Regisztráció Blogot indítok
Adatok
squall_

106 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
holnap minden megváltozik...
Az élet változik és vele együtt én is. Lassan 2 éve hogy "single" vagyok.Nem mondhatnám hogy nem voltak próbálkozások és esélyesek, de valahogy egyik se úgy alakult.De most fókuszáljunk az előttem álló feladatokra. Kis rövid összefoglaló. Az év nagyon jól telt.…..
Megnyugodtam. Hamarosan részletezem miért...
Hát egy ujabb munka vár. Dubai, hát Dubai meg várat magára.Jelenleg Bulgáriába készülök. Elvileg ma mentem volna, de csuszunk. Sztem esélyes a kedd. Aztán ha jol mennek a dolgok akkor egy 4,5 honapos projekt kerül hozzám ami Szaudiban van.  Arabul is tanulni kezdtem még nyáron,…..
Hát Dubai-jal nem voltam kibékülve. Kötödik egy igéretem hozzá vkinek akit már régen láttam. Sőt ugy mondanám h. jött a vulkáni hamu, miota eltünt azota semmi hire.Gondolom neki igy jo. Jött augusztus. Végül belementem egy baráti kikapcsolodásba.Montenegro. Szuper volt 1 hét.…..
Hát legutobbi bejegyzésem még az előtt készült h .szétcsusztam volna rossz kedvem hatására. Aztán marokkonak is vége lett, jo élményekkel tértem haza. Majd alig telt el 3hét és már készültem a török utamra Istanbulba, ahová nem egyedul mentem. 25-30ig votam ott. Bejött. De…..
Felkeltem, gyors reggeli majd kicsekkoltam és leadtam a cuccaim megörzésre.Farmerban és hosszuujuban mentem a meleg ellenére. 9:10kor már itt is volt értem a kisbusz. Benne 5 másik páciens. 1 francia pár, 1 angol meg 1 helyi csaj.15 ora kocsikázás után már nyoma se volt Marrakeshnek,…..
Pénteken nagyjábol befejeztem mindent amit kellett. Aztán este pedig átköltöztem Casablancaba. Majd ugy alakult h. az itteni kollegám mondta h. megy Marrakeshbe és van e kedvem vele menni...Másnap 10kor már utban voltunk, 48fok volt. 3 orás ut kocsival, autopályán.Megszálltunk az…..
ma kb. 12re értem be a munkába. elindultam gyalog, eltévedtem, majd fogtam egy taxit. mondtam neki vigyél az ügyfélhez, erre elvitt a város másik felére majd eltévedt. végülis telefonon kellett segitséget kérnem :))aztán megláttam a hireket h. a repülöbalesetben kik halltak meg,…..
Hát igazábol elég mozgalmasan telt a tegnap. Az ügyfélnél nem volt gond, jo arcok a srácok, a munkát elkezdtük, kérdés h. be tudjuk e fejezni, mert lassan haladunk, ami nem miattunk van hanem különböző szabályokba ütközünk. Valoszinuleg lesz egy két nap v. esetleg hétvége…..
Sikerült ugyanabba a problémába beleszaladnom mint kedves kollegámnak Szaudiban. Előirás h. a laptopot le kell kötözni h. ne legyen mozdithato akkor ha elhagyom a szobámat. Na most jönnek mindig a radiátorral, meg a csövekkel...Hát gondolhatjátok mennyi radiátor meg cső van..nulla.…..
Végülis nem sikerült megszállnom az ajánlott Golden Tulipba, igy maradt a Rabat Hotell. Nem szálltam meg Casablancában, mert nem akartam minden nap ingázni. Főleg nem vonattal. Ime néhány kép a szállodáról. 5 csillag elvileg, de már tapasztaltam h. a csillagok nagyon keveset árulnak…..
Indulás szombaton 4kor. Reptérre hamar kiértem, be is csekkoltam. Persze 30 perc késéssel indultunk. Kényelmesen elfértem, mellettem senki nem ült a sorban. Frankfurtban leszállás, majd iszonyat rohanás h. elérjem a csatlakozást. Már pedig volt olyan tervem h. fogom és elhasználom a…..
Tegnap még csak a vasárnapi gépre nem volt hely, ma már se Rabatba, se Casablancába nem volt hely se vasárnap se szombat. A szombati gépre Casaba várolistára kerültem, hazafelé oké. Szálloda Rabatban full, alternativáktol kiborultam. Végülis elfogadtam egyet.Rentalcar problémás,…..
Már a szerződés kész, elfogadva. 7 nap Casablanca, plusz még amit tervezek ráhuzni nyaralás gyanánt. Várhato indulás jövő hét eleje. Ugyhogy nem kell sokat várni és jöhet egy ujabb beszámoló.SEE YOU IN CASABLANCA!  ..
9:30. Ébredek.Bepakol.11 óra.Kollega jön. Csomag átvesz. GPS odaad.Kicsekk.Bepakol.20 perc és már az autopályán - zuzok a reptérre, még utoljára meghajtom a kocsit.Hertz.Elszámol.Shuttle Bus.Terminál.Már a sorban.Security check. - persze fennakadok, részletes csomagvizsgálat.Check…..
Csütörtök este van, hosszu napom volt. Tul vagyok azon ami miatt jöttem. Már a hazaut képe lebeg elöttem. Ugyanakkor már most hiányzik kicsit a tenger pedig még hallom ahogy hullámzik.Az erkélyen vagyok, cigizek, pihengetek és gondolkodok miután 2x v. 3x begyakoroltam az utvonalat…..
Hát igen, azon kedves helyek egyike ahová bármikor visszamennék...Képzelj el egy helyet, egy jó tágasat. Mindezt a homokos tengerparttol ugy 20 méterre. Igen ott ahol a tenger mossa a partot. A tenger zugását lágy megnyugatató dallamok kisérik. Tegyél a helyre pálmákat, egzotikus…..
Szóval partytime. Hát be kell valljam eléggé pörög a város. Nehéz volt nem megállni h. ne menjek sehová, ezért általában hajnali 3 előtt nehezen feküdtem le.Meglepően sokrétű a szorakozási lehetőség. Legyen az étterem, lounge, disco, tengerparti nyitott homokos buli hely vagy…..
Igen. Izrael katonaállam. Itt a férfiak 3 a nők asszem 2 évig katonák. A csajok nagyon durván szexik tudnak lenni egyenruhában :)) Akit érdekel keressen rá Flickr.com-on vmi israel army woman tagekre...:)) A tengerparton napozo csajokat meg hagyjuk....wááá. Örület. :))…..
Amint szél lett, előjöttek a szörfösök, egyébként meg csak fürdözöket látni. Nagyon jo a hangulat, imádom a tengert. Föleg a naplementéket. Külön kis helyek vannak mint pl. Honey Beach ahová beülhetsz és bámulhatod. Nagyon jó. Kár h. nekünk nincs ilyen.  ..
A szálloda elég jo volt, a 15.en laktam, 18. emeleten volt a Carmel lounge, oda jártam fel dolgozni még munka után, nyugi, nagy terasz kár h. 23kor bezár.Ime a szoba, egész jo volt, bár nem tetszett h. fáradtan bealudtam este 21kor és rámnyit két takaritonő miközben egy alsonadrágban…..
Állat. Brutál nagy felhokarcolo szerü. Liftben kattog a fülem amit utálok. Az autot soha nem találom meg akkora a parkolja. Szo szerint keresnem kell. Iroda nagyon szép, bár rohadt hideg a klimátol, de itt ezt szeretik. Pedig annnyira nem vészes a meleg. Tréning fárasztó. Csak miattam…..
Reggeli forgalom. Vasárnap. Egy rossz kanyar és még 25 percig keringtem a dugo miatt. Végülis GPSsel tartott 1 oráig...:)) Másnap már jobb voltam, 1 rossz kanyar és csak 36perc volt összesen. Holnapra már el se rontom az utat. Én naiv. Elég sok a motoros, a város olyan fura, mindent…..
Megérkeztem kollegám egy indiai barátjához 21:30 körül. Elég késő volt, ők már ettek, gyerekek már lefekvéshez készülödtek. Akkor találkoztunk elöször. De Sharma felesége még nekilátott nekem kaját csinálni. Ott vacsoráztam, megmutatták hol laknak meg hogyan, ugyanis ez egy…..