Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Söci

0 bejegyzést írt és 530 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Felmérés eredmények 2012.09.15 11:50:00
Nagy köszönet mind a 472 embernek, aki kitöltötte a kérdőívet! A felmérés teljesen amatőr volt, biztos lehetett volna jobb kérdéseket feltenni, hogy informatívabb válaszokat kapjunk - pl. így utólag a korcsoportok nem voltak tutik - de így is megtudtunk sok érdekes…..
Söci 2012.09.16 10:09:40
@Cucuminator: nem hiszem,hogy egy olyan ember " művészetére " vagyok kíváncsi, aki a saját nevelt lányát kefélgeti
Söci 2012.09.16 17:16:14
@Cucuminator: nekem ???

hát ezek szerint pont neked nincs értékrendszered, ha téged nem zavar a pedofília akkor ne rám mutogass, hogy én vagyok a bunkó

látod ezért undorítóak az úgynevezett " művészek " , te se az igazsággal és az igazi boldogsággal foglalkozol, csak azzal amit művészet címén behazudnak másoknak

az a művészet, ha boldog, teljes életet élsz és másoknak is segítesz ebben, nem egy szaros film

és rohadtul sértő és szemét dolog, hogy a pedofilokat megvéded, engem meg leszólsz

ez aztán tényleg gusztustalan volt !!!!
A zombik a világ urai. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból…..
Söci 2012.09.16 08:37:05
@a8zoli: most komolyan, neked mi bajod egy látványos, zombis akciófilmmel ?
Söci 2012.09.16 09:46:34
@a8zoli: értem, igazad van, de azért ebbe a részbe sok pénzt öltek, szóval talán kicsit jobb lett

a régiek nagyja tényleg gagyi

én mindenesetre adok egy esélyt neki a moziban

My name is Alice, and this is my world ... :)))
Filmdroid Filmes naplónk 2011.05.27 15:14:18
Többen kérték, hogy legyen filmes napló, amiben röviden, egy-két szóban, pár mondatban taglalom, hogy mit néztem meg legutóbb. Arra gondoltam miért ne lehetne-e helyett egy poszt, ahol nem csak én emlékezem meg arról, hogy mely produkciókat láttam, hanem Ti is. A hozzászólásokban…..
Söci 2012.09.16 09:00:52
Vile : nagyon véres, nagyon brutál kis horror, a sztorija a fűrészre hajaz, de azért eléggé eredeti, és a sok-sok erőszak alatt azért lebeg benne egy kis őszinteség feeling is amit anno a Cannibal Holocaustnál éreztem
mindenképpen ajánlom :)

Greystone Park :
megtalált kézikamerás horror, főszereplő felfedezőink egy elhagyatott bolondok házába merészkednek be :)))
szóval elég szokásos a sztori, és a rendezés, de én pl a végtelenségig képes vagyok nézni az ilyeneket
ja és KURVA félelmetes :))))
ez alkalmas arra, hogy kicsit rosszul aludj :))

Babys room :
kb 2006-os spanyol horror, a mostani spanyol filmekre jellemző IQ-val, csavarossággal, szerethető karakterekkel
itt is szellemjárta házban járunk, de a sztori ötletes, magával ragad, és szintén elég félelmetes :))
kiváló szórakozás :))

Laddaland : valami thai horror, egy család új környékre költözik, ahol hamarosan gyilkosság történik, természetesen itt is elszabadulnak aszellemek, és kísérteni kezdik őket
ez is elég para, a végkifejlet meg nagyon erős és drámai, megéri megnézni

Cabin in the woods :
szerintem az utóbbi idők legötletesebb horrorja, olyan sztorija van, ami simán
kiemeli kategóriájából és egy magasabb szintre emeli, kibaszott vagány, na :)
ráadásul humoros, és jó sok gyilok is van benne
egy dolog hiányzik, szerintem sokkal több szörny lehetett volna benne
és sajnos van a filmnek egy nagy hibája is, az eleje kibaszott unalmas, szóval nyugodtan kattints a 10. percre és nézd onnan, de ez ne vegye el a kedved !!!
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.15 08:00:00
Hogy ne csak Viasat-os filmek legyenek a héten, mára a 22:15-kor Film+-on kezdődő Szellemkutya című filmet ajánlanám. Jim Jarmusch kiváló forgatókönyve, és rendezése, melyben Forrest Whitaker egy szamuráj szellemben tevékenykedő maffiabérgyilkos. És ezzel azt hiszem majdnem…..
A Robotzsaru reboot jó ideje a levegőben lóg,  a tervezeten Darren Aronofsky dolgozott, de az MGM csődjét követően távozott a projekt éléről. Miután a stúdió úgy-ahogy kikecmergett a pénzügyi bajból adott egy nagyobb lökést a Robotzsarunak is, José Padilhát ültették a…..
Drága olvasóink, szeretnénk többet megtudni rólatok! Pontosabban az olvasási szokásaitokról - de ha valaki szereti a hosszú sétákat a tengerparton, azt is nyugodtan megoszthatja velünk. Amióta többen szerkesztjük a blogot igyekszünk kitalálni, mik azok a hírek, írások, amikre…..
Söci 2012.09.10 17:41:42
@doggfather: nem te írtad ? :)))))
Söci 2012.09.10 18:19:44
@FayeFaye: sorsoljátok ki köztünk a lányokat :)
Filmdroid Képek a Hobbitból 2012.09.10 10:30:00
Tíz kép érkezett a közelgő Hobbitból. A történet szerint Bilbó méltó bérezés fejében és némi kalandvágytól sarkallva, tizenhárom törp (Thorin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur, Dwalin és Balin) és Gandalf, a mágus társaságában felkerekedik,…..
Söci 2012.09.10 15:32:04
@Gabee01: nem tudom a pedofil viccednek, meg a Hobbitnak mi köze egymáshoz, de jóvanakkor
Söci 2012.09.10 17:38:16
@FayeFaye: de inkább töröld ki az agresszióm légyszi :))) a csúnya szavasat

bejön ide valami gyerek, oszt megint ezt látja
Olga Kurkulina is leszerződött a Kick Ass 2-re, aki Mother Russiat fogja játszani, aki Red Mist (Mintz-Plasse) a testőre lesz a készülő filmben. Egy ex KBG tisztet fog játszani, aki képzett és könyörtelen gyilkos. A filmet Torontóban és Londonban forgatják, a mozikba június 28-án…..
Hosszú évek óta a legrosszabb bevételt produkálták a hétvégén az Észak Amerikai mozik. Elképesztő, de még a 10 milliós határt sem volt képes átlépni egy alkotás sem. Itt van a szeptember, ilyenkor pang a mozis piac, de ez a mértékű visszaesés tényleg példátlan volt az…..
-Mi a terv? -Megkeresni, elkapni, kinyírni. Ilyen komolyságú párbeszédek hangzanak el a filmben, de nem is kell ennél több, legyünk realisták, ahol ilyen sztárok vannak és ennyien, abba a filmbe ilyen beszélgetések kellenek. Mivel második rész, mindenki, aki beül rá tudja, hogy…..
Söci 2012.09.07 08:32:34
@doggfather: komolyan ott úgy éreztem, mintha egy számítógépes játék pályái között lépkednének, de az még nem is zavart, legyen látvány benne

inkább a párbeszédek voltak hülyék néha
Söci 2012.09.07 08:45:47
@doggfather: ja, de régen azért érezted, hogy vagányak a figurák,hihetetlen nagy dumákat meg lealázó szövegeket nyomtak

itt is voltak kurva nagy poénok, mikor megkérdezik Stallonét
ti kik vagytok? amerikaiak.... most nem akarok spoilerezni

meg amit rohadtul unok, hogy az ellenfelek ilyen melegítős suttyó kelet-európaiak, ilyen jellegtelen parasztok, akikből bőven eleget látok, ha kimegyek az utcára, nem hiányzik még, hogy moziban is ezeket a suttyókat bámuljam :)

gondolom nem volt olyan nagy a költségvetés, csak Stallone összehozott amennyit bírt

azt sajnálom, hogy sokkal jobb lehetett volna az egész, nah mindegy
majd az Expendables 3 :)
Bryan Mills (Liam Neeson) az egykori CIA ügynök újra vad hajszába kezd, hogy megmentse a családját. Ezúttal Isztambulban kerül sor az üldözésre, ahol egy korábban likvidált rossz fiú apja kíván elégtételt venni fia haláláért. Az előzetes csak az interneten érhető el, ami…..
Filmdroid Bőrpofa ballag 2012.09.06 14:00:00
A texasi láncfűrészes 3D-ben tér vissza, ám majd csak 2013 év elején lesz látható. Bőrpofa határozott léptekkel halad a láthatóan régóta használaton kívüli sínek között egy raktárhelyiségnek tűnő épület felé. Vajon a miféle húsokat tárolására szolgál az az…..
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
Söci 2012.08.13 16:46:44
@Karipapa01: szerintem te rendőr vagy,
és igen le kéne lövetni téged is

amúgy ez kb az 50. kommented a témában szóval elég furcsa, hogy így erőlteted itt magad

gusztustalan patkányok vagytok ti rendőrök egytől egyig

képesek letartóztatni 18 éves fiatalokat és sittre vágni több évre bazdmeg mert egyszer befüveznek

és sajnos engem meg anyámat nem bűnözők, hanem rendőrök bántottak egész életünkben

miután a szegedi rendőrkapitány ellopta az újszegedi földjeinket, rendőröket küldött a rokkantnyugdíjas anyámra, hogy megfenyegessék

ennyit rólatok

gusztustalan patkányok vagytok

a bűnözőknél is rosszabbak
Filmdroid THE END 2012.08.04 19:54:18
Nem szokás abbahagyni egy több éves és sok ezer látogatóval büszkélkedő oldalt, de én mégis megteszem. 2007 októberében indult útjára a Filmdroid, hatalmas lelkesedéssel vágtam bele azzal a céllal, hogy minél több hírt megosszak az olvasókkal a filmek világából.…..
Filmdroid The Raid: Redemption 2012.06.11 21:50:00
Egy fiatal rendőr korán reggel elbúcsúzik terhes feleségétől, majd csatlakozik ahhoz a kommandós egységhez, amelynek feladata, hogy elkapja a környék főgengszterét. A helyi keresztapa egy sokemeletes épületben éldegél, magát mindenféle kegyetlen bűnözővel, narkóssal és…..
Söci 2012.06.13 13:14:37
@Pszt!: pedig pont utána jött a legjobb jelenet, ami Ázsia díjat is nyert,
de te már sosem fogod látni
Söci 2012.08.04 08:43:49
@Tamura: igen, komolyan

úgy értettem, hogy nem az a fajta kung fu film, ahol több métereket repülnek, meg a falakon rohangálnak zsinóron rángatva

kurva jó kis bunyós film volt
Még dübörög a nyár, de a stúdiók már bemutatták a nagy reményekkel elkészített produkciók zömét. Volt amelyik nagyot szólt és akadt, amelynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja. A HollywoodReporter arról írt, hogy melyik film fog folytatást kapni. Ridley Scott Prometheusa…..
Söci 2012.08.02 11:07:16
@☉ ☾: witchouse-os vagy ?
Söci 2012.08.02 11:07:56
@Söci: witch house
Filmdroid De kemény! 2012.08.02 09:02:55
Utoljára a Terminátor harmadik részében állhatott a középpontban Arnold Schwarzenegger, az elmúlt években a politikában játszhatott főszerepet. Visszatérve Hollywoodba bevállalta a The Last Stand akció-thrillert, ahol egy unalmas kis határmenti városkába, Sommerton Junctionnek a…..
Söci 2012.08.02 10:20:52
@ZF2: az, hogy az erős emberek buták, az egy közhely

ha megnézel bármilyen interjút Schwarzival, akkor egyrészt lehet érezni milyen pozitív, őszinte ember,
, másrészt mindig elsüt valami hatalmas poént, akár egy nagy adag öniróniával

az az expendables 2 sajtótájékoztatón is olyanokat nyomott
( pl. : a politikával az a baj, hogy ott nem vághatom le az emberek fejét ,
vagy mindig versenyeztünk Stallonéval, hogy ki ölt meg több embert :)) )

és aki 6-szor egymás után Mr. Olimpia lesz az elég kemény ember lehet, és elég komoly akaraterővel rendelkezhet

hogy Hollywoodban befutott nyilván szerencséje is volt, de ki ne hajtana fejet olyan klasszikusok előtt, mint a Conan a barbár vagy a Terminátor ?

lehet, hogy neked van igazad és tényleg lepaktált, de az is lehet, hogy csak nagyon megáldotta az Isten,
és tuti, hogy rengeteget küzdött és dolgozott is mindenért a saját erejéből
Söci 2012.08.02 11:05:41
@ZF2: amíg mások tanultak?
ez így milyen kijelentés már ?

Californiáról nekem a görkorik, a Guns N' Roses és a Beverly Hills-i zsaru ugrik be :)))

talán az ott élő emberek tudnak szórakozni is, nem csak bágyadt művészi hülyeségekről vitatkozni, és ez a titka a jólétnek és nevetésnek

megkérdőjelezhetetlenül a csöcsön ? :))

szóval nyilván Schwarzi egy kibaszott nagy király, és ez mindent megmagyaráz :))

plusz az Usa mindig is a bevándorlókra épített, és miattuk lett nagy, talán kicsit toleránsabbak ,mint nálunk

éljen az USA ! éljen Schwarzenegger ! :))
Merida mellett Adam Sandler és egy dráma próbál talpon maradni. Merida,a  bátor (Brave): A Pixar újabb animációs filmjében egy tűzrőlpattant hercegnő áll a középpontban, akinek meggondolatlan cselekedete káoszba taszíthatja a királyságot. A királylány megpróbálja helyrehozni…..
Söci 2012.08.02 10:54:43
Oren Peli pár ezer dolcsiból forgatta le a Paranormal Activity első részét, amelyet a Paramount eredetileg azért vett meg, hogy azonnal remake-et készítsen belőle. De a szerződésben foglaltak miatt még le kellett vetíteni egy teszközönség előtt, ami annyira jól sikerült, hogy a…..
Sok sok évvel ezelőtt a Warner komolyan elgondolkodott rajta, hogy filmre vinné a Frank Miller nevével fémjelzett klasszikussá vált The Dark Knight Returnst. A dologból nem lett semmi, de később Zack Snyder említette meg, hogy boldogan megcsinálná. Valószínű, hogy a stúdió nem fog…..
Söci 2012.08.01 20:26:39
Már ígérték és íme megérkezett az Égszakadás előzetese, sőt egyszerre kettőt is közzétettek. Daniel Craig harmadjára ölti fel a 007-es öltönyét, ezúttal a kiszőkített Javier Bardemet üldözheti, aki az MI6 elpusztítására tör, viszonylag eléggé nagy sikerrel. James Bond…..
Söci 2012.08.01 13:19:50
@doggfather: talán mert kurva nagy színész, és rohadt vagányul és betegesen néz ki ezzel a hajjal
Filmdroid Stb... 2012.07.28 15:46:54
Frank Marshall úgy véli, hogy nem lesz Indiana Jones 5. (Jó lenne, ha már eldöntenék.)A Madagaszkár 3 rendezője, Tom McGrath fogja levezényeli a RentAGhost vígjátékot.Rachel Nichols is benne lesz A tízórai emberek adaptációban, a film Stephen King novellája alapján készül.A The…..
Söci 2012.07.29 11:56:49
@Dean6: most komolyan, mi nem jó a 4. részben?
Söci 2012.07.29 14:55:13
@Dean6: a régi részek is olyanok, mintha 10 éveseknek készültek volna
Söci 2012.07.31 15:31:18
@félázsiai nemecsek ernő áruló: írj Harrison Fordnak, hogy a kedvedért ne csináljon több filmet
A Tapló télapó (Bad Santa) antikarácsonyi film folytatásáról régóta beszélnek, Billy Bob Thornton, az első rész sztárja még év elején elmondta, hogy ősszel indulna a forgatás és 2013 decemberében küldenék mozikba a produkciót. Tavaly Johnny Rosenthal és John Phillips látott…..
Söci 2012.07.31 12:38:17
@Dean6: remélem sikeres, mert ezt kurva nagy vígjáték volt

ha neked nem tetszett, akkor miért számít, hogy csinálnak-e belőle folytatást vagy sem ?

mondjuk furcsa, hogy volt egyáltalán akinek nem tetszett, mi volt a bajod vele?