Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉE

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Niedermüller Péter 100 napja megválasztott polgármester. 1. az európai mintáknak megfelelően létrehozzuk a kerület open data oldalát, ahol minden, az önkormányzatot, annak döntéseit érintő adat, szerződés mindenki számára elérhető lesz. -Nem valósult meg gondoskodunk arról, hogy ezek…..
A most elfogadott javaslat minimum 4 hónap további szenvedés a lakóknak, és további milliárdos bevétel a vendéglátóhelyek tulajdonosainak. A lakosság kérését, hogy január 1-től töröljék el a diszkrimináló rendelet mellékletét a testület félresöpörte, pedig a polgármester és koalícós partnereinek…..
Nehéz mit írni akkor, amikor egy blog elér a 3000. poszthoz, egy több mint 8 éves út mérföldkövéhez. Szép kerek számról van szó, megszámlálhatatlan érdekes, szívszorító vagy éppen pozitív történetről – ezúton is köszönöm, hogy megosztottátok a bloggal és legyen ez így a jövőben is! Szinte lehetetlen…..
ÉE 2019.11.22 00:07:01
Nagyon rossz úton járunk... A magyar labdarúgó-válogatott kikapott Wales ellen az Eb selejtező utolsó csoportmérkőzésén, így nem jutott ki a kontinensviadalra. Még esélyünk van kiharcolni a részvételt a „pótselejtezőn”, amelyen a Nemzetek Ligájának legjobbjai, továbbá a már kijutottak mögött…..
ÉE 2019.11.21 01:06:37
@Alick: Ez nem igaz. Uruguay sokkal szegényebb, kisebb, kevesebben vannak, még is ugyan ott van a fociban ahol 10-30-100 éve. És akkor vegyük a horvátokat, szlovákokat akik 20 éve nem is voltak, az egyikben 15 éve még egymást lőtték az emberek. És akkor nézzünk olyanokat akiknek nulla futball kultúrája van, múltja annyi sem, mint Izland? Ez a kicsi, szegény jó duma Csányiéktól, meg a többi lózung, a merítés, kevés a csapat, mit tom én.. mondj ilyeneket mindre van több cáfolat. Az az igazság nagyjából mindenki ott van a fociban ahol mindig is volt, klub, és válogatott szinten is, csak mi nem. Az osztrákoknak volt egy hasonló mélyrepülése de az kb. 20 évig tartott.és nem tart lassan 40 éve mint a mienk. Úgy kilátás nincs változzon. Nem, itt nálunk valami olyan defekt van 50 éve, 69 óta, mert kellett tíz év ennek látszatja legyen, ami máshol nincs. Természetesen Puskásék teljesítménye nem várható el, de egy középmezőny kötelező stabilan, Európa első 20 csapata között ott kell lenni mindig. Ne vazze egy finnek?
ÉE 2019.11.21 23:08:21
@chrisred: Maximálisan egyet értek.
ÉE 2019.11.21 23:15:24
@Pár dollárral többért: Én leírtam hogyan látom a 16-os szereplést. Szerintem egyébként sokban egyről beszélünk, csak másképp. Egyben nem, az akkori játékos anyag nagyon más volt mint a mostani, tán Szoboszlai kivétel, de nála komoly mentális problémákat látok (túl egoista, nárcisztikus, messze van a száraz, alázatos, fegyelmezett profitól, és ehhez viszont nincs kivételes képessége ), a még most is szereplők helyzetét is beleértve, tán Szalai kivétel. De ezt nem rég Dárdai is elmondta. Aki most kapitány, az sokkal nehezebb helyzetben van az anyag szempontjából.