Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajjajjj

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy az ember azért ír valamiről, mert éppen ott volt. És én tegnap este a Nemzeti Színházban megnéztem az Alföldi Róbert rendezte Ember Tragédiáját. Azért néztem meg, mert szeretem a színházat. Szeretem, de nem értek hozzá. Ezért aztán senki se várjon tőlem…..
Gordana Karovic budapesti előadásán bemutatott egy roncstérképet, és láthattunk néhány érdekes képet ex-monarchiás roncsokról. Alább becsatoltam egy válogatást szerb barátaink videóiból. Azt hiszem nem kell ecsetelni, hogy ezek a hajók nekünk, magyaroknak is…..
Ma volt Szentendrén a II. Magyar Búvároktató Találkozó, amelyet a Magyar Búvár Szakszövetség rendezett. Előadást tartottam a Búvárrégészeti Szakosztály munkájáról.Az eredmény: az egyik jelenlévő felismerve ez egyik bemutatott hajószöget jelzett egy eddig ismeretlen…..
ajjajjj 2011.04.15 14:03:12
ajjajjj 2011.04.15 17:35:50
:-s
zoli voltam OPNI-t, most! 2010.10.14 12:49:00
Direkt fogalmazok sarkosan: a közveszélyes bolondokat igenis zárják bolondokházába!Ez szebben úgy hangzik, hogy az ön- és közveszélyes pszichiátriai betegek kezelése során kiemelt figyelmet kell fordítani saját maguk és környezetük biztonságára, ennek érdekében pedig olyan…..
Ahogy eddig divat volt szidni a komcsikat, mostanában a jelek szerint egyre jobban eljön az az idő, amikor divat lesz szidni a Fideszt és a kereszténydemokratákat. Elindult egy mém. Ennek a mémnek za unokabátyja képes volt csúfos vereséget róni a szocikra, most majd kiderül, ez a mém…..
ajjajjj 2011.03.23 20:30:00
Az alábbi linkre kattintva láthatóak a képek és egy magyar leírás. Bár nem régészet, de van olyan érdekes, hogy itt is közzétegyük:http://granturizmo.blog.hu/2010/10/26/a_vilag_legmelyebb_uszomedenceje#comment-formés egy videó (a youtube-on van több…..
Azt eddig is sejtettük, hogy a Való Világ lakóit alkohollal keverni nem a legszalaiannamáriásabb húzás, de vagy három nappal ezelőtt valahogy úgy alakult, hogy egyszerre több csajnak az agya is levetette magáról az ékszíjat, és egymásnak estek kicsinyég. A videót az ugrás után…..
ajjajjj 2011.01.05 15:39:28
@báró Csekonics:
Régebben több magyar kábelcsatornán is volt éjjel keménypornó. A HBO-n is és ha jól emlékszem a Viasat3-on is többek közt.
Nem is túl későn, már volt hogy 11 után és nem is akármilyen lájtos, hanem a legdurvább hardcore dolgok, még időnként meleg filmek is. ERRE SEMMIFÉLE KORLÁTOZÁS NEM VOLT A FIDESZ IDEJE ALATT SEM!!!!!
Tessék mondani, hány százezer kiskorú kapcsolhatott az elmúlt 20 évben 11 óra után - pl ha a szülei későn értek hata vagy éppen már elaludtak - gyanútlanul, olyan csatornákra, amiről nem is sejtette hogy mi megy ott éjjel és hirtelen a szeme elé tárult mondjuk egy nagy tátongó anusz, vagy ahogy 3 férfi minden nyílását betömi egy nőnek, vagy éppen 2-3 meleg srác anális-orális örömeit premier plánban??? Akkor valahogy senki nem ajvékolt, pedig GARANTÁLT, hogy gyerekek százezrei sérültek. Most 2 mellbimbó miatt meg megy a hiszti... Szánalmas...
Varánusz Talpra magyar! 2010.12.28 08:00:00
Talpra magyar! Hí a Zsoca! Itt az idő, gyertek haza! A Nemzeti Együttműködés orákuluma ismét gondolkodni volt: Hiába no, a magvas gondolatokhoz csönd és ihlet kell, meg némi agyi oxigén hiány, ha a verőereket elnyomja már a műanyag karima. Szabadon szárnyal a képzelet,…..
Mint sok minden az életben, ez a film is véletlen talált rám.Mióta gyermekeim vannak max. magazinműsorokat vagy tehetségkutatókat nézünk velük, filmeket, sorozatokat szinte soha.És mégis véletlen láttam az RTLen a film ajánlóját.Mivel valamiért imádom a templomos lovag sztorikat,…..
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
- Elegem lett a németekből, hát eljöttem Angliába, de szobát nem találtam, ezért sátorban alszom. - mondja a szőke hajú, kék szemű huszonhetes fiú, majd hozzá teszi. - A németek ezt csinálják. Ha kell, gyalogolok 25 km-t esőben, majd ha haza érek, befekszem a hálózsákba,…..
A világ legboldogabb országa a „happyplanetindex” szerint! Háztűznézőbe, most ebbe a tengeren túli, közelebbről a közép-amerikai kontinenshídon elterülő karib-tengeri országba Costa Rica-ba vezet az utunk. Az Eco Studio Arquitectos által tervezett Casa Triangulo a maga 550 négyzetméternyi…..
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..
ajjajjj 2010.11.22 23:44:18
 A néhai SzDSz-t a jobboldali véleményformálók hosszú éveken keresztül azzal vádolták, hogy csekély támogatottságuk ellenére a kormányzati tevékenységet és kommunikációt nagyban meghatározták. Pepitában ugyanez történik ma, amikor a KDNP politikusai köszönnek vissza…..
ajjajjj 2010.11.17 02:24:55
Semjén Zsolt tökéletesen illik a mai közjogi "méltóságok" sorába. Ahol lehet 50-es iq-val valaki köztársasági elnök, miért ne lehetne más valaki meg miniszterelnök helyettes?
Belegondolt már valaki komolyabban, hogy kik-mik ezek? Szíjártó (60 iq), Kövér (50 iq és elmebeteg), Orbán (70 iq és elmebeteg), Schmitt (40 iq), Semjén (25 iq) ezek az emberek a közjogi méltóságok honatyák!!! Sorolhatnám még... Nem csak tökhülye idióták de közveszélyes elmebetegek is jellemzően.

Ide jutott az ország. Az agymosás a zombisítás, az agyhalott fogyasztók tenyésztése célját elérte. (ebben az elmúlt 40 év mindenkori vezetése ill. a mai világrend is felelős)
Nyálcsorgató zombik szédelegnek, akikkel bármit el lehet hitetni. Ma még csak Istentől való, de ha holnap az lesz az alkotmányban, hogy a Télapó valójában Pamela Anderson, akkor arra fognak bólogatni lelkesen a birkák... Teljesen mindegy, mivel kiölték belőlük a gondolkodás képességét...

Magyarország lakosságának majdnem teljes elhülyülése sikeresen megtörtént. Mind fent mind lent. Az értelem kivonult. (illetve vonul) A villanyt lekapcsolták. Akik még kitartanak, csak azért teszik, mert kénytelenek, mert köti őket valami. (és kb úgy érzik magukat, döbbenten néznek, mint 75 éve Németországban) Aki tehette, lelépett vagy éppen szervezi-tervezi a távozását... Ez van.
Maradnak a nyálcsorgató agyhalottak, kisebbségek, pszichopaták és paraziták.
Mi menekültek pedig, majd valahonnan biztonságos távolságból nézzük végig a teljes összeomlást, nagyon szomorúan...

Mellesleg szerintem az egyház nagyonis a KDNP mögött áll és anyagilag vastagon támogatja a Fideszt. Mi más oka lehetne, hogy az címeres barom Semjén ott vigyorog mindenhol? (talán csak nem titkos szerelme Orbán másik bábjának a mafla Schmittnek?)
Az egyház rejtett vagyona elképesztő nagy. Az emberiség vagyonelbitorlói listáján az egyházak a világ toptenjében vannak és hatalmat akarnak, mint minden más nagytőkés...
A köztársasági elnök szerint az alkotmányos hatalom Istentől ered, és az országot a Sátántól kell megvédeni. Schmitt Pál igen komoly keresztény elhivatottságról tesz tanúbizonyságot az új alkotmány tervezetéhez fűzött gondolataiban. A kereszténység pedig valóban az európai…..
A mai Magyar Nemzetben Vay Márton írt véleménycikket az iszapkatasztrófáról és tanulságairól, megtalálható a honlapunkon. És egy rövid videó a helyszínen tartózkodó munkatársaink első napjáról:   ..
ajjajjj 2010.11.09 02:04:37
www.hirado.hu/Hirek/2010/11/08/15/Ismet_voros_a_szine_a_Torna_pataknak_.aspx

Továbbra is, immár egy hónapja piros víz folyik a katasztrófa környékbeli patakokban, folyókban, ami folyamatosan le kell hogy jöjjön a Dunán. Továbbra is csak a ph-t kommunikálják, nehézfémről, sugárzásról mély csend.
Azokat a folyóvizeket, amik behozzák a Dunába a szennyezett vízet nem lehet megakadályozni, tehát a szennyezett víz egy hónapja szépen csorog le a Dunán. Ismét kérdem ez 100% biztosan semmilyen formában nem érinti Duna menti ivóvízbázisokat? Tökéletesen biztos hogy a nehézfémszennyezés nem kerül át? A fémes íz kb egy hónapja van a budapesti ivóvízben.... Hol tekinthető meg nehézfémre és sugárzásra végzett objektív mérési eredmény a budapesti ivóvízről?
Nézd és lásd! Nem semmi weboldal! Amerikában kukázásból nem hogy tengődni lehet, hanem megfelel egy itthoni kisebb család Teszkós bevásárlásának.Ha csak mondják, nem hiszem el.Az írója egyik kedvenc találati élménye az volt, mikor egy jóféle tábla csokoládét is…..