Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monika76

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári olvasmányaim között volt Leo Babauta cikke, amiben arról írt, hogyan alakította át 7 szabály segítségével az életét úgy, hogy az sokkal egyszerűbb lett. A 7 szabály némelyikét annyira érdekesnek találtam, hogy lefordítottam a listát. Íme: ***UPDATE*** A…..
Sziasztok!Hányszor hallottuk vagy olvastuk már, hogy mi előnyös egy kövér nő számára és mi nem? Bizony, én sem tudnám már megszámolni...  Törd át a magazinok korlátait! A stílus nem méretfüggő. Viselj nyugodtan (főleg negyven fokban) forrónadrágot, testre simuló…..
Monika76 2013.08.11 11:10:34
Teljesen kezdek megőrülni, ugyanis két hét múlva a Prada group megtartja a minden évben szokásos karácsonyi partyját a divatház minden Londonban dolgozó alkalmazottjának. Viszonylag sokáig eszembe sem jutott az azóta egyre égetőbb probléma, hogy miben jelenjek meg ezen a csodás…..
Biztos vagyok benne, hogy már tavaly is írtam erről posztot, sőt az is lehet, hogy már tavaly előtt is, de mivel a probléma még mindig nem talált megoldásra így aktuális a téma.MILYEN TÉLIKABÁTOT VEGYEK?Egyszerű kérdés és mégsem tudok rá válaszolni. Nézzük, hogy…..
Ti szoktatok játszani? -kérdezi tőlem az egyik barátnőm tegnap a margaritánk fölött.Mit? - sejtettem, hogy nem kinevetavégénre gondol.Szerepjátékosat... - és itt be is fejezem ezt a történetszálat, és megtartom magamnak az asztaltársaságon belül elhangzott válaszokat, és…..
OurFashion Ez neked casual? 2010.08.24 15:00:00
A Zara megbukott nálam stíluslistázásból, hiszen legújabb 2010-2011-es őszi-téli kollekcióját Casual-ként sorolta be. A kollekcióra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy átlagos, vagy hétköznapi. Nem sok embert látni (főleg Magyarországon), akik így rohangálnak az utcán…..
Monika76 2010.08.24 18:52:17