Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meoni

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor pár éve a Ciudad a cserecsapattal jött bohóckodni Veszprémbe, jópofa viccnek tűnt, hogy Aguinagaldéval lövették a hetest. Most Bogdan Wenta gondolta úgy, hogy ennél jobb ötlet a világon sincs -1-nél, 5 másodperccel a vége előtt. Az eredmény az alábbi videón, őszintén…..
Osztálykülönbségnek kell lennie két csapat között, hogy mindegy legyen a kapusteljesítmény. Ha pedig a két mezőny hasonló erejű, akkor bizonyos szempontból nézve mindig a kapusteljesítmény dönt. Ez azt jelenti, hogy az ingadozó meccseket a kapusnak kell megnyernie - még akkor is,…..
Nem jól, inkább rozsdásan, de valahogy mégis összeszedegettem nyolc védést - igaz, ez elmaradt az Újlak utcai szép hagyományoktól. Valamiért ebben a kedves külvárosi hodályban már évek óta kimondottan jól megy a védés, részben emiatt is jelentkeztem kezdésre. Egy…..
DIGI Sport Nyomásteszt 2012.12.11 09:51:33
Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.   Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta…..
Meoni 2012.12.11 18:31:10
@egriviktor: Szerintem nem fehér vagy fekete ennek a megítélése. A játékosok temperamentuma különbözik és nem összehasonlítható. Nincs nehéz dolga, aki Tomori tettét megakarja ítélni utólag. Hát persze, hogy rosszul tette. Biztosan meg is bánta. Meggyőződésem viszont, hogy a vehemenciája olykor segíti is a játékban. Engedd meg, hogy hozzak egy példát egy másik sportból! Szerinted Zidane egy jó játékos volt vagy egy klasszis zseni? Többször elveszítette a fejét a pályán és talán egy világbajnoki győzelem ment rá, hogy forró fejű volt és mégis...:-)
Szerintem minden magyar kézirajongó, még a veszprémiek is örülnek annak, hogy az elmúlt évek megfáradt, motivációját vesztett szegedi csapata után idén egy friss és sokszor kimondottan élvezetes játékot játszó Picket láthatnak. Fontolgatom, hogy le kéne menni Szegedre a hazai…..
Megnéztem a tabellát a szövetség honlapján, és jól mutat a 6. hely. NévJ.Gy.D.V.Dob.Kap.P.1.  Pestszentimre 13 12 0 1 383 261 242.  Rév…..
1848-ról megemlékezve, igazi hazafiként siettem én is haza Bécsből, hogy kivegyem részem a mumus Soroksár elleni nemes küzdelemből. A jó hír: nyertünk, nagyon jó védekezéssel, érett támadójátékkal, sok jó egyéni teljesítménnyel. A rossz hír: nem ment a védés…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
A meccs előtt azt írtam, nyerni kell, utólag sincs miért változtatni : nyerni kellett volna. Elmozdulnánk a kieső-zónából, a KEAC ott maradna, minden szép. Ehelyett: 27-26-ra kikapunk, kétszeri háromgólos vezetés után. Csak röviden: gyalázatos védekezés, hullámzó…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..