Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pasihalász Judit (törölt)

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira viccelnék, de magyar gárdistákkal és mélymagyarokkal tarkított országunkban még félreérthető lennék, pedig ha két barátnő szeret egymásba, az ugyanolyan, mintha egy fiú meg egy lány. Az egyetemi korrektúrázás a legdurvább petting, és még a két barátnő is egymásba…..
Pasihalász Judit (törölt) 2008.07.28 19:39:00
Pasihalász Judit (törölt) 2008.07.28 19:46:54
Ez akár úgy is tűnhet, hogy egy képrejtvény, de persze nem az. Nagyon szívesen vennénk viszont ha valaki megfejtené, hogy mi történhet a képen. A legjobb megfejtést kitesszük az oldalra.tiboru: Egyszerű. A világon először megfogant az átok: szarj kaktuszt!nagytomsky: A Terminátor…..
Subba Kocsma-sztriptíz 2008.07.24 09:37:00
A Hajdú Online-t jó ideje figyelemmel kísérjük már, mindig akad rajta valami vicces. Ezúttal egyszeri Tóniról számolnak be, aki beitalozott és borzasztó zenére járja. Persze nem csak ennyiről van szó, mert a rohadt ital rávette Tónit, hogy szabaduljon meg a ruháitól is és úgy…..
Subba Szopj jól! 2008.07.23 09:47:00
Tegyük félre, hogy miről énekelnek az alábbi videóban szereplő ifjak, mert még a végén szimpatikusak lesznek. Felejtsük el, hogy akár ti is ülhetnétek ott közöttük squash-ütő tokkal a fejeteken. Persze valószínű, hogy a Subbás csürhe - kedves olvasóink - minimum egy tagja…..
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
Egyszer volt, hol nem volt - sok párkapcsolat kezdődik így, mert egyszerűen olyan hosszú, fordulatos és sokszor egyszerre érdekes és érdektelen, hogy mesének vagy sorozatként sokkal jobb lenne látni, mint valós sztoriként. Ma egy béna fiúról szólunk, aki nem a mesebeli…..
Subba Munka utáni megnyugvás 2008.07.14 13:01:00
Mert mit is tesz a friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet? A friss levegőjű, hangulatos kertvárosi környezet, a csendes kis utcák és a remek kirándulásokat igérő Halomi erdő elsősorban a nyugodt életet kedvelőknek teremti meg az otthon, és a munka utáni megnyugvás…..