Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soltan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
  7,7 milliárd ember él a Földön, de fenntartható módon csak 3,4 milliárd számára lehet élelmiszert előállítani – hívja fel a figyelmet egy tanulmány, amely a Nature Sustainability-ben jelent meg. Biztosítani mindenki számára az élelmiszert a természet pusztítása nélkül: ez korunk legnagyobb…..
Soltan 2020.02.18 16:19:56
Elképesztôen nagy szamárság és alaptalan az egész jövendölôsdi. Az hogy a föld nem tud eltartani ennyi embert az egyszerûen nem igaz.
A mezôgazdaság ma us több élelmiszert termel mint anennyire szükség can, az ékelmiszer termelés hatékonysága gyorsabban nô mint a populáciò és a fenntarthatóság címszó annyira zavaros anennyire definiálatlan és értelmetlen.
Csak egy példa. Ma egy hektáron megterem 40 mázsa bùza. Ennek ugy 10 százaléka fehérje, azaz 0.4 tonna. De ugyan ezen a hektáron 400 tonna biomasszát lehet elôállítani amit fel kehet dolgozni és emberi fogyasztásra alkalmassá lehet tenni mikozben ugy hogy közben 40 tonna fehérjét kehet elôállitani belôle. Ezt onnan tudom, hogy én nagam tervezem a rendszert és csinálom hogzzá a bioreaktorokat neg a sejtvonalakat. Ha és ezek telhes értékû fehérjék, minden aminosavból annyi van amennyi ideális az ember számára.
Ebbôl köcetjezik hogy tized akkora terüketen tízszer annyi élelmiszert lehet termelni. De bem kehet mert a balfaszok propagandája szerint itt franjenfoodról van szó. Közben fogalmuk sincs róla mit beszélnek. De az hogy az egész VI ilágban egy olyan ideológiát terjestenek smi zérôösszegû játszává degradâlja az emberi kapcsolatokat azt az átkag ember bem veszi észre, csak reagál rá: ha te enni ajarsz, akkor tönkreteszed a világomat. Vagy te, vagy én az egyetlen lehetôség, hogy dögölnél meg te Másik. Nehigy már bekem jelljen áldozatot hozni a Gökfanya kegyeiért. A te gyerejeidet jell elabortálni!!!
Igen igy ágyaznak meg ezek a barom zöldek a népirtásnak.
Az idei World Economic Forum borsos belépőjegye mellé szinte kötelező volt aláírni az Egybillió Fa kezdeményezést (Trillion Tree Initiative) azoknak, akik ott akartak lenni a rendezvényen. A faültetés az egyik olyan ritka kezdeményezés, amely egymástól olyan gyökeresen különböző politikai nézetű és…..
Soltan 2020.02.08 20:44:05
@molnibalage: bem azt kellene eldöbteni elôször, hogy milyen problémát akarok megoldani? A széndixid álprobléna. Több kellene belôle, nem kevesebb. Nem üvegház hatásù gáz és nélkülönözgetetlen a fotoszintézishez.
Az 1856-ban végzett kísérlet sorozat eredményét vizsgálva Eunice Newton Foote — a New York állambeli Seneca Falls-i tudós és női egyenjogúságért küzdő aktivista — a világon először ismerte fel a növekvő szén-dioxid (akkori néven "szénsav gáz") koncentráció hatását a légköri hőmérsékletre. Ez az…..
A Bloomberg írja, hogy vannak olyan napok, amikor a régi beidegződések nagyon is igaznak bizonyulnak. Sokak számára a zöld áram még mindig a nagyon drága árammal egyenlő, ami persze már régóta nem igaz, legalább is a nagyon része nem. De van, amikor a megújuló energia ára hirtelen nagyon megújul de…..
Soltan 2019.09.08 02:17:18
youtu.be/hjcdMU2itv8
Érdemes a klíma mizéria gyökereit megkeresni.
Soltan 2019.09.08 02:21:09
@midnight coder:
De van. A MOL finomítói évente kb 6000 tonna vanádiummal szennyezik az országot. Ez visszanyerhetô lenne, szinte ingyen és vanádium alapù folyékony akkumulátorokat lehetne építeni amik örökéletûek lennének. De a MOL inkább az égetômûre szabaz és mérgezi a környezetet.