Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rugdoll

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Rugdoll 2021.02.24 14:12:52
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: erre gondolok én is :(
Rugdoll 2021.02.24 14:18:20
@Gia Gianea: mondjuk ha Moha kint marad, akkor egy Vivi-Merci párbaj néz még be? És akkor Vivi-Rob-Bala döntő? Mert akkor az is félő, hogy Moh/Merci/Danika szavazóit besorakoztatják Balahoz. Így jobb lenne, ha mégis csak Bala menne haza.
Rugdoll 2021.02.24 14:44:45
@silvermansarah #TEAMPINLOBELT: csak Pininek kellene ezt nyernie. nem tudom, hogy tudjuk megoldani, de kell egy ÁKCIJÓ terv :)
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, neveket most nem sorolnák, mert így is elég nagy szenvedés lesz a tegnapi adásról írni bármit is. Az egészségem helyreállt, ezt így kérdés nélkül is közlöm, mert tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora tömegeket foglalkoztat, mint a párbaj…..
Anikót kivételesen visszafogott stílusban rakják össze a mai adásra, amit én a legkevésbé sem bánok, azt már egy fokkal jobban, hogy az adás gerincét a két kislány előpárbajaként is felfogható ""olimpiai"" döntő adja. Vivi kiesésével még az esetleges szórakoztató faktor is megszűnt a női mezőnyt…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak. Akik hozzám hasonlóan Tom Brady rajongók, azok velem együtt élik most a sporttörténelmet és gondolom hasonlóan boldogok, mint én. Ráadásul hétfőn illegálisan szaunázni is voltunk egy wellnessben, amit csak a mi kis csapatunknak nyitottak ki,…..
A tegnapi rész hogyvoltja sajnos elmarad, nyista, nuku, nincs. Ha szuperenergikus hangulatban ébredek holnap, van rá minimális esély, hogy zanzásítva az is meglesz a ma esti résszel együtt, de nagy pénzeket ne basszatok el tippmixen erre. ..
Rugdoll 2021.02.07 16:24:53
@hereverő heverő: VV Dennis, VV Lacika, VV Digó és Digóné (a.k.a LUCA)
Rugdoll 2021.02.07 16:51:08
@cavanagh: PP volt a porondmester, Vivi kapott most üzeneteket, ő azt választotta, hogy csak rajongói kommenteket kapjon, csak ezeket küldtek be emiatt. Szívesen látnák Bálinttal egyesek és azt is, ha kivinné és kint hagyná Virágot :)
X-faktorba kellett aztán "jelentkezniük". katasztrófa volt az egész :D viszont Virágnak egészen jó hangja van, ennyi volt kb ami itt kiderült.
másnap reggel AKKOR és MOST fotókat kellett csinálniuk. amikor beköltöztek és azt újra fotózni most. kiderült, hogy Bálint jó dagadt, Vivi is vinnyogott ezen (olyannyira hogy egy közös képen nem volt hajlandó résztvenni, helyette egy zsák kumpli volt a képen) Virág is sokat változott a véleménye szerint, Mercike is konstatálta, hogy dundisodott.
Vivi vinnyogása cirkuszt generál, Bálint rászól, amire Danika bevédi és ezen a fiúk is vitatkoznak egyet, és Bálint Vivi is összevész :D
nagy nehezen kibékülnek.
majd Mercike kap kommenteket. kb hogy: hagyja Mot a faszba, van kint kantábor helyette, irritáló a hangja, szexi dundisabban is, vagy ki imádja és ki sem.
fyi. elvileg az apukájával beszélgettek így, onnan maradt ez a kényeskedés.
aztán beküldik nekik az insta követőik számát.
majd dögunalom az a rész, ahol az eredeti munkáikat kell csinálni a visszarázódás jegyében. Mercike trafikos, Vivi konyhás lány, Robi bar tender, a többiek eszegetnek és iszogatnak, cigit, kv-t vesznek, jah és Bálint "szállítja házhoz" a kaját.
szavazás van a nézőknek, hogy ki induljon az X-faktorban, Virágra voksolnak a legtöbben.
volt veszélyzónás szavazás: Virág, Merci, Dani lett szerintük aki veszélyben van. Itt vicces, hogy Merci azt magyarázza Vivinek, hogy ő is közel áll hozzá, de olyan volt Fru mellé állni, mintha Bálint és Moh menne ki. (ez azért elég kamu)
aztán kiválasztás: Merci Virágra szavaz, Moh Danira, Bálint Mercire, Dani Mohra, Virág Mercire, Robi Danira, Vivi Mercire így MERCIKE a kiválasztott.
Rugdoll 2021.02.07 17:15:05
@cavanagh: ;) szívesen (a férjem szerint kóros az állapotom, hogy kérésre leírom a tartalmat ) :D
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Rugdoll 2021.01.26 19:30:54
@kipcsak harcos: hát mert anno a faszija (akitől gyereke van) az RTLnél nagy kutya, és az benyomta. azóta ezzel a hátszéllel evickél. meg amúgy sincs sok műsorvezető kínálat így hagyják bukdácsolgatni.
Megsértődés Merci Módra Pirított Fru Morzsákkal Díszítve  Végy egy kisebb darab Mercit és egy előző nap láb-, és kézsúlyokkal bepácolt Mót az ágyon. Ételünk akkor lesz tökéletes, ha az összetevők szigorúan baráti kapcsolatban vannak, erre a piacon érdemes rákérdezni vásárláskor. Helyezd őket az…..
  Éljen a lebutított iskolahét, éljenek az idegen nyelvek! Legfőképp az angol, mert ezen a héten szem- és fültanúi lehetünk ahogy megtanulnak angolul a gyökerek küzdenek az angol nyelvvel. Olyan lelkesek, hogy korán reggel csipásan, s mosdatlanul már gyakorolnak. Robi a nappaliban magol és a…..
Rugdoll 2021.01.20 20:39:37
@SirLemming: hát meg akkor ne csak diktálgasson, meg menőzzön a nagy kaszanova. akkor villantsa azt a nagy szex-machin attitűdöt, ahol nemcsak ő a lényeg..
Rugdoll 2021.01.20 22:21:32
@ilona12: nevetséges. és komolyan nem fogom ezt a fokú alárendelődést. egyik lány részéről sem. fiatalok nagyon, nekik még pont hogy diktálni kellene és nem megalkudni.
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Rugdoll 2021.01.19 19:15:00
@silvermansarah: én vagyok a gyökér mondjuk az alapján, amiket összehadovált, hogy még felmerült bennem a kérdés :D
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
Rugdoll 2021.01.18 18:06:34
@Gia: és édesem még valamelyik részben már ilyeneket magyarázott Daninak, hogy 2 év múlva jön a baba. Danika erre is olyan bájosan regált, hogy odafingott. le is volt ezzel zárva a téma.
miket látunk itt kint..
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
Rugdoll 2021.01.18 15:05:06
@vágtázó vadmalac: én is szeretem a stílusát, amit képvisel. és kövezz meg, de egy-két számát is elhallgatom :D
Rugdoll 2021.01.18 15:34:07
@ratsliveonnoevilstar: azt azért nem mertem feltételezni, hogy ennyire irányított. én minidg ellene voksoltam az összeesküvéselméleteknek, de ebből inkább azt látom, ohgy valóban nagy a manipuláció a szerkesztői oldalról is. nem igazán értem, hogy ennyire miért kell belenyúlni, de nem is vagyok műsorszerkesztő.
téged kimondottan sajnáltalak, nem szánalomból, őszinte sajnálattal, ahogyan ledaráltak. de legalább te nem mentél rá úgy, mint a BB Évi. ő is oda lett dobva a szenzáció hajhászás oltárára, és nem tudom, hogy ki hogyan számol el a lelkiismeretével, hogy az ő élete egy a töntrementek sorozatában, de pl. 2 kisgyerekének is nevelőszülei vannak.
Rugdoll 2021.01.18 15:36:46
@hereverő heverő: erre talán az a válasz, hogy akkor még nem "rehabilitálták" a bukottakat olyan gyorsan (lásd most az álarcosénekesben Eszenyit). ott még a nézőkkel megszavaztatták, hogy erőszak-e vagy sem, menjen-e vagy maradjon. és elvileg a nézők azt szavazták, hogy essen ki. lehet látták, hogy a Simon idegei nem úgy fogják bírni a gyűrődést, mint ahogyan azt szerették volna, és/vagy a többiek túltolták ideje korán a maguk szerepét.
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Rugdoll 2021.01.17 14:38:59
@Nets: de jó vagy! <3
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Rugdoll 2021.01.14 22:50:06
@Addamm: én egyre inkább pont az ilyenek miatt kedvelem!
Rugdoll 2021.01.14 22:52:21
@mocskosmacska: nagyon gáz.
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
Rugdoll 2021.01.09 21:44:38
@PYT: persze, mert te nevelted a gyerekeidet, és nem a vadonra hagytad. én az egész VV-t komolyan ezért nézem. sokk terápia, szoktatom magam a nagyvilághoz, mert ezek szerint engem valahol burokban és nagyon elzárva az igazi élettől neveltek, mert ilyenkor csak a szememet forgatom, hogy ez megtörténhet.
Rugdoll 2021.01.09 21:52:47
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..
Rugdoll 2021.01.07 17:58:18
@K_Attila: még Koch Izabella és a kedves alföldi Krisztiám
n köpködött még egy évadot át úgy mint egy csapat láma :)
Rugdoll 2021.01.07 18:25:05
@Fálki: és ezek is együtt voltak még miután kijöttek.de kint Krisz megrángatta párszor ezt a kis gyöngyöt, legalábbis Izabella elmondása szerint. mondjuk a halna meg a családod -nál asszem nincsen lentebb.
Rugdoll 2021.01.07 18:35:05
@Fálki: hát ezt a csajt én is elkalapáltam volna. undorító, buta, primitív, utolsó egy picsa volt, döbbenet volt számomra, amit művelt.
Először is a kötelező restanciát letudva mindenkinek boldog új évet kívánok, hisz tavaly óta nem találkoztunk. Másodszor pedig: Uncle Guszti is back! Habál ezúttal nincs akkola szelepe, mint a munkahéten, de azélt így is szeletjük.Az újabb világrekordok előtt azonban még szem- és fültanúi lehetünk…..
Rugdoll 2021.01.07 13:46:26
@Lilith.Inanna.1: nyilván ;) valószínűleg Bálint lesz a befutó, de ha a tégla elmélet ellen akarnak menni az RTLnél, akkor megnyeretik Robival. nekem oké :)
Rugdoll 2021.01.07 13:51:38
@Fálki: mit tudtál mondani, hogy Alice kilépett? én szerettem azt a lányt.
Rugdoll 2021.01.07 13:54:22
@Fálki: akkor nem világos, hogy kit üldöztél el. de annyi időm nincs, hogy kinyomozzam
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
Rugdoll 2020.12.28 19:31:38
@Raspberry Cake: nekem az van (hasimoto tyreoditis a becsületes neve) és 4 év alatt 10kg -ba fájt, de beállított diétával, sporttal, 3 hónap alatt fogytam 7 kilót. Azóta van egy bébim is, és az eredeti 10kg-os plusz annyira a múltté, hogy még 5kg-ot leadtam, pedig most se sport, se diéta. Szóval simán lehet, ha az ember elég kitartó.
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
Legkedvesebb nyomoroncaink Bálint győzelmét Gábor távozását ünneplik, mínusz Rencsó, aki a kanapén fetrengve küldözgeti életveszélyes jókívánságait minden mozgó célpont felé lézerszemeivel. Fru kötelességtudó lány, ezért az ünneplők táborából kiszakadva legalább 34 és fél másodpercet eltölt Renivel…..
Rugdoll 2020.12.16 12:37:44
@repuloezustmokus: háát. kinek a pap, kinek a papné.. nekem Robi segge momentán jobban tetszik :D de Szopicseknek valószínűleg a Frué. nyilván kellett az ellentábort is kapitánynak állítani, azért lett ő. csak hülyeség az egész. mint az is, hogy Bálint 1000 kap a szar hímzésre, 1500 Moh a nyomoroncfosszarvakóvodás munkájára..
Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem. Buli volt és mit jelent a buli?…..
Rugdoll 2020.12.12 22:24:46
@szociál: és megint jézus születésétől akarta kezdeni a mondandóját.. imádom, hogy rá kellett szólni, hogy mondjon egy számot :D :D
Rugdoll 2020.12.12 22:25:39
@Alice from madness: na akkor itt a megoldás! köszi <3
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Rugdoll 2020.12.08 13:17:08
@hereverő heverő: ekg :D meg az új műsoros véleményed is ;)
Rugdoll 2020.12.08 13:35:51
@Brigante: hát ha Gabcsi tartani akarja magát a saját szavához, akkor most már Bálintot muszáj vinni. azt mondta vele és Danival nem tud együtt élni. most csak az egyik lila. akkor elvileg a másikat kell vinni.
de kétlem, hogy meglépi.
Rugdoll 2020.12.08 13:54:43
@hereverő heverő: Dani sanszos akkor :)
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Rugdoll 2020.12.06 21:13:29
@úgymond olvasó mmkk: én azt tudtam, hogy egyik sem, akikre tippelnek :D de hogy ki, arról fogalmam sem volt, és persze én is lányban gondolkoztam.
Rugdoll 2020.12.06 21:15:18
@MsIreneAdler: az is lehet, hogy az még ma lesz. vagy lehet belevalóban volt. anno azt sem mutatták amikor pont karácsonykor Baukó Éva Bécit és Gigit lecigányozta, csak később a szövegkörnyezetből lehetett tudni, hogy megtörtént.
Rugdoll 2020.12.06 21:17:50
@Nátha ellen bálna: pedig ő még nem is affektál olyan nagyon. szerintem meg fiúknál nem nagyon működik ez a BI dolog. max átmenet a végleges melegség felé vezető úton. de ezt én sem értettem soha, hogy miért kell nyivákolni. de azt sem, hogy a lezbi lányok egyikének miért kell fiúnak kinézni, a meleg fiúknál meg az egyiknek csajoskodni, ha már a saját nemükhöz vonzódnak.
Anikó vár minket, ő is érzi, hogy nevetségesen komolytalan a napi kérdés, jelesül hogy melyik villalakónak lenne a kedves néző legszívesebben a szomszédja. Ha van humoruk, megszavazzák Ginát. Visszautal az előző rész siratóasszonyaira is, akiknek másik szubkultúrához sorolása talán felér egy burkolt…..
Rugdoll 2020.12.03 13:50:23
@úgymond olvasó mmkk: jujj, milyen kutyád van?
Rugdoll 2020.12.03 14:16:36
@szociál: ez az, csak így lehet :D :D