Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itchap

0 bejegyzést írt és 325 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés sorozat első részében, a hetvenes évekből szedtem össze öt örökérvényű vígjátékot, a Monty Python kétesen sikerült visszatérése kapcsán. Most a nyolcvanas évek öt időtálló klasszikusát mutatom be. (A besorolás alapja mindig a filmek bemutatási éve.) A…..
itchap 2014.08.26 23:49:21
@Chabee1: igen ezt akartam én is mondani. Egyébként a Rendőrakadémia sorozat már '90-es évek? nincs kedvem ráguglizni!
Tele van az internet a csernobili atomerőmű felrobbanása után kitelepített, elhagyott Pripjaty fotóival. A természet lassan pusztítja és visszafoglalja a panelvárost magának. De vajon láttuk-e már Pripjatyot épülni, vagy fénykorában? Most megláthatjátok mai képsorozatunkban. Az aláfestő zene…..
itchap 2014.08.15 00:56:05
@röf: igen és ajánlatos Frederik Pohl - Csernobil c. könyvét is elolvasni, zseniális!
itchap 2014.08.15 01:26:00
@Andrassy Gabor: Long Islanden laktam New Yorkban, tényleg sokat kellett menni ha boltot akartam, de nem kocsival, hanem mondjuk gyalog. Kocsival minden közel van, ami csak kell. A bodega szót meg nem is értem. (?) Persze északabbra, mondjuk Poughkeepsie környékén már tényleg sokat kell menni egy plázáért, vagy egy teljes bevásárlásért, de azért a bodega szó az maradjon már meg Rionak, meg a magyar cigánynegyedeknek.
itchap 2014.08.15 01:29:41
@GERI87: neked is leírom: nem kell messze menni. Minden lakókörnyéknek van bevásárló része, ahol kb. mindent megvehet. Javaslom, hogy nézz körül egy ilyen helyen mondjuk Street View-ban és látod, hogy azért mert nem a kocsma van szemben, vagy nem a helyi ABC, attól még sokat nem kell menned, ha vásárolni akarsz. Keress rá mondjuk Woodbury NY-ra, vagy Wading River részekre, ami az igazi kertváros, amit mondjuk a Született Feleségekben is látsz. milyen 50 km? kb 4-5 és már a boltban vagy!
1961. Egy házaspárt inzultál a fehér vendégsereg, miután színesbőrű barátnőjükkel együtt mentek egy szórakozóhelyre...
itchap 2014.08.15 00:38:30
@GERI87: ahogy a többség itthon sem meggyőződéses fideszes. (bocs, ezt muszáj volt).
Azt talán mindenki tudja, hogy Adolf Hitler fiatalként vonzódott a művészetekhez. Bécsi évei alatt - amikor is a Művészeti Akadémiai vizsgájára készült - rajzolt, festett. Nagyjából háromezer képet készített, ebből körülbelül hétszáz maradt fenn...
itchap 2014.08.15 00:31:46
@Andrassy Gabor: Azért ha a Mein Kampfot elolvasod, kicsit más lesz a véleményed. Ajánlom még: Norman Mailer: Várkastély a Vadonban c. művét.
itchap 2014.08.15 00:33:54
@szita szita péntek: szerintem a Rise of Evil c. filmben pontosan visszaadják Hitler kinézetét akkoriban. Először volt nagy bajsza, aztán, amikor már elég népszerű volt, akkor vágta le kb. amikor a horogkeresztet kitalálta (vagyis lopta, de az megint más kérdés).
Ezt kiálltotta a srác cimborája, miután az beleugrott a vízbe Sydney kikötõjében. Szerencsénkre volt nála egy GoPro kamera, így nem csak kép, de videó is van az esetröl! Téged meggyõzött a videó vagy csatlakozol azokhoz akik szerint fake? Mit gondolsz?..
itchap 2014.06.22 23:45:07
@wmiki: Baszdmeg te tényleg ott trollkodsz az egész interneten! Hihetetlen vagy! Mi a foglalkozásod, hogy ennyire ráérsz?
itchap 2014.06.22 23:45:45
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És tényleg nincs! akárhova megyek, ebbe a baromba botlok!
Filmbook 2002 legjobb filmjei 2014.05.10 07:18:00
A magyar mozikban 2002 legnagyobb eseménye és a 2000-es éveket tekintve legnagyobb hatású filmje egyértelműen A Gyűrűk Ura első része volt, amelyről itt most nem esik szó. Elismerem a film erényeit, sőt illő tiszteletet, mély alázatot tanúsítok érdemei iránt, ennek…..
Megnéztem a Lost első évadát. Két észrevételem van. Az egyik, hogy van egy olyan erős érzésem, hogy az egész történet nem csak elsősorban, hanem kizárólag egy termék. A termék célja, hogy epizódról epizódra megnézzék az emberek. Ennek megfelelően van benne egy jó csomó külön-külön is misztikus szál,…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
Sok nagy meccset vívtak már a különféle világversenyeken, amelyek valamilyen szempontból a többi fölé nőttek, mégis nagy biztonsággal kijelenthetem, hogy ehhez hasonló jelentőségű csatára még nem volt példa. A mérkőzést ugyanis a világranglista nyolcadik helyén álló Timo…..
itchap 2014.02.17 23:35:24
@porthosz: wmiki egy troll, ne vitatkozz vele! És igen 2012-ben már a robot beparkolta a kocsidat! Neki pedig megy a fal mellett... nem érdemes válaszolni ennek az istenbarmának! Komolyan!
Minden idők egyik leghíresebb gengszterének székhelye ugyan Chicagóban volt, de Miamiban is volt egy nem akármilyen háza. Most 8,5 millió dollárért megvásárolható. Gengszterkarrierje csúcsán vásárolta meg Al Capone az 1000 négyzetméteres óceánparti villát Miami Beachen. A…..
1967.  Rotterdam. Puskás berágott és tökön rúg egy Feyenoord szurkolót...
itchap 2014.02.03 21:38:01
@mrbloodbunny: tényleg jó képek, de belenézve annak az anyának a szemébe... hú baszki. Belegondolok, hogy ha a saját anyám áll ott, hát kiráz a hideg.
Ha némi távolságtartással szemléljük (és eltekintünk a könyvtől), azt mondhatnánk, hogy ez a film tulajdonképpen a Mátrix ellentéte: egy csapat kölyök önként és dalolva vesz részt mindenféle számítógépes szimulációkban, ahol űrcsatákban kell bizonyítaniuk, egészen…..
itchap 2014.02.03 21:27:53
@de Florentia: Én is ebbe a hibába estem sajnos. :(
Teljesen igazatok volt, amikor panaszkodtatok az Agyfasz zenék posztnál, hogy jó néhány remekmű kimaradt a szórásból, pedig több kedvencemet is említettétek. Ha már így esett, máris pótolom azt, ami lemaradt. Újabb ötös csokor, és nem biztos, hogy vége van! :) 1. Uhrin…..
Hiába imádjuk a filmek világát, akarva-akaratlanul becsúsznak időnként olyan alkotások, amik nem ütik meg a szórakoztatás színvonalát vagy épp dögunalmasak. Egy ilyen listát objektív szemmel nem is lehetne összeállítani, hiszen mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más a…..
Blue Jasmine 2013 Mégis mit lehet írni már egy Woody Allen filmről? A majd 80 éves író-rendező zseni, minden évben kihoz egy filmet. Lassan rendszerint az egy sima, egy fordított menetrendben. 2011-ben az Éjfélkor Párizsban egy igazi varázs volt, aztán a Rómából szeretettel…..
Filmtörténelmi jelentőségű alkotásról van szó, ami persze inkább a németeknél és itt, Közép- és Kelet-Európában nagy dolog: ez volt Bud Spencer és Terence Hill első "pofozkodós" vígjátéka. 1970-et írunk, a páros már több filmben is szerepelt együtt, ezek túlnyomó…..
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Ha valaki 2014-ben sorozatot akar készíteni (márpedig nagyon úgy tűnik, hogy mindenki ezzel akar foglalkozni), akkor nagyon fel kell kötnie a gatyát. A kábelcsatornák úgy elkényeztették az embert, hogy egy szimplán jó sorozat, ami mondjuk 2005-ben simán top tízes széria lehetett…..
Ari Vatanen élő legenda. 1981-ben a prodrive-os David Richardssal az oldalán egy Ford Escorttal rali világbajnok lett. Utána éveken keresztül egy Peugeot 205 T16-tal indult a rali világbajnokságon. Négyszer nyert Dakart akkor, amikor még sci-fi volt a GPS. Ha másról nem, a Climb Dance…..
Nem jöhetünk úgy haza autószalonról, hogy ne szöktessünk meg az SD-kártyán néhány csajt. Pláne Tokióból, ahová sokan egyedül azért kimennének, hogy megnézzék élőben az iskolás lányokat, akik oly sok filmben szerepelnek a legkülönbözőbb szerepkörökben. Csikós, aki…..
itchap 2013.12.28 15:29:54
@Gyurma73: I saw what you did there! :)))
itchap 2013.12.28 15:33:24
@károly szántana: igen, az egyik hiányosságuk sajnos, hogy ha leveszed róluk a nadrágot és a bugyit, ilyen kis homályos négyzetek jelennek meg a szemed előtt.
A parkolóban Rolls-Royce, Ferrari és Aston Martin, Bentley és Lamborghini sorakozik. Nem, nem dúsgazdag üzletemberek találkozóján készültek a posztban bemutatott képek, hanem egy egyetem mellett. Némi túlzással akár azt is mondhatnánk, hogy alighanem a dubai Amerikai Egyetem…..