Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimblee

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
Kimblee 2020.08.27 11:46:06
Kaptam ma levelet, ami még bennem is felbaszta a metilt! Olvassátok! Kora nyáron megjelent a munkahelyemen Jancsi és Juliska az egyik kereskedelmi csatornától, vagy XY media grouptól, nem tudom pontosan.Elkezdtek fényképezni, beszéltek hosszasan a főnök feleségével, majd távoztak.…..
Manapság mindenhol csak azt hallani, hogy a vendéglátók igyekeznek minden igényt kielégíteni, a kiszélesedett íz-élményre vágyó vendégek részére. Ez a jelenség viszont olyan határon táncol, amelyet egy vékony borotvapenge élével is nehezen lehetne illusztrálni, így álljon itt egy kis ízelítő arról,…..
Egy gyógyszertári vásárlás után vannak dolgok, amikre különösen nem számítunk. Például, hogy az ott vett terméknek nem mi vagyunk az első használói. Olvasónk egy vércukorszintmérő esetében találkozott a jelenséggel, ráadásul a patikába visszatérve még magyarázat és felháborodás is fogadta, a pénzét…..
Kimblee 2020.04.21 09:10:39
@onlajnok: azt azért vágod hogy egy gyogyszertari eszközről van szó? Mi van ha nem fertőtlenítették le normálisan, mi van ha az előző használó valami olyan betegségben szenved amiről nem is tud? Te hülye vagy?
Egy recept, amihez nem kell konyhatündérnek lenni, sőt akár hétvégi programként a gyerekeket is bevonhatjuk a készítésbe. Az eredmény: elképesztő ízek és egy csokoládéfagyi, ami mindenkit levesz a lábáról. Hozzávalók: 380 ml tej150 ml tejszín50 g barna cukor1 csomag…..
Kimblee 2020.04.12 16:09:47
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
Kimblee 2020.04.05 11:09:50
@Péter 2: hát jó nagy marhaságot írtál, látszik nem értesz hozzá, ha rántott húst ezzel akkor megégett ételt eszel? Mert az 180C° olajban sül ám. Ha jó minőségű a kotyogós főző, és értesz is hozzá akkor kiváló kávét kapsz, közepesnél finomabbra őrölt kávé, spórolni nem szabad és lassan kell főzni hogy aromás sűrű kávét kapjunk. Egyszerű! Ez nem az beletaposom a kávét, felöntöm vízzel majd felteszem max lángon hagy égjen majd 10 perc mulva ránézek. Olvass utána és ne okoskodj itt légyszíves
Kimblee 2020.04.08 23:41:47
@NoOne: nem égeti meg a kávét, ne oktass ki, több ezer csésze kávét főztem le kotyogóssal, vendéglátós és étteremtulajdonos révén. Azért mert ti nem tudjátok valaminek a módját az nem azt jelenti hogy az úgy van ahogy mondjátok.
Az egyértelmű, hogy Vikiék hibáztak akkor, amikor 2 db külön csomagot raktak a Foxpost csomagautomatába. A szabályzat szerint ugyanis rekeszenként 1 db-ot lehet csak betenni, amire érdemes ráírni a címzett és a feladó telefonszámát, de mást nem, mivel a többi adatot tartalmazó címkét a futár…..
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
Attila garanciális laptopja úgy járta meg az Extrem Digital-on keresztül a HP márkaszervizét, hogy a hibát ugyan kijavították, de csináltak helyette egy másikat, nehogy hiányérzete legyen. Ezek után Attila úgy pattant le az EDigital ügyfélszolgálatáról, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Az…..
Olvasónk, Gamintojas olyan levelet írt nekünk, amin egy pár napig ülnünk kellett, hogy meg tudjuk emészteni. Egy cikket is mellékelt a felvetéshez: A rejtett heréjű kansertések ivari szaga. És akkor jöttek azok a mondatok, hogy: "Megfigyeléseink szerint az ivari szag pszichofizikai élményként…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
Kimblee 2020.02.17 01:01:36
@Szubrina: Követelés kezelö cég nem behajtó cég, nem vesz meg lejárt tartozást, ne beszélj már hülyeségeket. Látszik fingod sincs semmihez. Olvass, ott van az információ csak lusta vagy. Az hogy vén majomfeltölt egy videót a youtubera at még nem igazolja az állításod. Lejárt és jogalap néküli tartozás nincs, egyébként sem lehet jogalap nélküli, ez a kifejezés nem létezik. Az elévülés pedig a követeéslt nem szünteti meg, ha az elévülési idö letelt attol még a bíroság vagy más hatóság ezt nem vizsgálja és nem veszi figyelembe.ha az elévülésre az érintett nem hivatkozik az eljárás során, akkor születhet ellene marasztaló döntés és a tartozást be is hajthatják rajta.
Ennek gyakori példája, hogy a fizetési meghagyással nem foglalkozik a címzett, és nem terjeszt elő ellentmondást a közjegyzőnél, azt gondolva, hogy a tartozás már elévült. Azonban a közjegyző hivatalból nem vizsgálja az elévülést, így a fizetési meghagyás jogerőre emelkedik és végrehajtható lesz. Azért tudják behajtani a már elévült tartozást barátom, csak itt azzal van a baj hogy nem csak hülyék vagytok de lusták is hogy utánajárjatok a dolgoknak. Ezekután pedig még nektek áll fentebb hogy a saját hülyeségetek miatt behajtják a tartozásotok. Egyébkétn szerintem kurvára szégyen az hogy valaki nem fizeti meg a felvett hitelét, bankszámla tartozását. Nem tudom te milyen banknál vagy, de az elsö két felvétel ingyenes mindehol, ez jogszabály. Egyébként pedig egy szolgáltatásért fizetsz, aminek megvan az ára. Az hogy a kis ember tehetetlen ezt nem is értem, 360ftért hisztizel, én is a pofádba röhögnék. A tankönyves történeted is alaptalan és hülyeség. Én pedig nem szoptam be, egyedül telefont vettem törlesztöre, mert annyi kedvezményt kaptam hogy pitiáner összeget kell kifizessek havonta egy felskategóriás telefonért, és sokkal olcsobb mint ha egyszerre tettem volna le az árát. Én mindig minden számlát befizettemj idöre mert van felelösség tudatom. Az hogy nektek nincs, vagy lustáék vagytok elolvasni akár az ÁSZF-et vagy az apróbetűs részt az pedig a ti szegénységi bizonyítványotok. És még van pofátok a saját faszságotokért höbörögni. Egyébként ha a cetelem megbízást ad ki az intrumnak akkor már az intrumnak is van köze hozzá nem csak a banknak és neki. Azt megsúgom hogy bankártya éves díját mindig a bankszámla nyitás napján vonják le, nem is fognak elözetesen értesítani rola, ha már azt is elfelejtetted mikor nyitottad a számlád nincs is több hozzáfuznivalom a mondandodhoz. Össze vissza beszéltek, utána járás nélkül okoskodtok és próbáljátok áttolni másra a felelösséget.
Kimblee 2020.02.17 10:15:02
@Szubrina: üzletem van, naponta keresek annyit nettóba kint te havonta bruttóba. Megint hülyeséget állítasz, a szamlaval kapcsolatosan is kamuzol, mert nekem mind a vállakozói mind a maganszamlamnal a nyitás napján vonja le az éves díjat. Olvasd el megegyszer amit az elévülésről írtam. Úgy néz ki elsőre nem ment át. Szellemi fogyatékos vagy, lehet akkor 40x kell elolvasnod hogy megértsd a felét. Nem létező tartozás miatt, nem keresik az embert, ne beszélj ekkora balgaságot. De jót nevetek rajtadXDDDD Nem létező tartozás
Kimblee 2020.02.17 10:15:03
@Szubrina: üzletem van, naponta keresek annyit nettóba kint te havonta bruttóba. Megint hülyeséget állítasz, a szamlaval kapcsolatosan is kamuzol, mert nekem mind a vállakozói mind a maganszamlamnal a nyitás napján vonja le az éves díjat. Olvasd el megegyszer amit az elévülésről írtam. Úgy néz ki elsőre nem ment át. Szellemi fogyatékos vagy, lehet akkor 40x kell elolvasnod hogy megértsd a felét. Nem létező tartozás miatt, nem keresik az embert, ne beszélj ekkora balgaságot. De jót nevetek rajtadXDDDD Nem létező tartozás
Krisztina nagyon boldog, hogy nem fizetett előre a kanapéért, ami raktáron van, vagyis gyártják, vagyis hamarosan szállítják, vagyis ki tudja mi van vele. A képen szereplő RAKTÁRON, MAX 1 HÉT! felirat megtévesztés szagú, de láttunk már sok ilyet. Krisztina viszont éppen a gyors szállítás miatt…..
Remek hírünk van: idén újabb szakértő erővel gazdagodott a Homár! Új partnerünknek, a Pénzügyi Navigátornak köszönhetően mostantól a bank- vagy biztosító ügyben hozzánk forduló kedves és naiv ügyfelek pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsot is kapnak. A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat díjmentes…..
Olvasónk karácsonyi ajándéknak szánt okosórája sehogy sem bírta a strapát. Hamar lemerült, akárhogy is próbálkoztak a használatával. Az ünnepek miatt nem sikerült az elállási időn belül visszavinni, az üzlet pedig nagyon szabálykövető, nem is vették vissza, úgyhogy megkezdődött a garanciális javítás…..
Kimblee 2020.01.23 23:58:01
@Thule: ez így van, volt üzlet tulajdonosként mondom. Attól hogy vasárnap nyitva voltam, attól még munkaszüneti nap a vasárnap.
Lazítsunk egy kicsit a kajakóma és az alkoholmérgezés közti rövid időszakban és nézzük meg, mi van akkor, ha ellopják a kukát a ház elől. Béla törvénytisztelő állampolgár: szelektíven gyűjti a szemetet és a tájékoztató szerinti időpontban helyezi ki az edényeket a közterületre. Jött is a tolvaj, az…..
Hamarosan tele lesz minden a karácsonyra kapott cuccok hirdetéseivel, szóval ez aktuális. A Vaterás/Teszveszes hirdetéseknél gyakran találkozhatunk a "máshol is hirdetem, érdeklődj" szöveggel, ami a máshol is hirdetők egyszerű elővigyázatossága, nehogy olyasmit üssünk le és fizessünk ki, ami már nem…..
BB régóta használja a Jófogást, így elég sokszor belefutott abba, hogy a hirdetéseket néha visszadobják. Az indok változó, de a leggyakrabban vagy adminisztrációs hibára hivatkoznak, vagy arra, hogy a termék kamu. Tudjátok, a 2000 Ft-os LV táska, meg a 4000 Ft-os Martens bakancsról biztosan tudni,…..
Kimblee 2019.12.10 16:46:34
@nickM: lehet hogy vérciki de ez az igazság. A magyarnam semmi sem jo. Nem értem a posztoló milyen okot keres. Azért nem engedik feltenni a hirdetést mert nem tudja igazolni hogy eredeti.
Kimblee 2019.12.10 21:48:28
@nickM: sajnálom hogy annyi eszed van mint egy marék földnek. Ezen mi a nem tiszta hogy nem tudja az eredetiséget igazolni?
Attila nagyon megörült, amikor ilyen áron ilyen teljesítményű fúróra bukkant, ám az öröme csak addig tartott, amíg fúrni nem kezdett vele. A pontos mérés pedig egész mást mutatott, mit amiért ő fizetett. Rákerestünk a gyártóra és szinte semmit sem találtunk, ami mondjuk ezek után nem…..
via GIPHY Ági szerint ez csak egy apróság, de egy fehér megrendelést feketében teljesíteni pont nem kicsi különbség. Sajnos a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez ideg is kell, de mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen egy nagy levegőt és először is mehet írásban a panasz, aztán meg jöhet a…..
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Zsuzsa mobilja pár hónap után használhatatlan lett, amin sajnos a szerviz sem tudott segíteni. A hiba újra és újra visszajött. Végül Zsuzsának elege lett, erre se pénz, se mobil.  2018. március 09-én vásároltam az eMag webáruházban egy Doogee X5 max típusú mobiltelefont, amit annak rendje és…..
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..