Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ze Roberto

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a jelek szerint a Maccabi Haifa otthonában elszenvedett vereség dacára is kitart Massimiliano Allegri mellett, aki érthető csalódottsággal nyilatkozott a mérkőzés után. "Nehéz volna megmagyarázni, nem tehetünk mást, mint hogy csendben maradunk, mert ez nem volt jó teljesítmény tartás…..
A Juventus 3-1-re megnyerte a hazai meccsét a Maccabi Haifa ellen, s természetesen a mester nagyrészt elégedetten nyilatkozott. „Ángel Di María bámulatos passzokat adott, kivételes játékos, jó ideje az első meccse, és igazán jól teljesített.” - nyilatkozta Massimiliano Allegri a Sky Sport Italia…..
Ze Roberto 2022.10.06 17:22:36
@insieme: sziasztok. szerintem jo meccs volt.Sajnos kevés ilyet látni tölünk mostanában. Chiesa nagy hiány ebben a csapatban. Összességében javulni kell. Cuadrado még mindig pörög. kár lenne elengedni jövöre. ez egy jo lépés a bentmaradás felé, csak szerintem maxnak lejárt az ideje nálunk. ennyi
Paul Pogba ma reggel a J Medical intézményében látogatott, hogy leigazolása előtt az egészégügyi szakemberek felmérjék az állapotát. A 29 éves francia tegnap este érkezett Torinóba, miután az elmúlt hat évet a Manchesternél töltötte. A Juventus 2016-ban rekordösszegért értékesítette a francia…..
A február második fele lesz majd az az időszak, mikor a Juventus vezetősége megpróbálja lezárni a lejáró szerződésű játékosok ügyét, s bőven lesz teendő, hiszen a keret öt tagja is jelenlegi kontraktusának utolsó hónapjait tölti. A szóban forgó játékosok Juan Cuadrado, Federico Bernardeschi, Mattia…..
Ze Roberto 2022.02.13 16:59:18
@Ravanelli: Sziasztok. Ebben bizony egyet értek veled mert ő nagyon hiányozna. Még most is robbanékony, tud váratlant huzni, és még mindig gyors és hatékony. Tóbb poszton is megállja a helyét, egyszoval helye van a keretben. Ja és ehhez képest nemigen látogatja a medical centrumot. Az egyik leg stabilabb pontja a csapatnak. Forza Juve
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus személyes megegyezésre jutott Denis Zakaria ügynökével, így a torinói klub már csak arra vár, hogy Rodrigo Bentancur az Aston Villához vagy Dejan Kuluševski a Tottenham Hoptspur csapatához igazoljon a januári átigazolási időszak utolsó napjaiban. A…..
A Juventus továbbra is csak szenved, s így érthető, hogy az olasz sajtó a sikeretlenség és a gyenge játék okait kutatja. Az Il Corriere della Sera mai száma szerint a zebramezesek játékosai össze vannak zavarodva, mert Andrea Pirlo nem beszéli meg velük a taktikát, s így ismét ugyanaz a helyzet állt…..
A Juventus kész lecserélni centerét, mivel több olasz forrás szerint megvan a megállapodás Luis Suárezzel, Gonzalo Higuaín pedig kész követni egykori csapattársát, Blaise Matuidit az Inter Miamihoz az Egyesült Államokba. A Sky Sport Italia, a Sportitalia, a La Gazzetta dello Sport, a Corriere dello…..
Ahogy arra a Lyon elleni kiesés után számítani lehetett, Maurizio Sarrit menesztették a Juventus padjáról. Egy egészen kivételes szezonon vagyunk túl, nem könnyű értékelni a Mister munkáját, és egészében a szezont, de azért érdemes összefoglalni ezt a hosszúra sikeredett évadot, amelyben voltak…..
Az olasz bajnokságot április elejéig felfüggesztették a koronavírus kontrollálatlan terjedése miatt, ám igencsak kérdéses, hogy ezt követően lehet-e folytatni a bajnokságot. Jelen állás szerint 26 meccs után, bár egyes csapatok csak 25 fordulót játszottak le, a Juventus vezeti a bajnokságot 63…..
Zlatan Ibrahimović szerint Cristiano Ronaldo jelenléte a Serie A számára fontos, a svéd szinten legendás csatár pedig érezhető tisztelettel beszélt honfitársáról, Dejan Kuluševskiről. „Jó dolog, hogy Cristiano Olaszországban futballozik, ez fontos a Serie A számára. Ami Dejan Kuluševski…..
A Juventus a nyár folyamán némi tőke bevonzása mellett sikeresen játékoscserét hajtott végre, amelynek nyomán João Cancelo a Manchester Cityhez került, míg az ott partvonalra szorult Danilo a Juventusnál kapott több játéklehetőséget. A cserét a támadáskedvelő Juve-szurkolók kisebb-nagyobb…..
A Hellas Verona és a Brescia elleni, távolról sem lehengerlő teljesítmények után, a bajnoki címvédő most egy papíron könnyűnek ígérkező mérkőzéssel folytatja, hiszen szombat délután az olasz élvonal egyik kiesőjelöltje, a SPAL látogat Torinóba. Az előző szezon során a SPAL viszonylag magabiztosan…..
A Juventus mestere, Maurizio Sarri igencsak komoly módosításokat tervez a Juventus kezdőjét illetően a Verona elleni meccsre, így például kezdő lesz Emre Can a torinói találkozón. A német középpályás rendkívül dühös volt, amiért az ígéretek ellenére kimaradt a csapat BL-keretéből, most azonban…..
Maurizio Sarri a Juventus 2-2-es döntetlenje után elmondta, hogy mindenképpen dolgozni kell a rögzített helyzetek levédekezésén, és a csapatnak agresszívebbnek kell lennie. A meccsen Juan Cuadrado és Blaise Matuidi révén 2-0-ra vezetett a házigazdák ellen, azonban rögzített helyzetekből két fejes…..