Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbeuus (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szamarai Körzetben Mordvin Kultúrközpontot adtak átDecember 6-án Zsiguljovszkban mordvin kulturális- és szórakoztatóközpontot nyitottak "Moksa" néven.Az épületben múzeum (a mordvin kultúráról), bolt, kávézó és szálloda is helyet kapott, mindez népi stílusjegyekkel…..
Kedves Olvasók!A Blog.hu döntés elé állítja a blogírókat (aki itt blogol, az nyilván tudja).A blogtulajdonos dönthet arról, akarja-e, hogy az index hirdetései megjelenjenek blogja felületén (2 dobozban) - a hirdetésekből befolyó összeget az index kapja, a blogger pedig bizonyos…..
nbeuus (törölt) 2008.11.17 14:30:05
A Mordvin Köztársaság már két olimpiai arannyal is büszkélkedhet a Pekingi Olimpián 2008. 08. 22. Az orosz olimpiai csapat színeiben versenyző Valerij Borcsin, majd öt nappal később Olga Kanyiszkina is aranyérmet szerzett könnyűatlétikában - mégpedig férfi illetve női 20…..
Fiatal "finnugorok" a magyar nyelvvel és kultúrával ismerkednek2008. 08. 12.Augusztus 17-30. között zajlik a Balaton partján a Nyári Egyetem Hungarológia kurzusa, amelyet a Szombathelyi Tanárképző Főiskola Uralisztika Tanszéke és a Collegium Fenno-Ugricum közösen szerveznek…..
nbeuus (törölt) 2008.08.13 13:01:00
Nagyon szuper dolog ez szerintem!

Nem tudom a szombathelyi szervezők olvassák-e a blogot illetve nem tudom, hogy milyen segítséget vettek igénybe a balatoni utazás szervezésénél, azonban figyelmükbe ajánlanám a Magyar Turizmus Zrt. Moszkvai Külképviseletét.

Buro sovetnika po turizmu Vengrii
képviseletvezető: Aranyossyné Szegedi Andrea
123242 Moszkva, Krasznaja Presznya ul. 1-7
Telefon: (74 95) 363 3962
Fax: (74 95) 363 3963
E-mail:
szegedi@vengria.ru
Honlap: www.hungary.ru és www.vengria.ru

Az irodában orosz nyelvű prospektusokat, térképeket és bármilyen információt lehet kérni a magyarországi utazásokkal kapcsolatban. Lehet (sőt majdnem biztos), hogy a Collegium Fenno-Ugricum már fel is vette velük a kapcsolatot, illetve a szombathelyi intézmény már mindent megszervezett az úthoz.

Remélem, hogy ha ehhez a balatoni úthoz már nem is, a későbbi magyarországi utazásokhoz közvetetten hozzájárulhatok ezekkel az infókkal.
2009-től élvezhetjük a "Finnugor Olimpiát"A Komi Köztársaság vezetői 2009-ben "Finnugor Olimpiát" szeretnének rendezni az északi köztársaságban. A Finnugor Olimpia lebonyolítása során a hagyományos olimpiai játékokat tekintenék mintának. A Komi…..
Utazási iroda, amely finnugor utakra specializálódott Frankfurt am MainbanA minap egy nagyon érdekes oldalt találtam az interneten, ennek elérhetőségét osztom meg veletek.A weboldal alapján kiderül, hogy az utazási irodát vepszék alapították, és  már 1989 óta szerveznek…..