Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isti.S

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 9 naps utazás 1. része: a nyüzsgő Palermo és a lehengerlő Cefalu...
Egy kevésbé látogatott, de annál érdekeseb balkáni ország felfedezése...
Klisé vagy nem, de Olaszország minden egyes helyét egyszer látni kell, minden kis zegzugát és minden nagyvárosát legalább egyszer. Maradjunk most a nagyvárosoknál, Bolognánál. Bologna Emilia-Romagna tartomány fővárosa, pezsgő, történelmi városa és azt meg mondani sem szükséges, hogy…..
Két egymáshoz közel fekvő, de annál különbözőbb város. Bologna, Emilia-Romagna és Verona, Veneto tartományból...
Régi adósságot törlesztünk ezzel a bejegyzéssel, nemcsak nektek, hanem magunknak is. Nemcsak azzal, hogy egy régi vágyunk teljesült, hogy 2021 nyarán egy 8 napos utazás során bejártunk 1-1 szeletet Bosznia-Hervcegovinából és Montenegróból. Persze ez a 8 nap visszanézve és már ott is érződött, hogy…..
Indul a Mi is utazunk Vlog 2. évada! Letisztultabban, 4K-ban. És persze új, érdekes helyekről. Beszámoló egy május végi hosszú hétvégéről, Horvátország Isztriai-félszigetéről: pihenés a kis Poreč-ben, a kis gyöngyszemben, nagy séták Rovinjban és kivételes látvány a Kamenjak nemzeti parkból. S02…..
Létezik egy kis sziget, Nápolytól nem is annyira messze, amely köreinkben nem kifejezetten ismert, mivel megbújik két, jóval híresebb és nagyobb szomszédja között, Ischia és Capri között. Nagy meglepetés volt egész Olaszország számára, amikor a kis település elnyerte az Olaszország Kulturális…..
Pillanatok egy rövid, vallettai kiruccanásról. Jó hangulat, jó helyek és déli ágyúlövések. ..
Veni, vidi, vici - tartja a híres mondás. És valóban, Róma sokadszorra is meggyőzött minket. Épp ezért készítettük el a vlogot, melyben bemutatjuk, mennyire gazdag látnivalókban, élményekben és jó éttermekben!..
Egy rövidebb vlog egy hétvégi kiruccanásunkról, amikor még bőszen perzselt a nap és tökéletes volt az idő egy utolsó pacsit adni a nyárnak. Szeptember közepi gyors élmények Szardínia északnyugati részéből, Alghero-ból. ..
Mi is utazunk Felfedezni Pugliát 2021.11.25 11:15:10
Eljött a nyár, és most már tényleg valamelyest könnyebb lett az utazás az EU-s oltásigazolás bevezetésével, így végképp minden, de minden akadály elhárult, beindítsuk a nagyipari utazásainkat. Mondjuk már azelőtt jóval megvoltak a foglalásaink, mint az oltásigazolás élesítése, ez csak egy ráerősítés…..
Vlog a pizza őshazájából, az Amalfi-öböl kapujából és egy kis pasztell-szigetből. Nápoly, Vietri sul Mare és Procida.  ..
Folytatjuk Vlogsorozatunkat, ezúttal egy közel 9 napos miniBalkán autós túrát ejtettünk meg, felfedezve Bosznia természeti szépségeit, Montenegró hegyeit-völgyeit, tengerparti városait: Jajce - Mostar - Kotor - Budva - Virpazar útvonalon. Vízesés - természet - nemzeti park, valamint csodás…..
Mi is utazunk Vlog Pugliából 2021.10.15 17:50:59
Régi vágyunk teljesült azzal, hogy júliusban elutaztunk Olaszország dél-keleti részébe. Mivel már a “túloldalon”, az Amalfi-öböl vidékén már voltunk, így azóta furdalt a kíváncsiság, vajon milyen lehet Puglia. Bari, Monopoli, Polignano a Mare és egy kis Alberobello i Trulli. Kivételes, eddig sehol…..
Az első vlogunkban egy igazán egyedi hangulatú, látnivalókban és élményekben gazdag fővárost valamint egy palotákkal bevett hegyi várost.  Iratkozz fel a csatornánkra, további érdekes tartalmakkal, újabb vlogokkal készülünk! :)..
Mi is utazunk Indul a Vlog! 2021.09.29 10:36:27
Egy nagy és kemény fába vágtuk a fejszénket, de annál sokkal izgalmasabb dologba. Itthon kissé hiánypótló szándékkal, 2021. októberétől elindítjuk heti rendszerességgel érkező vlogunkat, melyekben idei utazásainkról láthatsz élménybeszámolót, egyúttal inspirálódhatsz jövőbeni utazásaidhoz.…..
Történetünk júniusban íródik, a járvány harmadik hullámának lecsengésében, az utazási kedv reggeli felkelésében, vagy már a reggeli kávéjának fogyasztásában, de még az egységes, uniós COVID-igazolások bevezetése előtt, amikor még tesztek és mindenféle papírok voltak szükségesek az utazásokhoz. Azt…..
Mi is utazunk Nyitás Porečben 2021.06.09 12:36:10
A járványhelyzet lecsengésével és az átoltottság emelkedésével ismét felcsillant a fény, amely elvezet minket jobbnál-jobb helyekre, újra. Nem mintha ez most ilyen könnyen menne, az újraindulás inkább döcögős és pöfékelős, mintsem egyszerű, már ami az utazási szabályokat illeti. Közhelyesen: ahány…..
Van néha egy olyan érzés, amikor el szeretnénk menekülni a nagyvárosok zajától, és egy csendes, nyugalommal átszőtt helyen pihenni, de azért nem árt ha mondjuk külföldön van, legyen külföldön, de akár autóval is elérhető távolságra. Legyen szép, már-már mesebeli és lehessen inni jó söröket. Ha az…..