Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RedDri

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan tették már fel nekem a kérdést: “Mitől olyan különleges Henderson?” Ilyenkor mindig Jordan mentalitása ugrott be. Az attitűdje mindig is megkérdőjelezhetetlen volt. “Jó, jó, de ezenkívül mégis mi az, amiben jobb, mint a többi játékos? Mitől klasszis számodra Jordan Henderson?” Kíváncsi vagy a…..
Csapatunk jelenleg mind a Premier League-ben, mind a Bajnokok Ligájában hasít! Hétről-hétre dőlnek meg az új rekordok, és mindenki próbál maximumot nyújtani nem csak a mérkőzéseken, de az edzéseken is. Nagy a versengés a csapatba kerülésért, és a játékosok attitűdje több, mint kiváló. Azonban a…..
Január 19-e, vasárnap este, Anfield Road. A vörösen izzó égbolt alatt több, mint 50.000 scouser torkából csendült fel mindent elsöprő hangerővel a You’ll Never Walk Alone, miközben a Liverpool játékosai kivonultak a zöld gyepre. A vörösök szurkolóinak szemében lángolt a szenvedély tüze, mindannyian…..
Ma este folytatódik a versenyfutás a Nagyfülűért, amikor is a Red Bull Salzburg csapata látogat az Anfieldre. Mindkét gárda lehengerlő formában van, és veretlenül vezeti hazája bajnokságát, így parázs összecsapás várható. Vajon csapatunk vörös meze mennyire paprikázza majd fel az osztrák bikákat?..