Regisztráció Blogot indítok
Adatok
livan11

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy vélem ez az a gyümölcs, amit minden gyerek szeret. Zamatos, édes, igazi vitaminbomba. Magas pektin-és rosttartalma az emésztésre is jótékony hatással van. Magas magnézium-, szelén- és cinktartalmának köszönhetően javítja a közérzetet, ezáltal csökkenti a vérnyomást. Hozzávalók: - 1 db…..
Baby Kitchen Túrós pogácsa 2019.10.02 07:39:50
Adélnál ez a "ha nem lenne más, és farkaséhes lennék, akkor biztosan megenném" kategória. Viccet félretéve önmagában ez a pogi elég száraz, ezért én szőlővel szoktam Adélnak adni. Úgy azért valamennyire lecsúszik, de tény és való, hogy nem ez a kedvenc kajája. Hátha a ti gyerkőceiteknek bejön,…..
Az első ízek egyike az alma. Én ezt Adélnak párolva adtam, kezdetben csak egy-két kanállal, aztán napról napra növeltem az adagot. Az alma tartalmaz A és B vitamint, C vitamin tartalma azonban kevesebb, mint a citrusféléké (citrom, narancs). Nagyon jó hatással van az emésztésre a benne lévő ásványi…..
Ennek a kajának nem csak az illata mennyei, de egy igazi vitaminbomba is. Csupa egészséges hozzávaló, a sikere pedig garantált. Kislányomnak ez a kedvenc húsmentes kajája, amit - nem túlzok- visítva kér. Remélem a ti gyerkőceiteknek is hasonlóan be fog jönni ez az étel.  Vitamintartalma: Sárgarépa…..
Ez az az étel, amit bárki nyugodtan fogyaszthat, feltéve ha nem allergiás a cukkinire.  Cukkini jótékony hatásai: Nagy mennyiségben tartalmaz C-vitamint, béta-karotint, foszfort, káliumot, kalciumot, mangánt, cinket, folsavat és antioxidánsokban is gazdag. Gyulladáscsökkentő hatású, erősíti az…..
Na ez aztán egy igazán megosztó étel. Egyesek szerint nem szabadna májat ennünk, mert az a szervezet legfőbb méregtelenítő központja, így az a saját szervezetünkre nézve károsító hatású. Mások szerint azonban ez az egyik legtökéletesebb élelmiszer, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. "A"…..
Baby Kitchen Csillagok közt 2019.09.17 06:03:42
Nem csak finom ez az étel, de aki szereti a sütőtököt, annak egy igazi különlegesség is. Megjegyezném ugyanakkor, hogy noha a hús és krumpli kombináció minden asztalon jelen van, azonban a kettő együtt annyira nem egészséges. A burgonya keményítőtartalma és a hús fehérjetartalma más-más…..
Bevallom őszintén, hogy én már sokszor unom a húsos kajákat, ilyenkor jó egy kis rántott patisszon. Noha vitamin- és ásványianyag tartalma nem jelentős, azonban fehérjében gazdag. A jázmin rizzsel azonban óvatosan kell bánni, én kislányomnak nagyon-nagyon ritkán adom, ugyanis glikémiás indexe magas,…..