Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Szentpéteri

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ha azt mondom, hogy képregényfilmek akkor gyaníthatóan mindenkinek a Marvel vagy DC szuperhősei jutnak először eszébe és nem is véletlenül. Ők az igazság hősei akik megmentik az emberiséget és nem egyszer a Földet illetve a teljes univerzumot a gonoszoktól. Animés fronton pedig a My Hero…..
Balázs Szentpéteri 2022.01.16 19:28:05
@xx18Rolandxx: Hálásan köszönöm a válaszod! Igyekszek megfelelni az elvárásoknak!
Apropó láttam, hogy írni szoktál furry fanfictiont, plusz a profilképed is megerősített ebben. Gondolkoztál esetleg eljönni valami furry rendezvényre, hogy elsőkézből szerezz infót?
Szegasztok! Eredetileg csak holnap akartam írni egy kritikát, de felbukkant egy jelenség, melyen én és Ragna kollégám is igencsak felnéztünk. Történt ugyanis, hogy kiderült, hogy nem is olyan régen a My Hero Academia egyik negatív karakterének a nevére fény derült, s nem volt benne köszönet,…..
Szegasztok! Elnézést, amiért sokáig nem jelentkeztem kritikával, a kritikák jövő hétvégétől visszatérnek, csak gondoltam előbb megosztom veletek, hogy mely animéket nézzem a jelenlegi szezonból!..
Szegasztok! 22 év után, 2019 szeptember 15-én megtörtént a "lehetetlen".... Ash Ketchum, eredeti nevén Satoshi, megnyert egy pokemon ligát... ... és habár a fél fandom örül, a fandom másik része nem igazán tud teljes szívből örülni, ahogyan én sem tudok. Hogy milyen érzésem van? Kb mint az Angry…..