Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mrwolf

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a filmeknek egy csoportja, amelyek csak itthon, illetve az USA-n kívül néhány más országban váltak kultikussá. Bud Spencer és Terrence Hill legtöbb alkotása klasszikus példái ennek, hiszen a két színész leginkább Németországban és Magyarországon vált legendává. Ide tartozik a…..
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
Amíg a csávónak nem volt állása, behúzta fülét-farkát, de amikor fordult a kocka és a barátnő került szorult anyagi helyzetbe, nagy mellénnyel napi szinten emlegeti fel neki, hogy mennyire hálásnak kéne lennie. Plusz a háttérben még egy új haver is van, nőgyűlölő eszmékkel,…..
Mrwolf 2019.06.14 13:12:42
„Volt olyan, hogy egy régi exem bejelentkezett és óvatosan azt akarta valahogy kideríteni, hogy van-e valakim, ha igen, jó-e az a kapcsolat.” - Ma az értetlen exek kerülnek terítékre. Posztolónk nem tudja elfogadni, amikor a volt pasik ünnepnapokra időzítik a nagy visszatérést,…..
Mrwolf 2019.04.08 19:48:52
@Zsivány Kettő: - Honnan van ez a szuper kabrió angyalka?
- Az ex-fószertől bébi, az ex-fószertől.
- És hol van az ex-fószer?
- A híd alatt, bébi, a híd alatt! VRRRROOOOOOMMM
Zsuzsi és Péter 10 éve házasok. Minden jól működik köztük, amíg el nem kezdenek vitázni. Tudom, triviális, mitől mennének a dolgok, ha vita van?! De náluk nem ilyen egyszerű a helyzet. A probléma ugyanis abban áll, hogy Zsuzsi temperamentumosabb természet, aki szereti azonnal és alaposan kibeszélni…..
Amikor ilyen évfordulós cikkekhez szedem össze az anyagot az aktuális filmről, mindig elborzadok, hogy hogy rohan az idő. Nem fogok senkit az előbbihez hasonló közhelyekkel fárasztani, de tényleg 10 éve volt már, hogy Kirk Lazarus kioktatta Tugg Speedmant, és szállóigévé tette a „Sose nyomd fullba a…..
Mrwolf 2018.08.14 12:13:10
@Konteó Béla: Alapvetően egyetértek, de a Ponyvaregénnyel speciel nem. A magyar fordítás nem rossz, de ott az angol eredeti is elképesztően feszes, és tele van apró, lefordíthatatlan szójátékokkal, stiláris elemekkel.
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Mrwolf 2018.08.01 11:04:32
@regicipo: És ha kamerázzák a fejedet közben, hátha van egy jól vágható gesztusod? Hmm?
Mrwolf 2018.08.01 11:49:32
@dr. mesterséges színezék: Basszus mégegyszer leírom, de már unom:
képzelj hozzá egy kamerát is, ami pár méterről veszi a reakcióidat, hátha van egy fura fejtartásod, vagy kézmozdulatod, amit aztán be lehet vágni, hogy mekkora sznob vagy.

Kamera nélkül, ha szépen csöndben műélvez, akkor senkit se zavarna.
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Mrwolf 2018.08.01 01:03:10
@.DnP.: Hát, ha nagyon akarod, bár nemigen bírtam követni az első részek után.
Valami olyasmi rémlik, hogy a főhős valami nagytestű, kifejlett kutyát lop a lányának(!), amiről aztán kiderül, hogy az osztálytársé. Ki lop kutyát? Oké, lop. De minek felnőtt kutyát? Miért a környékről? (Hiszen nyilván az iskolatárs is a környéken lakik.) Talán még osztálytárs is. Kicsi a világ mi?

Aztán meg szerez az asszonynak egy A -Mercit. Mondjuk az nem a luxus csúcsa, de hagyjuk. Érdekes, hogy erre van pénze. (Kutyát kb. tizedannyiért szerezhetne, oltva, legálisan, de akkor hova lenne a szar fordulat lehetősége?)
De basszus, ismert trükk ez a visszapillantóba rejtett kulcs, de kábé a 90-es évekből.

Tudom, hogy sokan szeretik, de ez valami olyan világot jelenít meg, ami soha sehol nem létezett, esetleg pár dolog 15-20 éve, de semmiképp nem manapság. Ehhez képest még a Válótársak is realisztikusabb, bár annak is a természetes közege a budai villanegyed, ahol az ott csövező csóró melósgyereknek ránézésre több tízmilliós belpesti pecója van.
1969. június 14-én kezdték sugározni a „Nu págágyí”-t, minden idők legsikeresebb szovjet rajzfilmsorozatát. Közel húsz éven keresztül ment (egész pontosan 1986-ig, a Farkas hangját adó Anatolij Papanov haláláig). A példátlan népszerűség miatt 2005-ben újraélesztették a szériát: új szinkronnal és 20…..
Hangulatban és a karaktereket illetően nagyon ott van az Aranyélet, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt tényleg brillíroznak a szerepükben, amiket sikerült úgy megalkotni, hogy érzékeny húrokat pendítsenek meg a magyar néplélekben. Ez viszont csak egy bizonyos pontig elég, az első évadban…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..
Mrwolf 2016.02.29 11:36:45
@MyCream: így van. De egyelőre csak az MTVA volt hajlandó fizetni a cuccért.
A Fidesz frakcióvezetője a TV2 Mokka című műsorában járt ma reggel, ahol a kötelező körök (Magyarország jobban teljesít, 2016-ban merjünk optimisták lenni, történelmi rekordokat dönt a foglalkoztatottság) mellett Kárász elvitte egy kanyarra nőügyben is, ami, legalábbis Kósa első reakcióját elnézve,…..
Mrwolf 2016.01.06 10:04:14
@Zephyrous: Nagy áldás lenne ez az egyetemes magyar kultúrának.
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
Több éve teszteljük a balatoni és a Balaton környéki vendéglátóhelyeket, és szerencsére egyre hosszabb a szuper helyeket bemutató toplistánk. Egyre könnyebb jó helyeket találni, akár a kalóriavadászat, akár csúcsgasztronómiai élmény a cél. A szubjektív lista természetesen…..
Mrwolf 2015.06.05 04:48:32
Kezdjük a jóval:

- tök jó hogy vannak ilyen helyek már
- korrekt lista

A bajok, ami a Balaton-parti éttermekkel vannak:

- a 14-ből 7 van parti településen (Hévíz inkluzíve)
- a 7-ből a Tücsin kívül talán egyetlen egy sincs szezonon kívül nyitva. Van amelyik csak június közepén nyit.

Aztán nem általában, de tipikusan:

- Sajnos tényleg nagyon drágák, bizony sok budapesti helyhez képest is. Értsd: ha az árak különösebb nézegetése nélkül eszel akkor 10 ropi, ha költségkímélsz akkor 5-6. És hát ezek azért nem a Nomu, korrekt éttermek, de életed gasztroélményét ne feltétlenül itt várd.

Mert Pesten már verseny van, itt meg talán sose lesz. Viszont így vendég se. Nyilván van minden évben 3-4 főszezonbeli szombat amikor nem esik az eső, és teltház van, de tipikusan konganak. (Kivéve Tücsök, illetve egyes nem parti helyek.) Ettől még az a paradoxon, hogy mindig foglalni kell, mert esetleg néha nagyon meglepődsz.

Érdekes jelenség, hogy egyes helyeken egy kicsit fel vannak dőlve maguktól, viszonylag kevéssé vannak felkészülve azokra a vendégekre akik szimplán csak enni akarnak. Világszemléletet is akarnak formálni, hogy a vidéki élet, a háziszörp, meg a hátsó kerti gumó, meg a biokapirgálós. Oké rendben, de én valójában a szomszéd kisvárosban lakom, direkt jöttem vissza, és jönnék minden héten hozzátok, ha kedvet csinálnátok hozzá, aminek nem biztos hogy az a legfrappánsabb módja ha kioktattok arról hogy 'nálunkaztánnincsenkóla'.

Szóval ilyen normcore, laza helyek valóban magas minőséggel pláne szezonon kívül sajnos nincsenek. Nincs minőségi streetfood sem. Oké most már kezd rangja lenni egy-két tisztességes lángososnak, meg keszegezőnek, még jó hamburgeresek sincsenek, pizzások alig, de egy tisztességes minőségű tésztát mondjuk 1500-ért még mindig nem nagyon kapok sehol.

Pedig Balatonról beszélünk, nyáron, ahol azért mindennap szeretnénk elfogadhatót enni (egyszer majd télen is). Tapolcán meg Veszprémben ebédelni nyaraláskor egy turistának, az külön program, esőnap.

Azért csak írjatok lelkesen, ha új helyek vannak, fog ez még javulni!
Mrwolf 2015.06.05 04:51:46
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
Mrwolf 2011.09.29 21:21:17
hogyvolt VV5 - 1X04 2011.09.16 12:45:00
Az előző beszavazókhoz képest a tegnap esti ölég lájtos volt, és legnagyobb sajnálatomra, akárhogy próbáltam, nem tudtam ide beszuszakolni az „annyi légy volt, hogy a tanyán a disznóól augusztusban gyenge bemutatóterem” kiváló hasonlat analóg változatát. Még a…..
  „Forrás oda megy ebben a térségben, akit én jóváhagyok. Akit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás. (...) Figyelj, te ezzel az írással, ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat elzártad magad elől, ezt vedd tudomásul.” – Balázs József, Gyöngyös és…..
Mrwolf 2011.07.22 23:48:11
@tesz-vesz: A genny, az az egészséges szervezet védekezése a kórokózok ellen. De attól még genny. A seblázba meg bele lehet halni.
Mrwolf 2011.07.23 10:09:41
@tesz-vesz: Úgy látszik még életedben nem láttál politikai, vagy gazdasági döntéshozatali struktúrát. De bután vagdalkozni, meg hagymázas álmokat kergetni azt tudsz.

A politikai hatalommal való élés meg a visszaélés között elég nagy az átmenet. Jogilag ez a sztori (az, hogy valahol valaki mondott valamit) még messze-messze innen van a jogi kereteken. Bármit is vergődsz, ez így van. Egyébként tényleg jelentsd föl, nem hogy a vádemelésig nem fogsz eljutni, de mindenki ki fog röhögni a felvetéseddel. Egyszerűen komolytalan vagy.
Amikor a történelem szerencsétlen, és az ország gyenge pillanataiban a hozzád hasonló szellemi sasmadarak kerülnek a hatalom közelébe, na akkor vannak az igazi katasztrófák.
  Akár európai alapelv is lehetne az, hogy az abortusz helyett az örökbefogadást részesítsék előnyben Carlo Casini, az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának (néppárti) elnöke szerint  – írja a Magyar Kurír. Az ügy azzal kezdődött, hogy a magyar kormány…..
Mrwolf 2011.07.08 11:12:54
@gyz: És azt nem lehetne inkább, hogy a társadalom élő, élni akaró, és elég gyereket csináló egyik fele mondjuk az ország (Európa) egyik felébe költözik, a kihalni vágyó fél pedig egy kurva nagy szociális otthont alapít? Csak hogy ne kelljen hallgatnom a nyenyergésüket...
Mrwolf 2011.07.08 11:14:27
@gyz: És azt nem lehetne inkább, hogy a társadalom élő, élni akaró, és elég gyereket csináló egyik fele mondjuk az ország (Európa) egyik felébe költözik, a kihalni vágyó fél pedig egy kurva nagy szociális otthont alapít? Csak hogy ne kelljen hallgatnom a nyenyergésüket...
Mrwolf 2011.07.08 11:42:15
@gyz: Két zsebkendő között azért olvasd ezt el:

penzcentrum.hu/ongondoskodas/emlegetik_a_70_eves_nyugdijkorhatart.1028408.html

Magyar példa, hogy 90 körül a cigány népesség tfr-je még 4 felett volt, most 2 körül van.

Aztán:

www.nature.com/nature/journal/v460/n7256/full/460693a.html

www.nature.com/nature/journal/v460/n7256/full/nature08230.html
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..
Mrwolf 2011.07.05 13:10:17
@tarackos: Tulajdonképpen nem a Zemberekre gondoltam elsősorban. Ők is fontos részei a demokráciának, de nagy többségük boldogan élne mondjuk II. Ramszesz alatt is, ha egyébként kaja van.
Mrwolf 2011.07.05 13:12:17
@fatia-negra: naivitás? én nem gondolom, hogy ez a próba alapvetően sikeres lesz. Sőt. Attól még fontos mérföldkő.
Mrwolf 2011.07.05 13:16:53
@Devil: Egy működő demokráciában erre van/lesz lehetőség. De ez rajtunk is múlik.
Persze a lehetőséget ne keverjük vágyálmainkkal. Az egy dolog, hogy én azt gondolom, hogy Gyurcsány, Szekeres, meg a többiek egy csomó kárt okoztak ennek az országnak, egy másik, hogy sértettek-e törvényt, és milyen értelemben, a harmadik, hogy az ország jogrendszere elég erős-e a perbe fogásukhoz, és elítélésükhöz. Te meg helyettesítsd be Orbánt.
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
Múlt héten bemutattuk az elmúlt egy év 10 legjobb intézkedését. Már akkor ígéretet tettünk rá - és mi mindig betartjuk az ígéreteinket - hogy megmutatjuk a 10 legrosszabbat is. Most nem mutatjuk be újra a kiválasztás kereteit, de aki tudni szeretné, hogy mi alapján…..
A Mandineren Turul kolléga egy picit összezavarodott Lázár Jani mosdatása közepette (munka? nem munka? közpénz? versenyszféra?), meg is értem, nagy dolgok ezek ... 1. "De lehet-e azt mondani, hogy sosem dolgozott (esetleg azzal finomítva, hogy rendes munkahelyen/a…..
Mrwolf 2011.04.11 21:21:19
@Horemheb: Egyetértek. Sajnos ez egy elbaszottul képmutató ország, lám még a Vastagbőr is.
Továbbásajnos még az üzleti párhuzam is csak egy bizonyos fokig állja meg a helyét: egy szint fölött azért látványos nagy bukások nemigen vannak, akkor sem ha valaki elég jól érzékelhetően szarul teljesít. A felelősségrevonás is elég áttételes szokott lenni, azért korrupt vállalatvezér is van elég, mégse kerülnek börtönbe.

És még mielőtt valaki nekem esne: Lázár egy fasz.
A Fairlight sampler-munkaállomásai voltak annak idején (nagyjából 1979 és 1986 között) a világ legdrágább hangszerei. Peter Vogel, a kreátor most, hosszú idő után nemcsak új munkaállomással rukkolt elő, hanem ezzel egyidőben iPhone- és iPad-verzióban is kihozza hamarosan…..
A svájci Blick szavazásán a 26 éves Dominique Gisin a voksok 25,1 százalékát kapta, így ha már a lejtőn nem, ebben a versenyben legyőzte Lindsey Vonnt, Anna Fenningert és Julia Mancusót is. Az, hogy rendező németek csak két bronzéremmel fejezték be Garmisch-Partenkirchenben az…..