Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsingisz/phd

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Atyámfiai és leányai! A legnagyobb közösségi oldalon élő bejelentkezés formájában hangzott el pár hasznos információ és egy kis invitálás. Fogadjátok sok szeretettel. Pusszantás Mindenkinek  ..
Kedves Mindenki! Az online kampány folytatódik. Információk, kérdésfeltevést követően, a felvételi eljárásunkról, rólunk, az időjárásról és bármi egyébről: rega@ktk.pte.hu A jelentkezési határidő: május 22. Pusszantás Mindenkinek!..
Kedves Mindenki! Ha már online kampány, akkor online kampány. Valamint történelmi pillanat: az ember a szavak mögött, íme láthatóvá válik. Információk, kérdésfeltevést követően, a felvételi eljárásunkról, rólunk, receptekről és bármi egyébről: rega@ktk.pte.hu Pusszantás Mindenkinek!..
Kedves Mindenki! Meg az is, aki nem. Na jó, ők nem annyira. Vagy mégis. Minden ember egy szavazat! Vagyis mindenki számít. Nagyjából 8-10 hete minden a a feje tetejére állt, avagy "az istenek a fejükre estek", ahogy a klasszikussá avanzsált (egyébként csak celluloid pusztításra termett) mozgóképes…..
A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának Marketing és Turizmus Intézete jelen felhívással meghirdeti a III. Nemzetközi Turizmusmarketing Konferenciát. Az immár harmadik alkalommal megrendezett konferenciánkon nagy súlyt fektetünk a nemzetközi jelenlét erősítésére is, így örömmel…..
Rega-sztorik Boldogabbat 2020.01.01 19:49:58
Kedves Mindenki! Ezúton kívánok Szeretetben, Egészségben, Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet 2020-ra! Pusszantás Mindenkinek!..
Rega-sztorik Ünnep, ma is 2019.12.26 15:15:22
Kedves Mindenki! A Karácsonyban az is jó, hogy két napos, tehát ma is tart. Így ezúton kívánok Szeretetteli, Áldott, Békés és Nagyon Boldog Karácsonyt! Ajándékként átnyújtom ünnepi négysorosom: "Tűz pattog a kandallóban, Karácsonyfa áll a sarokban. A szobát átjárja a szeretet, Meglibben a…..
Kedves Sokaság, Mindenki! És még Te is! A mai napon Kutatói fórumot szerveztünk a doktori iskolán belül, melynek keretei között mindenki beszámolhatott arról, hol tart éppen a szakmai munkájában? Tartalmas és hasznos nap volt, melybe belefért egy kis ünnepi készülődés és kötetlenebb beszélgetés…..
Kedves Barátaim, Olvasóim! Szomorú apropóból írok: a mai napon 89 éves korában elhunyt Ormos Mária történész, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pécsi Tudományegyetem egykori tanára, rektora. Szerencsésnek tartom magam, hogy abban a korszakban szélesíthettem ismereteimet a történettudomány…..
Kedves, Olvasók, Hallgatók, Nézők, Sporik! Fut jelenleg egy Tématerületi Kiválósági Program hazánkban, melynek célkitűzése, hogy plusz forrásokat biztosítson például a felsőoktatási intézményeknek, ezért keretén belül működik a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program (FIKP). Ez utóbbinak a mai…..
Kedves Mindenki! Meg a többiek! Valamint, aki nem figyel! Múlt héten Pécsett is megalakult a Területi Innovációs Platform, melynek apropóján egy igen jó színvonalú kiérőrendezvényt is szerveztek a PTE Közgazdaságtudományi karán a platform ünnepélyes megalakulása köré. A Nemzeti Kutatási,…..
Ugye milyen sokat jelent egy hangzatos cím?  Szóval nincs félelem és reszketés, cserében egy huszáros vágással rátérek mai mondanivalómra: Kedves Mindenki, Valaki és az is aki nem! Meglepődtem, hogy a szaknap említésénél senki nem hiányolta a szakmai programokat, úgy látom az étel elég meggyőző…..
Rega-sztorik Intézeti szaknap 2019.11.17 16:33:05
Kedves Mindenki! Témavezetőmön keresztül szervezetileg a Marketing és Turizmus Intézet csapatát erősítem, a Közgazdaságtudományi karon belül, mely szervezeti egységnek e hét szerdáján szaknapja volt. A mellékelt képpel az egyik lényeges programpontot sikerült elkapnom. Ezért (is) jó PhD…..
Az Artstetteni kastélyról röviden, hiszen ha már kérdeztem, akkor válaszolni is illik. A mellékelt kép az épületben berendezett kiállítás bejáratánál van és a rajta szereplő történelmi személyiségek közül számunkra a következőkben kettő is érdekes lesz. Az első a képen bal oldalt nagyjából középen…..
Kedves Mindenki! A bő múlt hetem "szabadsággal" telt: kiolvastam egy 730 oldalas monográfiát ás utaztam 1500-1600 kilométert összességében. De megérte.No persze ha az ember megfertőződik némi tudományossággal, akkor nem tudja meghazudtolni magát.A multidiszciplináris (több tudományterületet…..
Kedves Mindenki! Meg mindenki más. Köszönöm szépen a megfejtéseket, viszont egyszer már kértem, hogy ne a kéménybe írjátok korommal, mert nehéz olvasni. Szeged lesz a konferencia helyszíne.  Viszont ígértem némi szakmai okfejtést is a különböző absztraktokról. Szeretnék ilyen tartalmakat is…..
Rega-sztorik Megasztár 2019.10.21 20:38:24
Kedves Mindenki! Meg a többiek! Végre újabb lépést tehetek a virtuális szamárlétrán intézetvezető úrnak köszönhetően. Persze a címmel ellentétben nem énekelni fogok (az emberiség elleni bűntetteket ugyanis nemzetközi jogszabályok szankcionálják), de mikrofon fog kelleni hozzá. Készülök az első…..
Rega-sztorik Szombati kérdés 2019.10.12 19:05:46
Sziasztok! Egy PHD hallgató számára nincs szünnap (persze, azért megszakadni sem kell mindennap), így ma voltak tömbösített óráink. Egyik kedves oktatónk szavait idézve: "kommunista szombatot tartottunk." Cserében viszont ma is rendkívül sokoldalú és szórakoztató (komolyan) előadásokat…..
Dzsingisz/phd 2019.10.15 01:41:05
@Bányai Amanda: Köszönöm szépen a rendkívül alapos levezetést.
Sokat tanultam belőle.
Az előadáson elhangzott egy kitétel, mely szerint egy gyerek "elpotyogtatja" egy autó árát.
Ez mindkét esetben igaz, de az eldobhatónál mindenképpen relevánsabb.
Rega-sztorik MTA 2019.10.06 20:27:35
Kedves Mindenki! És még többen! Köszönöm a rengeteg tippet, nagyon jók vagytok. Csak annyi kérésem lenne, hogy legközelebb ne a kéménybe írjátok korommal, mert kicsit nehezen olvasható... A tippek helyesek voltak: 26-án Budapesten jártunk, méghozzá az MTA székházában (ahol az emeleti folyosón…..
Rega-sztorik Utazás 2019.10.01 18:44:53
Kedves Mindenki! Meg az is, aki nem. Némi személyes kitérő okán el kell mondanom, hogy apró kölyök (ami elég régen volt) korom óta rajongok mindenért, aminek legalább két kereke van. A monociklik tulajdonosai teljes joggal kapják fel a fejüket most, de őszintén szólva hektikus kissé a viszonyom az…..
Rega-sztorik Előadás 2019.09.29 00:02:43
Sziasztok! Amint említettem már életünk nagyon változatos. Szakmai programok széles palettája áll rendelkezésünkre. A Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán működő Regionális Innováció- és Vállalkozáskutató Kiválósági Központja (RIERC) szeminárium-sorozata 2019.09.19-én, csütörtökön…..
Rega-sztorik Köszöntő 2019.09.18 10:53:10
Kedves Olvasó! E sorokon keresztül egy utazásra invitállak Téged. Előre is bocsánat a közvetlenségért és a tegeződésért. Kérlek, előlegezd meg nekem a bizalmat: jóban leszünk a jövőben és ez így lesz természetes. A szeptember, bár a természet más képet mutat e tekintetben, az újrakezdés időszaka,…..