Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grapy

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Grapy 2019.10.13 06:41:19
@b.feher: Nyugi, női oldalról se valami felemelő azt nézni, hogy anno ezekért haltak meg a szüfrazsettek :-/
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Grapy 2019.10.08 22:19:30
@Mindjártkarácsony: Közben közeli Káróról :D Hátha :D
Grapy 2019.10.08 22:29:09
Grapy 2019.10.08 22:35:53
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Grapy 2019.10.08 14:59:57
@hereverő heverő: Legyen. Béke Ipotheppel, fátylat rá :)
Az lenne jó, ha kapnának mostmár párfeladatokat, ha már ennyi beállt páros van. Az egész műsort végigkísérte hogy nincsenek foglalkoztatva :(
Az újaknak hogyhogy nem járnak azok a randik, amiket az elején lassabb tempóban beköltözők megkaptak?
Asszem sok kérdésünk sose lesz megválaszolva :D
Mondjuk milyen jó lenne az újakat elküldeni randizni akárcsak olyan búvárpipás ökörködésre is megint, az új lány meg akkor választhasson tripla/dupla-randipartnert és vigyék már el őket is pár órára, hogy a meglévő párok ne legyenek ott. Mit szólna Erik ha Karola nem pörölne vele minden percben...
Ja, zárójeles, de láttátok hogy rámarkolt Erikre Karola ahogy az új lány kicsomagolódott? :D
Grapy 2019.10.08 15:05:58
@innovation: Ez mekkora lett volna már :D
De hát ha Niáéknál se ment, egy futottak-még pártól még rendkívülibb lett volna. És már nem tudom hanyadik fekete-pont a műsorszerkesztés gyatraságához...
Grapy 2019.10.08 15:10:19
@Caligula lova: Egyet értek. Bár nekem már nincs türelmem nézni (lassan a főműsort se :D).
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Grapy 2019.10.06 07:22:46
@Mindjártkarácsony: Azt kellett volna, hogy fogja magát, oszt megy is le az új lányhoz, milyeneket kamillázott volna már Karola? :D Nekem az ilyen féltékenykedéseknél igencsak viszket a csakazértis-agyi terület. Erik bakker nem csinált (a látottak alapján) semmi kifogásolhatót.
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
Grapy 2019.10.05 18:42:45
@huhujje: Hát egészségükre. Remélem azért illően elhálták a szakítást és békével mennek tovább :)
Én tuti ki nem hagytam volna Gábort :D
Grapy 2019.10.05 18:43:16
@huhujje: Ja, és köszi :)
Grapy 2019.10.05 18:49:02
@Chuck Νorris: Hehe, ezért ugyan haza nem megyek, amúgy se vagyok az esete :)
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Grapy 2019.10.04 06:01:39
@Anak: Szerintem nem mondták ott ki, de a magasság döntött, csak hát azt nem polkorrekt mondani :)
Grapy 2019.10.04 18:11:43
@Zb74: A katonával én is szívesen összejönnék :) Amúgy nem fitneszteremtulaj és a katonaság a vicc volt? Legalább is lovestory-ban úgy volt
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Grapy 2019.10.03 10:46:58
@huhujje: Az a korosztály már vagy családos, vagy boldogan éli családtalan/elvált életét és esze ágában nincs ilyen műsorokban bohóckodni :D Aki mégis, azt már mind láttad a mounikasóba' ;)
Ha kétségbeesett párkeresést akarsz látni, ajánlom a Lobster című remek filmet.
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Grapy 2019.10.01 22:27:19
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Grapy 2019.09.30 09:44:42
@hereverő heverő: Mindkét nem részéről erősen esélyes, hogy a bentlévők nem képezik a társadalom reprezentatív mintáját :D

Nekem ki is esett, hogy van egy kopasz újfiú is... Lemaradtam a hosszúorrú, szétállófülő srácnál, aki az inas kis testére az hiszi mekkora izomtibi (Ehhe!). Néha az önbizalomnál már csak az önkritika az amire az embernek nagyobb szüksége van :)

Erik rulez továbbra is (már mint pasi nekem szerintem nem kellene), azzal a Dzsungel könyve táncikával :D hátkész :D

Helga észbontó volt abban az arany cuccban, Karola olcsónak és közönségesnek hat és ki is pocakosodott (én 3 napi nagyikoszt után eresztek ekkora hasat :D)

Tici és Zsófi meg... örülök hogy megtalálták egymást, legyenek boldogok. :)
Grapy 2019.09.30 10:11:07
@megvagyhadnagy: Az első nap végén zokozva kaparná a villajtót hogy engedjék ki :D
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
Grapy 2019.09.28 11:46:31
@Nethooligan: Megnéztem most a love-story-t, hát mjdnem informatívabb mint maga az adás :D

A kezdési időpontokról meg: én olyan öreg vagyok, hogy az én időmben még pontosan kezdődtek a műsorok :)
Grapy 2019.09.28 18:08:20
@mi szél hozott?: Wow, éljen Dancsó :D Remélem nem ez volt az utolsó videója erről a remekről :)
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
Grapy 2019.09.26 22:45:01
@MissMothMyth: Tibi betanulhatná Koppány feleséges nótáját az István a királyból :D
Grapy 2019.09.26 22:52:43
@MissMothMyth: Hátmondjuk ja, csak beugrott. :D
A reggelt máris Rajmi és Andika bimbódzásának szenteljük, Erik visszafogottan örül a galambok boldogságának. Helga szerint Rajmi az első adandó alkalommal átbassza majd Andikát, aki szerint nem lesz itt baj, mert ez most közte és Rajmi között real love, nem valami taktikai masterplan egy…..
Grapy 2019.09.26 08:19:46
@lilalibaluna: hehe, ezt a tündérkeresztanyuzás már nekem is feltűnt :D
Zsanival kapcsolatban +1
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Grapy 2019.09.25 10:01:05
@masejtik:
Szerintem akiket te szeretnél bent látni, azoknak eszük ágában sincs ilyen műsorba jelentkezni :)
Pl. én se mennék, de szerencsére én nem is férek bele a külsőséghez támaszott elvárási keretbe, továbbá a 3. nap után vágnék magamon eret könyv vagy net vagy valami értelmes program nélkül :D
Grapy 2019.09.25 10:03:40
@introverted22: Ha erre a párosra van bízva, akkor én attól félek hogy Eriket fogják kitenni, mert nekik személy szerint kényelmetlen hogy van :( Amikor kettesben is vannak többet foglalkoznak vele hogy Erik épp nézi-e őket, vagy került-e Andikát mint a hűdenagy bimbózó szerelmükkel. Ez lehet csak vágás, de beszédes.
Grapy 2019.09.25 10:49:04
@megvagyhadnagy: igen, erre mondtam az én másik megoldásomat :) Tudom, hogy ez egy manipulációs technika, hogy ha a többi inger le van véve nullára, akkor egymással foglalkozzanak, ha mással nem megy.

@innovation: Ja, én azt hittem hogy abból a vécés jelenetből azért lesz valami, oszt erre itt ez az újfiú, akivel kapcsolatban nekem vannak fenntartásaim. De lehet már annyira várt valami új arcot, hogy bárki jött szimpi lett.

@HaszLev:
Ez egy magamutogatós játék. Attól még hogy bizonyos helyzetben valaki ribacosabban viselkedik, nem biztos hogy az - lásd színésznők :). Tétet kellett emelnie hogy bent maradhasson, vagy legalább is így ítélte meg. Az meg hogy mi kintről úgy ítéljük meg hogy rosszul választ... Miért talán Andi jól választott? :)
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Grapy 2019.09.24 13:53:55
@introverted22: Hát ezzel csak egyet tudok érteni :) AranyMálna díjat a vágóknak/szerkiknek!

@innovation: Ticivel én se tudnék mit kezdeni, de ő legalább vicces. Az új srácoknak alig jutott műsoridő, Tibi-Rajmi nem érdekel, Erik kezd még feljönni.
Alexához nagyon +1
Persze hogy megkapja Andi Rajmit, csak annak fényében hogy most ő tarotta bent a srácot, azért kicsit kétes a dicsősége (értem úgy hogy kb. a kukából guberálta vissza a srácot magának).

Továbbiakban jó lenne a Helga-Tibi páros, Luna meg Erikkel :)
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Grapy 2019.09.23 12:03:38
@MeadowSoprano: Hát, ha én játékos lennék és kiesés után visszajönnének játékosok 2 dolgot fontolgatnék:
1 - mivel élőholtak ritkán jelentenek jót, lecsapnám őket a gumitukánnal
2 - egy "seriously, WTF!"-kiséretében fognám magam, összepakolék és sok boldogságot kívánnék az 20 millájukhoz.

Jobb lenne friss arcokat látni, de Luna volt a bizonyítéka, hogy ebből sajna semmi se lesz, ezért lépett le @hereverő heverő: is.
Grapy 2019.09.23 13:35:13
@Zb74: Oh, kösz az infót, ez esetben tényleg értelmét veszti követni a "játékot" - műsort :(
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Grapy 2019.09.22 11:38:51
@Cnere: Köszi a válaszokat. Szóval lefordítva azért vannak megőrülve érte, mert rajta látják hogy ő azán hamar "hajlandó" lesz? :)
Grapy 2019.09.22 14:01:22
@Zb74: Köszi:)
Kitti előtte azért elég rendesen elásta magát a Tibi-Szilvi hisztivel, onnan azért nehéz lett volna visszajönni akárhogy hangoztatta a hajlamát, az hogy meg is történt volna, azt szvsz senki nem hitte el neki.
Amellett még (hogy akkor férfiszemmel a Luna tényleg jó nő) még egy szempont talán hogy ha már trashreality lesz belőle meg is lett adva a srácoknak, hogy mindnek rá kell startolni (ahogy szív-alakú palacsinát sütni), vagyis a szerkik elkezdenek jobban beleszólni a játékba?
Először is elnézést a kései hogyvoltért, nehéz a munka és a semmittevés közti kényes egyensúlyt fenntartani, ma ez például nem is sikerült. Csapjunk is bele, IzomTibi kézisúlyzókból és gyertyákból csinál a fűbe egy szív formát, gondolom Schwarzenegger szellemét próbálja megidézni. Ez sajnos nem…..
Grapy 2019.09.20 15:54:00
@MeadowSoprano: az intsája alapján bizonyos körökben igen. Ott ki van téve egy csomó fellépéses plakát.
Meg a legelején képek a szilikon előtt időkből: www.instagram.com/p/5feBh1lJHH/
Grapy 2019.09.20 15:56:56
@katemoss: Szerintem lehetne neki ilyen nője bármikor, csak mamlasz. Ez az egy épp rámászott, ő meg elviselte.
@MeadowSoprano: Kár szerintem ezen agyalni, a nők se hoznak ésszerű döntéseket párválasztáskor :). Nekem is mindig mondják hogy ki lenne jó nekem, én meg juszt is olyat választok, aki feltörli velem a padlót :D
Grapy 2019.09.20 18:01:10
@MeadowSoprano: Nekem az introvertáltak néha úgy tűnnek mintha ők csak le akarnák passzolni a párkapcsolatban a melót a másik félre. Jajj, nem hívtalak, hát tudod, hogy introvertált vagyok, jajj nem veszek részt a beszélgetésben, hagyom hogy te szórakoztass engem, hát tudod hogy introvertált vagyok ésatöbbi.

Az a legnagyobb bajom velük az, hogy szépen eladják neked hogy ők mekkora hallgatóság, leginkább azért hogy valaki mással megtalálják az extrovertált vénájukat és szépen mindent elmeséljenek rólad a hátad mögött, oszt ezután bízz emberekben.

Bakker ha ők nem tesznek energiát egy kapcsolatba, akkor introverteskedjenek csak tovább magukban :) Akkor meg jön hogy nemisvagyigazibarát :)

Cseppet sem érint személyesen a téma :D

Ez a műsor meg nyitott emberekről szól, öklendezésig hajtogatják bent hogy ki hova nyitott mit :) Az egyik VV-ben is volt egy introvertáltabb srác, tujának becézték, oszt jól nem is jutott sehova.
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
Grapy 2019.09.19 15:05:29
@Theriad: Ha egész nap nem tudnál mást csinálni mint vagy gyúrni vagy cukros löttyöt inni (kell, mert szponzori, oszt lácccóggyon) és senki nem csinálna semmit... Hát, elég jó testalkatod lehet, ha emellett se kezdenél el hízni. Az ingerszegénység kivált unalomevést.

Amúgy a sok felbontott kisfémdobozról jutott eszembe, hogy lehet egy ökológiai lábnyoma a műsornak, Gréta besírna :)
Grapy 2019.09.19 15:06:38
@hereverő heverő: csak vigyázz, mert a tukánnak elveszed a szüzességét, hamar leereszt a kapcsolatban :)
Grapy 2019.09.19 15:19:55
@Theriad: A derékháj szerintem az ülőmunka sajátja, aztán persze az id lehet hogy mégse