Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kacsot szult

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. „Láttunk már szép országokat, de olyan szépet, mint a miénk, nem.” Ez persze erősen szubjektív. Túllépve a nemzeti érzés okozta szemferdülésen, én pl. legalább huszonkét olyan országban jártam már, amelyik szebb Magyarországnál. Ez van. (Mondom: hegyek, völgyek, tengerek, városok stb.…..
kacsot szult 2020.08.04 23:59:23
@cvsvrs: Jól van, volt egy összetett véleményed az MSZMPről, ezt készséggel elhiszem. Csak azt akartam mondani, hogy azzal, hogy mindig azt mondod, hogy KISZ tag sem voltam, nem hogy párttag, azt a látszatot kelted, mintha lehettél volna az állampárt tagja. De az 1989 október 7 után már nem létezett, mint állampárt, és tudtommal 18 éven aluliakat nem vettek fel.
kacsot szult 2020.08.05 00:00:21
kacsot szult 2020.08.07 17:39:43
@abdul hackeem: "Ó, ha ezt olvashatta volna unionista." Vagy kantonpárti.
Az index.hu és a blog.hu NER-esítése okán -- megelőzendő, hogy Orbánnak és barátainak termeljek pénzt a felületemen történő hirdetésekből -- addig hirdetésmentesre állítottam a blogot, amíg helyre nem áll a szerkesztőségek viszonylagos függetlensége. A blog így nem kerül be a "blogketrecbe", kisebb…..
kacsot szult 2020.07.25 19:24:56
@Moin Moin: Nem vetted észre, ki az a cvsvrs? Nem három nap, hanem minimum 12 év kommentelés van a múltjában, sok néven.
Egy ország devizájának értéke az ország teljesítményét legjobban tükröző egyetlen adat. (Nyilván több adat még finomít a képen.) A forint árfolyama (árának ingadozása) Magyarország komplex -- politikai, gazdasági és kulturális -- megítélésének legjobb indexe. Íme Orbán országlásának eddigi mérlege.…..
kacsot szult 2020.04.05 18:26:26
@ijontichy: Ne aggódj. Soha nem tud hosszabb időre tavolmaradni, egyszerűen nem bír nélkülünk élni.
                                                            Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje arra a kérdésre válaszolva, milyen kampányra számít, úgy fogalmazott: ami az ellenzék részéről folyik, az nem is hasonlít önkormányzati választási kampányhoz, inkább „revansista…..
kacsot szult 2019.09.13 01:44:50
@neoteny: "Három nép létezik mai napság amelyik meg van győződve a kiválasztottságáról:

- a zsidók
- az amerikaiak
- a magyarok" .

Van, vagy volt, negyedik. en.wikipedia.org/wiki/Afrikaner_nationalism .

Engem jobbam emlekeztet a mienkre, mint az amerikai, vagy az izraeli.