Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farmasi Termékek

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bőrápolás a kemoterápia alattRészletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/daganat/8972/kemoterapia---a-bor-a-haj-es-a-kormok-gondozasa     Használjunk gyengéd, illatanyag-mentes szappanokat és…..
Bőrápolás a kemoterápia alatt A kemoterápia gyakran okoz száraz, irritált bőrt. Ahelyett, hogy a tüneteket próbáljuk kezelni a kemoterápia megkezdése után, már a kezelést megelőző egy hétben tehetünk lépéseket a bőr problémák minimalizálása érdekében. Ezután már folytathatják a kezelést. Sokat…..
      Psoriasis – pikkelysömör A pikkelysömörről A psoriasis – pikkelysömör – az egyik leggyakrabban előforduló, krónikus gyulladásos bőrbetegség (ritkán a nyálkahártyák, ízületek és a körmök érintettségével), mely mindkét nemben egyformán előfordul, és bármely életkorban jelentkezhet.…..
Az aktív szén általában szénből, fából vagy tőzegből és más anyagokból készül. Magas hőmérsékletnek való kitevés hatására válik aktívvá. Ez nagyszámú apró pórust képződést okoz a szén felületén, amelyek mikroszkopikus csapdákként hatnak. Ezek képesek elfogni és elnyelni a szennyeződéseket,…..
  ARCBŐRÜNK ÖREGEDÉSE       A bőr öregedésének folyamata az egész testünket érinti, mégis a legérzékenyebben a leglátványosabb területre, az arc öregedésére reagálunk. 40 éves kor után – akár hirtelen – szembeötlő változások is bekövetkezhetnek: lógó szemhéj, szarkalábak, szem alatti táskák,…..
Lábaink ápolása nem csak esztétikai okokból, de egészségünk megőrzése szempontjából is kiemelt fontosságú. Bizonyos betegségek esetén ráadásul különösen fontos, hogy odafigyeljünk a lábainkra.   Mi okozhat lábgombásodást, mire figyeljünk? - Szűk, vastag, gumitalpú cipőA túl szűk cipők…..
  Mi számít lassú növekedésnek? Egyénenként változó a haj növekedésének üteme, de átlagosan nagyjából egy centit nőnek havonta a tincsek. Van, akinél ez több, van, akinél kevesebb. Sajnos az, hogy hajvágás után gyorsabban nő a hajad, csak tévhit, azonban a felfrissített hajvégek rendezettebbnek és…..
  Lassú a vérkeringésünk, hidegek a lábaink, a kezeink? Van rá megoldás!   A nem megfelelő vérkeringés kellemetlen tünetei között találhatjuk a végtagok zsibbadását, érzéketlenségét, a folyton hideg kezeket és lábakat, a fáradékonyságot is. Hogyan javíthatunk rajta?   Dr. C. Tuna…..
Melyiket választod? Szintetikus anyagokkal mérgezed a bőröd, pórusaid kemikáliákkal tömíted el. Az érzés: bőröd fuldoklik, a vegyszeres kozmetikumok fedőréteget képeznek bőrödön   Természetes bőrápolás, vegyszerek nélkül, natúr kozmetikumokkal Az érzés: bőröd - visszanyerve természetes…..
  Uszodaszemölcsök (mollusca contagiosa) Ezek a szemölcsök ártalmatlan félgömbformájú kinövések. Felületük fényes, leginkább a paprikához hasonlítható. A közepük behorpadt. Az uszodákban rendkívül gyorsan fertőznek. A hűvös nedvesség felpuhítja a bőrt, így a szemölcsvírusok könnyedén bejuthatnak a…..
Az aloe vera, mint „csodanövény” Az aloe vera egy nagyon nemes, már az ókor óta ismert és használt gyógynövény. Még a Bibliában is megemlítették, Nagy Sándor idejében pedig a sérült harcosok sebeinek gyógyítására használták. A fáraók korában például úgy tartották, hogy az aloe vera a…..
Körömvirág-kenőcs:Csodálatos gyógyhatása van a műtéti sebek utókezelésében. A körömvirág-kenőcs kiváló a zúzódások, daganatok, izomrándulások, vérömlenyek, fekélyek gyógyítására. Sebgyógyító, vérzéscsillapító hatásánál fogva jól orvosolhatók vele egyes felületi sebek, pl. lábszárfekélyek,…..
Farmasi Termékek Farmasi termékek 2019.09.08 22:26:03
(A háztartások nélkülözhetetlen csodái) A FARMASI egészségre ártalmatlan, gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készült arc, test és hajápolási, tisztítószerek valamint baba ápoló kozmetikai termékeket gyárt.  A Farmasi makeup termékei…..
Vásárold meg kedvenc Termékeidet -23 % kedvezménnyel a Farmasi webáruházban!   Farmasi Termékek: A regisztrációdat követően azonnal megkapod a -23% kedvezményt és láthatod az összes termék kedvezményes árát!Az első rendelésed alkalmával a kosaradba kell helyezned a 960 Ft-os regisztrációs…..