Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regina Falange

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
Regina Falange 2021.08.31 14:02:14
@Fálki: Ezzel az esessel kapcsolatosan teljesen igazad van, valami ilyesmire gondoltam en is csak nem tudtam jol megfogalmazni (meg esni se tudnek jol de nem is jelentkezek egy ilyen jatekba). Es pont itt az orok kerdes: nem tudtak hova jelentkeznek? Nem lattak meg egyetlen evadot sem? Nincs kivalasztas? Bar naiv sem vagyok, tudom hogy nyilvan van egy “lista” amirol a civileket is kivalasztjak aztan lesz ami lesz…A Zsofi jo potjatekos volt, akar civilnek akar celebnek jo lett volna :) Hat a celebeknek Balint miatt szurkolok nagy kedvencem volt a Vvben es sajnaltam hogy nem o nyert. Ja es hat Zsolt oltogatasait is imadtam, kivancsi voltam milyen “alarc” nelkul. Egyebkent az elso jatek elott ahogy ott felalltak egymassal szemben meg voltam rola gyozodve hogy a civilek fognak nyerni, annyira kis nyiszlettnek tuntek hozzajuk kepest a celebek fizikailag, de orulok hogy igy alakult.
Regina Falange 2021.08.31 17:12:49
@VV11Vikcsii: Szerintem sem sikerult jol a casting. Eleve igy hogy (Tamas talan) a vivo gyerek kiesett, es egy csaj jott a nemek aranya is egyenlotlen lett. Zsofi joker volt. Akarmelyik csapatbol esik ki valaki o bevetheto! Biborka tuti nagy taktikus lesz de o szerintem hatulrol fog tamadni. A mai elozetesben pedig ha jol lattam Tibi sir Beatrix talan a mukormos csaj, aki meg ordibal. Na szerintem o is taktikus lesz csak talan nyiltabban. Viszont a Zsofi ellen fognak legeloszor osszezarni szerintem. En az elso bemutatkozas utan a civilek kozul Daniban csalodtam. Azt hittem o karakanabb szemelyiseg de pl a haz epitesnel total eltunt.
Regina Falange 2021.08.31 17:51:53
@Fálki: Jogos jogos! Rohadt eloiteletes vagyok!!Bar neha noi megerzesnek is hivnam is es altalaban bejon de igaz, varjuk ki a veget…
Sziasztok, Fálki vagyok, ezen a térfélen még új hús - de rutinos realityfogyasztó-, remélem a hátralévő hetekben jól fogunk szórakozni az ápoltakon. Csapjunk is bele, PP fogad minket csodálatos genderrózsaszín pulcsiban, ebből ma humor-móka-kacagás lesz, érzem. Buli volt és mit jelent a buli?…..
Regina Falange 2020.12.12 22:15:16
Regina Falange 2020.12.12 22:17:09
@Alice from madness: Elo VV...de azert koszi!
Regina Falange 2020.12.12 22:38:47
@Alice from madness: Nem mindig. Sajnos az asperger nalam is befigyel. Kellene a tabla!!
Üdvözlök minden olvasót, ebben a szezonban én is csatlakozom a VV hogyvolt-írók kis csoportjához. Remélem, hogy jól fogtok szórakozni az írásokon (nagyon fogok igyekezni, hogy így legyen és szánom bánom, hogy így megcsúsztam az írással) és azt is remélem én is jót mulatok majd a gyökereken mialatt…..
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Regina Falange 2020.11.17 23:26:07
@Trasheater: Az. Jelentsen ez barmit is vagy akarmit. Mindenesetre tenyleg kockaztattuk az agyunk epseget ezzel a Belevaloval, mazochistak! Jo ejt!
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Regina Falange 2020.11.15 22:55:35
@Nem Penny hajója: Haha! Modoros=Gabor :) Szerintem Gabor azt hiszi, hogy Alekosz kisoccset eljatszva megnyerheti a musort! Meg ugy is probal allni...! ;)
Regina Falange 2020.11.15 23:17:46
@MeadowSoprano: Teljesen egyetertunk! Raadasul Digo az osszes csajszi zsanere ;)
Regina Falange 2020.11.15 23:26:50
@MeadowSoprano: Abszolut! De mondjuk ez nem csoda! Eleve a csajokat szigorubban iteljuk meg, es ugye az alkohol hatasara is konnyebben hulyulnek meg. Mondjuk az elozetesben lehetett latni, hogy Amanda mar visszakozna ebbol a helyzetbol, mert rajott, hogy (a szavaiddal elve es milyen jo kifejezes ra!) szekunder szegyen volt Gina viselkedese!
Tegnap a világ egy pillanatra ismét Magyarország felé fordította arcát és csak ránk figyelt, hiszen fontos kérdésben döntöttünk. Azonban nyert az igazság, és vele az igaz szerelem is, és 3 szem krumpli nélkül a zsebünkben is meg tudtuk hozni döntésünket, vagyis hogy ki nyerje a Love Islandet. Persze…..
Előrebocsátom, négyszer futottam neki ennek a posztnak, a blog.hu ma igazán kitett magáért. És igen, volt biztonsági mentésem, de nem engedte visszamásolni, a képeket össze-vissza szétbaszta, vagy csak simán hibaüzenetekkel bombázta a szívem közepét méregbe mártott nyilakkal. Úgyhogy nem kérek…..
Regina Falange 2019.10.13 22:11:48
Regina Falange 2019.10.13 22:19:23
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit…..
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
Regina Falange 2019.10.06 22:27:36
@Regina Falange: Nnnnna. Lagalabb nem kell tovabb nezni Milano fejet...
Regina Falange 2019.10.06 22:31:39
Elég lassan indul a rész, még ott tartunk, hogy Karó nem érti, miért baj az, hogy seggeket fogdos bekötött szemmel. Le kell ülni és megbeszélni higgadtan, így is lesz és gyerekek, a műsor első őszinte bocsánatkérése megszületik, Karó részéről. Nem tudta, hogy Eriknek ez rosszul eshet, itt már csak…..
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Az előző részben Niki és Balázs küldött haza egy-egy ácsingózó jelentkezőt, ma is tovább hasítunk a szerelem traktor kerék hasította nyomvályújában: ebben a részben Zsolt és Misi lesz kénytelen összetörni egy-egy rajongójuk szívét; bár zsolt elég alternatív módját választotta a kiválasztásnak, Misi…..
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Csapjunk bele a maiba, izgalmas lesz, mert valaki távozik! Zsanért láthatjuk, aki nehezen éli meg, hogy a Vezérkan IzomTibi már más kikötőbe hajózott. Zsani lassan de biztosan rájön arra, hogy pont úgy mint kint, itt bent is B vagy méginkább C -terv. A legszomorúbb, hogy fogalma sincs arról, hogy…..
4.00-kor nem esett jól az ébresztő hangja, de aztán nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy éppen a 23. rész megírása jutott nekem osztályrészül, mert ez a szerencseszámom. Nem azért, mert ezen a napon születtem (nem a lófaszt nem), és még csak nem is azért, mert ez volt Michael Jordan mezszáma a…..
Regina Falange 2019.09.24 22:30:57
@megvagyhadnagy: 16 kerdes van. Pl. Melyik fiu csajozik a legjobban? Kinek a legjobb a mozgasa a lanyok kozul? Ki a legintelligensebb a parkeresok kozul? Melyik fiunak a legjobb a dumaja? Stb stb...
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
Regina Falange 2019.09.22 19:44:31
@Ken Adams79: Teljesen egyetertunk! ;) Remelem Sandorlany megy ma haza!
Regina Falange 2019.09.22 20:37:24
@Ken Adams79: Valaki tegnap irta hogy ez az Alexa a VV Zsuzsura emlekezteti. Sajnos engem is, ot is utaltam nagyon, ebbol kifolyolag Alexat szeretnem minel elobb ajton illetve villan kivul latni. Abban egyetertunk, hogy szurkolni senkinek sem szurkolok hogy nyerjen, mert egyikuk sem szimpibb a masiknal. Meg egyebkent pont Gabor volt a kedvencem az elejen, de ezzel a Nias rajongasaval el is tunt a szimpatiam. Azt en sem gondolom, hogy szerelmet lehetne igy talalni, bar allitolag Angliaban sikerult.
Regina Falange 2019.09.22 21:42:20
@Ken Adams79: :) ;)
Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy…..
Egy másodperccel vagyunk a Tragédia után, Gábor Niát ölelő/fingerliző karja egyelőre a ciprusi orvosok és a Jóisten kezében. Valami véna szakadt és ezzel haza sem lehet repülni, gondolom az úszás nem opció, így marad a helyi kórház. Nem akarom aszondani, hogy mindig tudtam, hogy a gyúrásból baj…..
Regina Falange 2019.09.21 21:54:28
@Ken Adams79: Haha! De te csakk tudod, kedves Joey Tribbiani! :)))
Regina Falange 2019.09.21 22:26:48
@ble_violet: Meg nagyon fiatal es semmi onismerete. En is ilyen voltam ennyi idosen. Marhara nem ertettem hogyha valaki nem kedvel az miert nem kedvel.
Ismét erőltetett táncikálással indul a nap a lávájlenden. Üzenet érkezik, ami robbantja a párokat, mivel szegény Gergő nem tudta kiválasztani az ÉKSZERT tegnap máglya szerelemből, most a szerkik úgy döntenek, megbüntetik szerencsétlen nyomorultat. Kap egy napot együtt ezzel a szexállattal Andi, Erik…..
Regina Falange 2019.09.20 22:34:50
@megvagyhadnagy: Gergo. Szavaztam. :)
Regina Falange 2019.09.20 22:42:14
@huhujje: Pont erre gondoltam en is... Hianyoltatok Pumpedet, megjott ex Pumpedne. Meg szerencse hogy az exexPumpedne Agi mar kioregedett ebbol a musorbol.