Adatok
Gyula Gál
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Nagy levegővétel és még nagyobb bátorság kellett ahhoz, hogy egy ilyen ételről, mint a pizza bejegyzést írjak. De azt hiszem, eljött az idő: számtalan próbálkozás, rengeteg elcseszett tészta, és elhagymázott (sic!) szósz után úgy gondolom az itthon sütött pizzám…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
A recept jónak tűnik & biztosan ki fogom próbálni. Nem írtad le, hogy ez a fél kg liszt mennyi pizzához elegendő?! Sacc / kábé 4-5 33-as pizzát nézek ki ekkora mennyiségből, de kiváncsi lennék a tapasztalataidra.
Tipp: akinek van zárható, szenes grillsütője az pizzakővel és brikkettel 300C környékére kónnyedén fel tudja tolni a hőfokot. Nem 2 perchanem 4, de az eredmény egészen jó.
Másik kérdés: élesztő. Csak sima por élesztőt használsz?! Olasz receptekben csak sörélesztőt látok, de szerintem náluk nincs is más. Itthon persze sehol nem találtam még. Legalább is nem vagyok biztos benne, hogy a sörfőző boltokban kapható sörélesztő az működne-e?! Vélemény?! Köszi előre is