egy jó rabszolga tud. Engem egészen különleges izgalommal töltött el, amit mondani akartam neki. “Ma rendkívüli esténk lesz” - kezdtem. - “Vendégeket várok, akik vacsora után is maradni fognak. És te szolgálni fogsz. Engedélyt adtam nekik, hogy…..
Narratofil napló Pántok 2019.11.10 21:11:42
Az interneten ismerkedtek meg. Elsőre vonzónak találta a nőt, aki hosszú barna haját legtöbbször szigorú copfban hordta. Sötétre rúzsozott szájával, fekete macskatekintetével, hajmeresztően magas tűsarkú cipőivel egy kicsit sem hasonlított azokra a nőkre, akivel korábban dolga volt. Akik kedvesek…..