Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Womb Raider

0 bejegyzést írt és 2811 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves virek,      Ez egy  vitatkozós topic ahol lehet csapatni ezerrel. De ide csak az kukkantson be aki nem lepődik meg ha lecsavarnak neki egyet a küzdők a vita hevében!  Ezért, és másért se, Utólagos reklamációt nem fogadunk el! Virek, a vita megindításához mutatok egy gretathunberg…..
Womb Raider 2020.10.02 14:00:52
@nosce: Érdekelne, hogy rezidens szakértőnknek mi erről a véleménye:
www.facebook.com/zoltanspox/posts/1686773458148295

Mivel múltkorában arról beszélt, hogy idehaza niccsen sajttószabaccság, a rezsim elbutíttya a népet, debezzeg ojróppa..
Womb Raider 2020.10.05 14:19:32
@Neytiri1: "keresem a választ, hogy miért lehet az, hogy ez a néhány ember teljesen szabadon osztja a véleményét, amivel veszélybe sodornak embereket "

Ugyan.. te is elmondhatod a magad hülyeségeit, bármely témában, névtelen homályban.. és legyünk őszinték.. állítottál te már sok mindent és ugyanannak ellenkezőjét is.
Egy igazodási pont van: ha valamit tesz/dönt a kormány, az rossz.
(Vagy fordítva, ha valami rossz, azért a kormány a felelős. Csakis, kizárólag. )

Ha valaki a kormányt ekézi, az megfellebbezhetetlen, akkor természetes hogy az illető mindenhez ért és guglizik..azt úgy kell.Ám, ha viszont valaki a 'mainstream' lokális igazságot meg meri kérdőjelezni, akkor azonnal jönnek a célozgatások, hogy az illető ugyan mitől olyan nagy szakértője a témának.
Womb Raider 2020.10.05 14:20:59
@vitéz Beverneky: "csak farkit kérdezd ő tuggya a tutit."

Aztán miért is ne tudhatná? Vagy arra utalsz, hogy a tutit csakis a libsináci koalíció propagandáját büfikéző kretének tudják? (Itt pl. rád IS gondoltam..)
  Karanténban         Az úgy kezdődött,hogy a corona vírusok (leánykori nevén covid19) egyesített seregei wuhan mellett  nagy csapást mértek a világerőkre, és fokozatosan uralmauk alá hajtották a zegész világot.  Első csapataik március elején törtek be Magyarországra Irán irányából, ahol csak gyér…..
Womb Raider 2020.09.22 07:53:11
@ő-szinte: Ja, tényleg.. van ez a новичок... azt mondják, ez minden kórokozó ellen is jó..
Womb Raider 2020.09.24 14:59:50
@ő-szinte: Nézd a jó oldalát.. a szállodának van néminemű bevétele.. az ott dolgozóknak meg munkája.
Persze a parkolóőrökért most illik könnyeket hullajtani :)
Womb Raider 2020.09.25 10:51:13
mandiner.hu/cikk/20200925_koronavirus_tagadas

Mondanám, hogy ajánlom Dr. Gődény itteni vitéz helytartójának.. de félő, hogy kizökkenteném a mániájából.. az meg nem hiányzik.

[....fontos látni, hogy az emberek, amikor döntést hoznak bizonyos, az életüket érintő kérdésekben, vagy reagálnak valamilyen információra, például arra, hogy kiben bíznak, mit hisznek el, nemcsak tudományos információkra támaszkodnak. Ugyanúgy meghatározóak az érzelmek, hiedelmek, egyéni meggyőződések,és hogy milyen véleményekkel találkoznak a környezetükben...]
spinoffashion Zene blog 2015.11.13 18:57:23
                                                Tezsvirek ez lesz a zene blog:   Ide lehet belinkelni kedvenceket a commentbe, de kérlek legalább  a számnak a címét tüntessétek fel a linkje mellett, h az idetévedt mogyik legalább tudják mi csap a zarcukba  a linken: One…..
Womb Raider 2020.09.02 13:07:41
Womb Raider 2020.09.24 11:05:09
Magyarország Ormánya többféle propagandát futtat egyszerre: sulykolják a gazdaság dübörgését, riogatnak Sorossal, nyomatják a migránskérdést, orrvérzésig erőltetik a Blue Pillt stb. A címből adódóan, most egyértelműen a legutóbbi témával fogunk foglalkozni...
Womb Raider 2020.09.22 07:55:05
@Reactor: "a Nemzethy Televízió félreverte a harangot megint az úgynevezett "második hullámmal""

:)))) Mondtam én, hogy téged nem az eszedért kedvelünk.
Womb Raider 2020.09.22 11:44:43
@The Cortez: Majd, ha képes leszel értelmes kérdéseket megfogalmazni, akkor jelezz!

(onnantól is mérlegelés kérdése, tekintve, hogy nem vagyunk semmiféle függőségi viszonyban és te nem tudtál teljesen semleges kérdésekre sem egyenes, értékelhető választ adni, gondolom ezáltal nem képződött kötelezettsége fordított irányban..)
Womb Raider 2020.09.22 12:24:35
@The Cortez: Ezek lennének a te "nagy" kérdéseid? :((((( Asszem, te a 'kérdés' fogalmával is hadilábon állsz..

Fuss még egy kört, Forest!
Vakáció van, ilyenkor nálam vannak a gyerekek kétszer két hetet. Legalább lehet strandolni, kirándulni velük, jobban összeszokunk, mint a hétvégi rövid láthatásokon. Láthatás: még a szó is undorító egy apa számára, aki ott volt a gyerekek születésekor, pelenkázta, etette, altatta, fürdette őket,…..
Womb Raider 2020.08.04 20:36:52
@Neytiri1: Sikerült érdemben belefolynod a témába :( no, de van, akit az tölt el büszkeséggel, hogy nem ért valamit, sőt, nem is akarja érteni..

doktori.bibl.u-szeged.hu/2235/2/visontai_disszertacio.pdf

Itt megtalálod az egészet, de a kedvedért mégegyszer kiemelem a lényeget:

"Az válóperes ügyek a 92,9 százalékában a szülők a bíróság bevonása nélkül megegyeztek a gyerekeik válás utáni elhelyezéséről."

Nincs femináci bíróság, femináci joggyakorlat. Az esetek túlnyomó hányadában a nőhöz került a gyerek/gyerekek.. ugyanígy kerülhetett volna más megoszlásban is.. mondjuk 50%-ban a férfihez, mert csak kettőjükön múlt a döntés. Nem kívülállókon, nem femináci joggal terrorizáló libbsi bírókon.

Most jöhet a maszlagod az egyedi sorsokról.. ha a lényeget nem szándékozol látni.
Womb Raider 2020.08.05 09:25:49
@tarsadalom: "Untermensch megelőzött, és gyönyörűen szétszedte ezt a szerencsétlen statisztikát, amit pont az ellenkezőjét bizonyítja, mint amire használni akartad."
Ja.. a félnótás betanított darukezelő, meg a diszkalkuliás macája megszakért bármit, te meg bólogatsz, mert kell a megerősítés. Hol pszichológusok, hol szociológusok, hol történészek, hol statisztikusok, de nem fog ki rajtuk a szépirodalom, a társadalomtudományok egyike sem. Otthonosan mozognak a politikában, a gazdasági kérdésekben, amit ők kimondanak, az onnantól a kőbe vésett igazság.
És most látjuk, őket nem lehet holmi doktori disszertációkkal falhoz szorítani.. ők ebből is győztesnek hozzák ki magukat.
---

Az esetek TÚLNYOMÓ részében nem a bíróság döntött, hanem apuk és anyuk..és az apuk nem nagyon küzdöttek , jó volt nekik, ha anyut agyonnyomja a gyereknevelés, legalább nem lesz ereje pasizni..nekik meg marad mozgástér.
Nem állítom, hogy minden férfi így működik.. csak a számok alapján azt, hogy zömük. Aki harcolni akart , az mehetett bíróságra, de az külön történet. A te meséd már az elején elbukott..

(Egyébként ne legyen az a tévképzeted, hogy ezt a két nicket kicsit is érdekli a blogod, vagy a személyes problémáid. Ők miattam jöttek ide, nekik ez a hobbijuk. Nem ez az első blog, ahol nekem esnek, szerintem nem is az utolsó.. volt, ahol visszafelé sült el a puska, de kitartóak. évek óta ezt játssza mindkettő. Két defektes..vagy egy.. ezt soha nem fogjuk tudni tisztázni.)
Womb Raider 2020.08.05 09:34:37
@Neytiri1:
Frau nem vész el, csak átalakul.. meg törlődik, de mindig vannak egyenlőbbek!

@Untermensch4: "Ez nyilván a már törölt posztok egyikében történt. Nyilván... ;)"

Én nem töröltem egyetlen kommentedet sem..igaz, nem is mentegetem el, mint Frau..

"Bár a telefont is ugyanaz a cég szolgáltatja nálam mint a netet, ha felhínak telefonon az az én értelmezésem szerint IRL. Ha arra a kérdésre amire válaszolok, tagadod a válasz valósságát, miért lenne értelme más kérdéseidre válaszolnom?"
Mellébeszélsz, darus. Nem a melóhelyen vagy.. Akármerről nézzük, szánalmas a sztorid.
Ha valós, hát azért, mert nevetséges, hogy a neten kívül is ez itteni történéseken zizegtek (sivár kis életetek lehet..) ha meg csak kamu és valójában te koslatsz önszántadból utánam, úgy meg azért.
Mit igyekszel kompenzálni, darus? Van, amit nem lehet.. nincs rá gyógymód. Tanulj meg együttélni vele.
Szánalmas a mozgalmárkodásotok, ahogy szaladgáltok utánam és igyekeztek kitiltatni :)) Két defektes majom...
spinoffashion A huszas éveinkben 2020.01.02 20:09:38
A huszas éveink elején.      A bódog kariajándékozás után: és az ütős zsírsárkány szilveszteri bulikák és petárdázás után,  a kaja és pia hegyek elpusztítása után átverekedtük végre magunkat  a jövőbe. De Itt már nem szarozhatunk  tovább, a ződek azonnal ránkdörrennek ha a…..
Womb Raider 2020.07.20 17:39:11
@Frau Untermensch4: Trollkodni csak pontosan, szépen...a falka védelmében.
Womb Raider 2020.07.28 13:25:30
@ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY!: Kettőt??? Az összeset.. :)
Womb Raider 2020.07.28 17:02:24
@nosce: Csak augusztusra terveztem becsomagolni a bőröndjeim, de lehet, most előrehozom!

Ha bevonulnak a kéksisakosok és az összefogás kikiáltja a II. Tanácsköztársaságot én nem akarok a Gulágra menni.. :)
Geiger Strucckoponyák 2020.07.04 11:21:52
"Gyalog, porosan, egyszerűen demokratán jött a fiatal szociálista pap, Szűcs Dani. Szűcs Daniból éjjel-nappal úgy kiállott a demokrácia, mint egy keresztben álló szekérrúd: mindenki beleütközött, bárhogy kerülgette. Lágy, lapos sapkája, nagy fakó csokor-nyakkendője, nemesen kopott kabátja: minden…..
Womb Raider 2020.07.07 09:36:08
@tarsadalom: Szerintem így, a nyári szünetben szakíthatnál időt arra, hogy a feminizmus történelmét végigfusd.. talán még azt is belátnád, hogy a baloldaliság és a feminizmus nem feltétlenül csak együtt értelmezhető fogalmak, főleg, hogy a feminizmus megteremtői, az "ősfeministák" több okból sem igazán voltak sem baloldalinak, sem liberálisnak nevezhetőek.. nagyon nem..

Más kérdés, (amit már említettem) hogy bizonyos parazita ideológiák szívest-örömest megtelepednek a feminizmuson .
..és ettől függetlenül azt gondolom, hogy a tiszta feminizmusnak van létjogosultsága, már csak azért is, mert a kezdetektől fogva reaktív mozgalom volt, válaszokat és alternatívákat keresve. (Néha , elismerem, voltak, akik pöttyet túltolták, pl. Simone de Beauvoir és ez több kárt okozott, mint hasznot..
A rape culture/slut shaming korában viszont nem kéne csodálkozni azon, hogy a mozgalmár nők kissé neurotikus reakciókkal válaszolnak..

Az inga leng.. ne állj az útjába ;)
Geiger Magamat idézem 2020.06.15 13:38:22
Mostanában sokat beszélgettem egy idősgondozó ismerősömmel, aki már 10 éve ebben a szakmában dolgozik. Nem idősotthonokban, hanem házi gondozással, ottlakással ápol idős embereket. Általa kaptam jó betekintést a magányos, idős emberek hétköznapi életébe. Sokan nehezen tudják ellátni magukat,…..
Womb Raider 2020.07.02 12:16:42
@tarsadalom: Felőlem nyomhatod a fejed a homokba.. :)

Ami jelenleg az Egyesült Államokban zajlik, annak nagyjából-egészében semmi összefüggése nincs a feminizmussal, nem annak következménye.
A gyűlöleted tévútra visz, rossz irányba lősz, aztán ne panaszkodj, hogy valaki a baráti oldalról is jól seggbedurrant..

"Nem, ezek nem az agressziv feminácik, hanem az agressziv feminácik miatt hatalomra jutó és fehér keresztény férfiak helyébe lépő véglények."

Anyám borogass... :(
Womb Raider 2020.07.02 17:49:35
Womb Raider 2020.07.02 18:05:44
Azért újra megpróbálom..(aztán majd megint kitörlöd és egyszer csak igazad lesz!!!)

"De idézek egy amerikai közismert személyt"
Lehet idézni 76 másik 'közismert személyt' akik meg másként látják..

De nem ez a gond, hanem az, hogy te újra valami olyat igyekszel (szokás szerint egyoldalúan) belemagyarázni egy szimpla statisztikába (miszerint a fekete gyerekek 80%-a csonka családban (jellemzően az anyjával..) nő fel. Ha az apjával, úgy jobb, mert esélyes arra, hogy ne nőjön fel, mert elfelejti kibiztosítani a berettát, vagy rossz ritmusérzékkel áll bele a lővonalba..

Te rögtön kaptál az alkalmon és zt igyekszel sugallni, hogy szegény feka csávókat a femináci kurvák üldözik el hőn szeretett gyermekeik mellől és a femináci picsák miatt ülnek 10 évet kábítószer kereskedelem miatt, meg 12-t rendőrgyilkosságért.. pedig kenyérre lehetne kenni mindet..élnek-halnak a családért, de ettől a femináci ribancok megfosztják őket.
Rémes, hogy újra és újra a végletekig próbálod redukálni a valóságot, hogy a narratívád szolgálatába állítsd. Ha valami rossz történik a világban, reflexből cherchez la femme...másként nem lehet.. minden rossznak eredője a nő, aki teleszüli áldozat férfiakkal a nyomorult világot.
" mert bonyolult társadalmi összefüggéseket nem vagy képes felfogni."
Még jó, hogy te rögtön átláttál a szitán ! Téged nem téveszthet meg egy femiáci-libsi összeesküvés! Te nem csak átlátod a szitut, de mindenre van nálad farzsebben magyarázat..igaz, mindig ugyanaz, de nyertes csapaton ne változtass!

(Csak szólok.. amin át nézed a körötted lévő világot, az nem szita, az csak egy cső.. egy szívószál.)
Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :) Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele…..
Womb Raider 2020.03.31 14:40:00
@VT 135: Aztán lehet, hogy a lovastusázókra akart utálni.. pl: a lovaglástól jó kemény popsijuk van.. !!! Na?
Womb Raider 2020.03.31 15:18:11
@Reactor: "Nem törvényszerű, hogy mittomén, egy ízig-vérig keresztyén család sarjai, akiknél már a csók is gyónásköteles, továbbviszik ezt a hagyományt. "

Figyuzzz.. vagy te már 18?
Womb Raider 2020.03.31 15:19:17
@Reactor: " Nekem speciel imponált, hogy rengeteg érdekes témához hozzá tudott szólni, nem csak a Szulejmánról, Trónok Harcáról beszélt, meg arról, milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz."

Példának tudnál említeni valamit? Próbálok 'fiatalos' maradni.. meg ilyesmi.
Egy régebbi szövegemmel írtam rá, amire szinte azonnal reagált is. Tudta, hogy csak nyitószöveg, ezért úgy is reagált rá, ironikusan, pimaszul, de mégis vidáman. 29 éves, szőke haj, zöld szemek, sportos alkat. Igazi jó csaj. Tetszett, hogy tudja, hogy csak duma, de benne van a játékban. Ez az a…..
Womb Raider 2020.03.18 12:41:43
@Szubrina: " Ráadásul mivel nálam a tudás, hiába is próbál degradálni. Egy butha picsa, akinek mások provokálása az élete, ezért ezt felfejlesztette fel. ennyi jut neki osztályrészül. "

Miféle tudás? Kiváncsivá tettél.. :) Azt már sikerült megtanulni, hogy miként működik a máj és hová ömlik az epe?

Azért látom, jól elvagytok itt :) Nem kellek én ahhoz, hogy egymás haját leordítsátok.. :)))
Ilyenkor érdemes lenne látnotok magatokat!
Womb Raider 2020.03.18 14:48:52
@Lorrh: "Nem megalázó ez számodra - nyilván észre se veszed, mert tükörbe nem nézel. Pont te emeled piedesztálra a csajt, hogy loholsz utána. Ráasádul nyilvánosan alázod magad ezzel. "

Ezt szerintem nem lehet így szemlélni.. Érzelmi alapon kialakult kötődés, vonzalom esetében semmi baj nincs azzal, ha a racionalitás takarék lángon van.. Nem lehet körzővel -vonalzóval kiszerkesztett módon szeretni egy másik embert.. nem is érdemes. A szerelem attól csodás, hogy irracionális és belepusztulsz.
Másként ócska embermérnökösködés. Hagyni kell, hadd sodorjon, hogy fájjon, kifacsarjon.

(Női szemszögből.. lehet, a tudományos macsóizmus tanai mást mondnak.. )
Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban. Terézt online ismertem…..
Womb Raider 2020.03.11 14:03:03
@makkosbot: Te magad hová sorolnád?
Womb Raider 2020.03.11 20:08:07
@makkosbot: Ez elég szánalmas próbálkozás volt, már csak azért is, mer a kérdés az volt, te hová sorolod magad a cirkusz sátra alatt összejöttek között?
Jó lenne ezt tudni.. igazodási pontként..
Womb Raider 2020.03.12 07:53:08
@Wolf jobb heréje: :))) Szellemi toprongy??? Ha szépen megkérlek, pár egyszerű mondatban kifejtenéd, ezen véleményed pontosan min is alapul? Tanulságos lenne ;)
Lehet, h túl romantikus elképzeléseim vannak erről, egyesek szerint, de valahogy úgy érzem, hogy egy ilyen kapcsolatnak az a lényege, h mindkét fél kapjon, a domináns türelemre neveljen és visszaadja a nőnek a női létet (amit a feminizmus elvett tőle és ráerőltetett egy kemény pasis ént) szubmisszív…..
Womb Raider 2020.03.10 09:18:32
@Captain Admin: "Ahogyan bárki el tud élvezni álmában, úgy a nőknek sem képtelenség szopás közben, ha beleéli magát, és adottak az ehhez szükséges feltételek. Egy 5 éves kapcsolatomban volt egyetlen egyszer egy ilyen eset, de megtörtént. Reprodukálni nem tudtuk, nem is nagyon erőltettük, de biztosan lehet fejleszteni ezt is."

te el tudsz úgy élvezni, hogy csak nyalogatsz egy puncit? Ha nem.. akkor azt hiszem, ezt a témát le is zárhatjuk. A legendárium becsikja lapjait.

De elárulok valamit.. hogy fejlődj! Nem attól élvez el egy nő, hogy a kókadt pöcsödet csócsálja, hanem attól, hogy a medencefenék izmait ritmikusan összezsorítja.. kvázi valamiféle intim tornát végez. Esetleg a combjaival is nyomást fejt ki a szöveteken keresztül a gazdagabban beidegzett erogén zónáira.
Ezt én is meg tudom csinálni, simán, bármikor.. pl. ha a mellbimbómat ingerlik (szájjal, ujjal, bármivel) Van egy 'rezonancia frekvencia' ami szépen felhúz az orgazmusig. De ebben rohadt nagy szerepe van ám a csiklónak és kapcsolt részeinek.

"Na de kár erről írkálni, már mind a ketten kiégtetek ilyesmi élményekhez. ;)"
A téveszméid egyben a béklyóid is.. de nem én leszek a felszabadítód.
Womb Raider 2020.03.10 09:29:40
@Szubrina: "Jézusom, a hüvelyi orgazmus is a csiklótól van, a csiklónak csak a hegye, amiről te beszélsz...az belül tovább folytatódik...azért linkeltem a klitorisz című dokufilmet..."

Azért én ezzel némiképp vitáznék.. Nem állítom, hogy nem játszik közre az orgazmus létrejöttében, hiszen elég nehéz is lenne kikerülni.. de.. mint mondtam, az kéj forrása kettős. Egyrészt fizikai inger alapú, másrészt kell hozzá a pszichikai síkon , a mentális moziban futó film is. Valahol e kettő összeér az agyban és szinergiájuk eredménye a velőig hatoló orgazmus.
Ha a pasi szerszáma kellően méretes (elég hosszú) úgy a hüvely egyébként nem túl beidegzett régióit is jól meg tudja dolgozni, sokféle testhelyzetben, de ami sokkal lényegesebb, hogy azzal, ahogyan a méhszájra nyomást gyakorol, úgy a méhet fixáló szalagokat is képes ritmikusan meg-meg nyújtani, ezzel együtt magát a hüvelyt is..és ezen stimulusok keverednek össze az agyban azzal, amit éppen arról gondolsz, ami történik veled..

Ez nem azt jelenti (mielőtt sírva fakadna bár omega-hím) hogy kisebb méretű pénisszel nem lehet kielégíteni egy nőt, vagy, hogy akkor már nem lehet teljes értékű a szex. Nem, ez csak annyit tesz, hogy ez egy másfajta érzés (számomra biztosan..) nem jobb.. másabb. Néha nagyon jó tud lenni.. máskor meg annyira érzéken az ember lányának méhszája, hogy a könnyei potyognak, ha elszabadulnak az indulatok :)

Röviden: ismerd meg önmagad.. csodákat rejt a tested.
Womb Raider 2020.03.10 09:45:29
@Szubrina: :) " A libsik szerint nem kell tárgyi tudás mert a gugliban úgyis benne van a tudásbázis általános leépítése zajlik. "

Amikor kezd 'beindulni' az ember és kezd megduzzadni, megkeményedni, na az halálos.. szabályosan fáj.. aztán 1-2 perc és normalizálódik a helyzet, de addig.. csillagokat látok.

Abban lehet, hogy egyetértünk, ha nő tervezte volna, az biztos, hogy más formájú lenne a férfiak farka:)
Az utóbbi időben elég sok "fejmosást" kaptam emberektől, azzal kapcsolatban, h túl sok elvárást támasztok egy jövendőbeli társsal kapcsolatban. Továbbá, h gyáva vagyok és ha így folytatom egyedül fogok maradni. Lehetséges, h ez egy átlagos emberre igaz lehet, de én szuperérzékeny vagyok, ami azt…..
Womb Raider 2020.03.06 16:17:21
@Szubrina: "Az a win-win kapcsolat számomra, ha a pasi imád nevelgetni, irányítani és kellőképpen bölcs hozzá, én meg ugye szeretem, ha így tudnak kezelni...
Nem értem kinek mi baja ezzel...apakomplexus, akár..."

Szerintem az itt hozzászólók közül senkinek nincs ezzel baja.. de ennél fontosabb (lenne) az, hogy találj valakit, aki egyenesen erre vágyik és bírja mindazon skilleket, amelyekkel kezelni tud és rábír a kooperációra.
Biztosan van ilyen.. de a körülményeket nézve azért nem a népesség túlnyomó részét képező csoprt lehetnek :)
Mindenkinek vannak idealizált etalonjai.. de az statikus az adott pillanatban feltörő érzéseket koncentrálja.. Ám mindenki változik, (vagy legalábbis a zöm) és azért az nem valami bíztató, ha valaki maximális rigiditással és kőbe vésett elvárásokkal rendelkezik.. Félő, hogy hosszú távon kódolt a kudarc.. (Bár a változatosság gyönyörködtet;)

"másrészt van a fejemben egy férfitípus, aki rohadtul tud engem kezelni"
Kiindulásnak elmegy.. el kell érni, hogy az ágyadban is legyen belőle legalább egy!
A sorozatrandizó Nyelvtanárnő 2020.02.17 09:23:54
Ilona angol-német-olasz nyelveket tanít középiskolában és magánban. 33 éves, dögös MILF kategória csak épp gyerek nélkül. Tinderen arról beszélgettünk, hogy mindketten öregek vagyunk már a tinderes ismerkedéshez (khm). Akármikor írtam, Ő másodperceken belül válaszolt, ami eleinte szimpatikus volt,…..
Womb Raider 2020.03.04 10:17:21
@Frau Untermensch4: Bár neked lenne igazad :) De messze még az éjfél.
Womb Raider 2020.03.04 10:20:47
@Untermensch4: Ne szólj már bele a felnőttek dolgába.. oké, hogy ott lihegsz Frau bokája körül és meg-megugatod a rossz bácsikat és néniket, de most megint bebizonyítottad, hogy nem igazán vagy képes a rejtett utalásokat felfedezni. Te csak a mondatok elsődleges jelentését tudod dekódolni.
Na.. hogy értsd: Frau, a gazdid, időnként átmegy ezóba és olyankor szokott mindenféle relaxációs és konfliktuskezelési tanácsokkal támadni. Én meg tartom a tükröt ;)
Womb Raider 2020.03.05 11:06:59
@MsIreneAdler: "jó, hát azt vágom, hogy nektek múltatok van és már akár amolyan hagyományból is nyúzzátok egymást :)
"

Engem jobban izgat..sőt! felcsigáz a jövő! Megpróbálok kezdeményezőbb lenni..
A University of Washington Libraries archívumában találtak egy fotót, amely 121 évvel ezelőtt készült Klondike-ban, a nagy aranyláz egyik legendás, Jack London által is megörökített helyszínén. Három aranyat kereső gyerek látható rajta és az egyik megszólalásig hasonlít Greta Thunbergre. Ebből…..
Womb Raider 2019.12.04 14:27:19
@Slepárszki Nemuidesu Slepy: Ez csak közvetett bizonyíték..Greta már többször utazott az időben, itt éppen Klondájkban figyelmeztetett.
Mivel nekünk nincsenek fotóink a jövőből, így azzal főzünk, amink van. Önteltség lenne hinni, hogy egy felelősségteljes időutazó pont hozzánk jön először.. hiszen a problémát a gyökerénél kell megragadni. Érdemes lenne megnézni, hogy nincs-e véletlenül Greta-s hieroglifa, vagy willendorfi vénusz szobrocska Greta fejjel..
Womb Raider 2020.03.05 11:05:39
@Untermensch4: A 21-es triszómia már csak ilyen.
Bravúros húzás...
Womb Raider 2020.01.30 10:56:15
@6.Lenin: Ne aggódj, Bayer majd kavicsot dob a gyanúsan csendes, állóvízbe. Holnap már a komplett liberális média elhatárolódást követelve fohászkodik azért, hogy az ENSZ rögvest küldjön esernyőket a Magyarországon eleredő barna eső ellen.
Betűnként fogják szétszedni Bayer minden egyes mondatát.
A környezetvédelem, a fenntarthatóság, meg úgy általában a jó lelkiismeret ígérete olyan politikai "termékké" vált az elmúlt években a nyugati társadalmakban, amely megkerülhetetlen, ha jól akar szerepelni egy-egy párt a választásokon. Csodálatos dolgokra és borzasztó rombolásra is lehet használni…..
Womb Raider 2020.01.27 15:50:58
@Rocko-: "ezt tökéletesen megoldhatná a közösségi közlekedés."

Khmmm.. az ország lakosságának nagyobb része nem nagyvárosban él.. sőt, mintha éppen menekülne onnan.
Plusz, a jelenlegi várostervezés mintha a peremre igyekezett volna szorítani a bevásárló központokat, ahonnan egy nagyobb bevásárlás "zsákmányának" transzportálása tömegközlekedésen :(
Womb Raider 2020.01.28 10:08:51
@Rocko-: Senki nem mondott ilyet, de a közösségi közlekedés gazdaságos működtetéséhez kell egy kritikus tömeg, egy kritikus település méret.
Ám ettől ugye a havi bevásárlást hazacipelni még nem lesz egyszerűbb.
Persze visszaülhetünk először a szekérre, majd a lóra, végül visszamászhatunk a fára, az zöld.
A személyautók emissziója elveszik az interkontinentális röpcsizés, a milliárd tonnák ide-oda transzferálása, földön, vízen, levegőben, és az ipar emissziója mellett.
Nem pusztán a polgármesteri poszt, hanem a Fidesz miniszterelnök-jelöltsége volt a győri választás tétje. ..
Womb Raider 2020.01.28 13:16:01
Womb Raider 2020.01.28 13:18:08
@R.V.J.: Kimaradt a Szovjetúnió :)
Womb Raider 2020.01.28 13:36:57
@R.V.J.: Izrael? Ott milyen rezsim van? Mert ott én a multikulti/multi-etnikus berendezkedésben inkább a porblémát látom, India esetében szintén nehéz úgy jellemezni a helyzetet, hogy az etnikai sokszínűség pozitív hozadékú..

Szerintem fasza a cucc, amit tolsz, ha megírnád priviben a díler elérhetőségét ;)
Vagy a propagandisták nem tudnak szöveget értelmezni...
Womb Raider 2020.01.23 09:26:25
@morpho: "Kérdezd meg Orbán haverodat, hogy miért adott oltalmazotti státuszt egy szomáliainak? Ha ilyeneket osztogatnak, akkor minek a kerítés bazmeg?"

Nem ez a lényeg.. ez megmutatja, hogy Mo. a kormány / minelnök kinyilvánított nézeteivel némiképp akár ellentétesen is igyekszik a nemzetközi normáknak megfelelni, de, mint az Eu szerte előforduló hasonló és bizarrabb esetek mutatják, nem lehet a jövőbe tekintve pontosan megmondani, kiben mi is lakozik valójában. A liberális véleményterrornak köszönhetően a sejtés, a lehetőség felvetése súlyos következményekkel jár, az egész libbant-civil zombisereg offenzíváját vonja maga után.

A kérdésed másik része is ordítóan ostoba. A kerítésnek nem feladata döntést hozni, a hatásköre arra terjed ki, hogy a lehetőségek mentén megpróbálja a hetente kb. 1000 határátlépésben gondolkodót egy ellenőrzési folyamat felé terelni. Így is bejutnak olyanok, akik később veszélyforrássá válnak.. de ha nem lenne, úgy ez a szám egészen nyilvánvalóan magasabb lenne. A határőrizet ugyanúgy vállalt kötelezettségünk, mint a menekültek lehetőség szerinti befogadása.
Te meg játszod itt a van sapka/nincs sapka játékot?

Egyre jó volt: már tudjuk, hogy te egy szomáliainak bizony hogy nem adnál védelmet! Na, ezzel kell majd elszámolnod a gazdádnál az esti eligazításkor. A helyedben én már most gondolkoznék elfogadható mentségen, hogy kimagyarázd a nyilvánvaló rasszizmusból magad.
Womb Raider 2020.01.23 09:59:31
@István Tamasi: Az nem lehet.. mindenki tudja, hogy az igazságszolgáltatás Orbán kézivezérlése mentén az ellenzék terrorizálására van üzemeltetve.
Womb Raider 2020.01.23 14:48:51
@morpho: Aljadék tetű vagy, drága olvtárs, mert ezen megállapításodban implicite ott búvik meg, hogy "ilyenek ezek a magyarok".. Nos, ez messze nem igaz.A példád nem jellemzi a magyar viszonyokat. Nekünk nem az erdőkertesi polgárőröktől kell tartanunk, hanem a kertek alatt surranó cigányoktól akiknek aljas indokból elkövetett bűncselekményeiből száz és száz esik egy erdőkertesi polgárőr garázdaságára.

Az oltalmazotti státuszt is feszegetheted, de mielőtt nagyon fellelkesül, még véletlenül sem Orbán fejlesztése, kb. ugyanannyira EU norma, mint sok-sok egyéb.
Persze, ha felszámolná ezt a fajta idegenrendészeti-menedékjogi státuszt, ti lennétek az elsők, akik hörögve futnátok brüsszelig, mert Orbán lábbal tiporja az emberi jogokat.
Minden jelentős közösségi média-influencer mögött, ott van egy odaadó pár, akinek szinte teljes idejét kitölti partnere oldalának, blogjának kiszolgálása. Olyan emberekről beszélünk, akik végtelen türelemmel fotóznak, és saját maguknak kevés szabad teret hagynak – még a telefonjukban is. Hogyan…..
Sokszor esett szó itt, a Határátkelőn arról, miért nem sikerül hazatérésre ösztönözni a külföldön élő magyarokat, vajon mi lenne a jó stratégia. Ennyi év után azonban már felmerül az emberben a kérdés, vajon a magyar kormánynak egyáltalán fontos-e, hogy ezt a folyamatot elősegítse, szüksége van-e a…..
Womb Raider 2020.01.17 09:50:24
@Flaggx: "Egyébként kellett e volna Magyarországnak Teller Ede, Neumann János, Simonyi Károly, Lugosi Béla, Szent-Györgyi Albert, stb, stb, stb? Ez kb. válasz a címre."

Rossz a kérdés. Ilyen kvalitású embereket nem tarthatsz határon belül, csak erővel, vagy olyan kihívásokkal, amik lekötik , amik révén kibontakozhat. Nekünk is kellet volna egy atomfegyver-program, hogy annyi pénz mehessen a Tellert foglalkoztató témákra?
Neírdalá János megint aláírta. ..
Womb Raider 2019.12.20 12:27:22
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Vadász, vadász..

Amit itt előadtál az elmúlt 100 komment távlatában, abból egész estés gay pornófilmet lehetne forgatni. Csillag született..

Komolyan 1db, 2017-es, hvg-s 'infografikával' állsz ki kéttucatnyi informatív és objektív összehasonlítással szemben?

Ne, egy másik, a szegénységről:
ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Income_poverty_statistics/hu&oldid=413316
      Új ősz, új  rejaliti                                A tegnapi meredek hőmérséklet esésen túl, mi más is mutathatná jobban h itt az ősz, minthogy ezerrel bekezdtek a rejaliti sók.   Sajnos a rtl behúzott 2 nagyon súlyos hibát a műsoraiba. Először is a házasodna a gazda…..
Womb Raider 2019.12.16 13:12:27
@vitéz Beverneky: Pajti.. felőlem azt csinálsz, amit a tehetséged megenged.
(Tudom, eléggé kényszerpálya, de ne add fel)
Womb Raider 2019.12.18 15:27:01
@ő-szinte: "Bárki építő javaslatát szívesen fogadom :DDDD"

Füldugó? Forró ólom?
Womb Raider 2019.12.18 15:29:05
@Womb Raider: Hoppá, még jobb!!! Költözz be a szállodába!
Rohadék ügynöktől a gecimédián át a pofák szétlövéséig. ..
Womb Raider 2019.12.12 15:30:38
@a nagy hohoohooo: "59 féle új adó ellenére csak Bulgária van mögöttünk szegénységben,az államadósság 3x nagyobb mint 1990-ben"

Már megint haluzol vagy hazudol(sic!)

ado.hu/ado/jovore-is-folytatodnak-az-adocsokkentesek/
www.origo.hu/gazdasag/20190922-izer-norbert-jovo-heten-indul-az-evasok-tajekoztatasa.html
Womb Raider 2019.12.13 14:10:51
@Tényelek: "Szerintem legalább néha olvassa is el, amiket ide betesz, ..., ráadásul olyanokat, amelyek cáfolják az ön alapállítását :-) !"

Ugye? Egy ideje csak pislogok, már megnéztem, hogy nem hekkelték-e meg a Hohóóó nickjét.. de szerintem épp a megvilágosodásának lehetünk tanúi!
Értékes, különleges pillanatok ezek. Kiderül, hogy a Zorbán nem ellopta a pézet, hanem odaadta jókora részét a zembereknek.. még ilyet:)